Coraspin kullanımı

Meryemceeeee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
14
8
16
39
Kızlar merhaba ben kadınlar kulübünün Yen'i üyesiyim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben normalde 9 haftalık hamileyim dra ne zaman gitsem 6 yada 7 haftalık olduğu söyleniyor bebeğimde kalp atımı henüz Yok dr normal diyor. Pazartesi günü yoğun kanamayla beraber kan pıhtıları geldi. Eyvah dedim gitti bebeğim gece acile gittik acildeki de bebeğin 6. Haftada kaldığını be bebeğimi düşürdüğümü söyledi. O gün orada yatış yapmadan eve geldik çünkü sabah kendi doktorumda kontrolüm vardı. Herşeye hazırlıklı olarak gittim kürtaj olacak gibi dr bebeğimin düşmediğini 7 haftalık olduğunu be haftasına göre normal gittiğini ilaçlarıma devam etmem gerektiğini 1 hafta daha şans verelim dedi. Kafam allak bullak oldu hangisine inanacağımı bilemiyorum. şimdi evimde bol bol diblenip o bir haftanın geçmesini bekliyorum. kan pıhtılarrı arada geliyor yine. benim sorum şu coraspin kullanıp da rahminden kan pıhtısı atan var mı? içimden bir ses rahimden bebeğe giden damarın o pıhtılarla açıldığını ve bebeğimin kalbinin attığını ve beslendiğini söylüyor bi umut işte... Benim durumumda olan var mı yda böyle hamilelik geçirennvar mı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba bende coraspirin kullaniyorum fakat bana düşükten sonra verdi pihtiyi engellemek için tekrar hamile kalırsam kullanmaya dewam edicekmisim aynı zamanda iğne de vericem dedi. Bnde temmuzda bebeğim 9haftalikken 7 haftada kaldığını öğrendim kalp atışını falanda duymuştum ama 3 doktora gittim 3ude aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum. Çok zor bu süreçleri atlatmak Allahım hakkında hayirlisinı versin bebisini sana bagislasin İnşallah

Merhaba bende coraspirin kullaniyorum fakat bana düşükten sonra verdi pihtiyi engellemek için tekrar hamile kalırsam kullanmaya dewam edicekmisim aynı zamanda iğne de vericem dedi. Bnde temmuzda bebeğim 9haftalikken 7 haftada kaldığını öğrendim kalp atışını falanda duymuştum ama 3 doktora gittim 3ude aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum. Çok zor bu süreçleri atlatmak Allahım hakkında hayirlisinı versin bebisini sana bagislasin İnşallah
Bebişinin kalbi mi durdu Can'ım o yüzden mi kürtaj oldun çok geçmiş olsun. İlk hamileliğimde benimde öle oldu 2. Hamileliğimde sağlıklı bir kuzum oldu bu 3. Senin eğer ilkse 2. Normal gidiyor çok geçmiş olsun...

Evet canım malesef kalbi durmus. Patalojide birsey cikmadi 3 aydır korunuyorum buay bıraktım ama bugun yarın regl olucam belirtileri var. Evet ilk gebeligimdi.Allah bagislasin canım inşallah 3ude sana bağışlar, bi tanıdığım vardı biraz kanamasi gelmis acil biyere gitmis onada kalbi durmus demişler kendi doktoru bakmış gayet sağlıklı demisti şuanda 15 aylık oldu maşallah inşallah senden de böyle haberler alırız. Coraspin e gelince doktorunun dediğini yap ķullan o pihti varsa bile engelliyor ben 3 aydır kullanıyorum

İnşallah canım
Evet canım malesef kalbi durmus. Patalojide birsey cikmadi 3 aydır korunuyorum buay bıraktım ama bugun yarın regl olucam belirtileri var. Evet ilk gebeligimdi.Allah bagislasin canım inşallah 3ude sana bağışlar, bi tanıdığım vardı biraz kanamasi gelmis acil biyere gitmis onada kalbi durmus demişler kendi doktoru bakmış gayet sağlıklı demisti şuanda 15 aylık oldu maşallah inşallah senden de böyle haberler alırız. Coraspin e gelince doktorunun dediğini yap ķullan o pihti varsa bile engelliyor ben 3 aydır kullanıyorum
böle şeyler duyunca bende seviniyorum kısmet artık

Merhabalar bugün yüksek riskli gebelik takibi yapan doktorla görüştüm bebeğimin 6. haftada kaldığını söyledi kendiliğinden düşmezse kürtaj olacağım kızlar bilgi vereyim dedim

Back
X