- 8 Kasım 2016
- 14
- 8
- 16
- 39
- Konu Sahibi Meryemceeeee
Kızlar merhaba ben kadınlar kulübünün Yen'i üyesiyim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben normalde 9 haftalık hamileyim dra ne zaman gitsem 6 yada 7 haftalık olduğu söyleniyor bebeğimde kalp atımı henüz Yok dr normal diyor. Pazartesi günü yoğun kanamayla beraber kan pıhtıları geldi. Eyvah dedim gitti bebeğim gece acile gittik acildeki de bebeğin 6. Haftada kaldığını be bebeğimi düşürdüğümü söyledi. O gün orada yatış yapmadan eve geldik çünkü sabah kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşeye hazırlıklı olarak gittim kürtaj olacak gibi dr bebeğimin düşmediğini 7 haftalık olduğunu be haftasına göre normal gittiğini ilaçlarıma devam etmem gerektiğini 1 hafta daha şans verelim dedi. Kafam allak bullak oldu hangisine inanacağımı bilemiyorum. şimdi evimde bol bol diblenip o bir haftanın geçmesini bekliyorum. kan pıhtılarrı arada geliyor yine. benim sorum şu coraspin kullanıp da rahminden kan pıhtısı atan var mı? içimden bir ses rahimden bebeğe giden damarın o pıhtılarla açıldığını ve bebeğimin kalbinin attığını ve beslendiğini söylüyor bi umut işte... Benim durumumda olan var mı yda böyle hamilelik geçirennvar mı yardımcı olursanız sevinirim.