Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce düşük yaptin mi? Veya kan pıhtılaşması sorunun var mi?Arkadaşlar 4hafta 5gunluk hamileyim doktor bana coraspin yazdı neye dayanarak yazdı anlamadım kan testi sonucu bile görmeden
Hayır düşük yapmadım kan sulandırıcı ya ihtiyacım da yok anlamadım bebeğe zararı olur mu bununDaha önce düşük yaptin mi? Veya kan pıhtılaşması sorunun var mi?
Saf mı bu adam ? Niye yazdı o zaman ?Hayır düşük yapmadım kan sulandırıcı ya ihtiyacım da yok anlamadım bebeğe zararı olur mu bunun
Ne oldu ? Sen de pıhtılaşma yok muydu içtiğinde ?İçme daha kötü yapıyor hele kan testi bile yapmadan benimde dalgınlığıma gelip test sonucunu beklemeden başlamıştım başlmaz olaydım tabi bende etkisi böyleydi sende farklı olabilir ama ezbereyazılam bir ilaç gibi gelmişti bana
YaaaPıhtılaşma olup olmadığını test ile teyit ettirdiniz mi?Pıhtılaşma testi?Çoğu doktor tedbir amaçlı veriyor.Allah korusun bebeğe pıhtı atarsa kalbi duruyor.Bebeğe hiç bir zararı yoktur.Ben hala kullanıyorum.Bana da bir etkisi yok.Siz doktorunuzu dinleyin.
Kaç mg kullanıyorsun acaba ?Pıhtılaşma olup olmadığını test ile teyit ettirdiniz mi?Pıhtılaşma testi?Çoğu doktor tedbir amaçlı veriyor.Allah korusun bebeğe pıhtı atarsa kalbi duruyor.Bebeğe hiç bir zararı yoktur.Ben hala kullanıyorum.Bana da bir etkisi yok.Siz doktorunuzu dinleyin.
100 mgKaç mg kullanıyorsun acaba ?
Hayır ezbere yazdı verdi bende bi bildiği vardır dedim içtim . Pandemi sebebiyle evimize yakın hastaneyi tercih ettik ilaç mselesinde böyle olumca orda da doktor değiştirdim yani sonra zaten direkt doğum yaptığım hastaneye geçtim. Devlete de giriş yaptırıyordum ordaki doktor bile coraspin ne alaka sen sadece kansızsın o da normal bir şekildeşu an hap ile dengeleyeceğiz demişti. Bana göre şu an ezbere yazılan ilaç gibi . Ne oldusu mu var ne oldupumu hatırlamıyordum ki o derece bitkin saçma sapan birşey oldu yani bırakınca kendime geldim 1 hFta resmen asalak gibiydimNe oldu ? Sen de pıhtılaşma yok muydu içtiğinde ?
Ben hamileliğim boyunca kullandım ama bende pıhtılaşma vardı. Keşke sorsaydınız neye göre verdiniz diye.Arkadaşlar 4hafta 5gunluk hamileyim doktor bana coraspin yazdı neye dayanarak yazdı anlamadım kan testi sonucu bile görmeden
Coraspirin bu kadar şey yapmaz ya acaba başka bir sorun mu vardı ?Hayır ezbere yazdı verdi bende bi bildiği vardır dedim içtim . Pandemi sebebiyle evimize yakın hastaneyi tercih ettik ilaç mselesinde böyle olumca orda da doktor değiştirdim yani sonra zaten direkt doğum yaptığım hastaneye geçtim. Devlete de giriş yaptırıyordum ordaki doktor bile coraspin ne alaka sen sadece kansızsın o da normal bir şekildeşu an hap ile dengeleyeceğiz demişti. Bana göre şu an ezbere yazılan ilaç gibi . Ne oldusu mu var ne oldupumu hatırlamıyordum ki o derece bitkin saçma sapan birşey oldu yani bırakınca kendime geldim 1 hFta resmen asalak gibiydim
Artemis nasıl dı pıhtılaşma sonucun ? Ve gümden kaç defa kullandın ? Birde gebelikle mi başladın yoksa önce mi ?Ben hamileliğim boyunca kullandım ama bende pıhtılaşma vardı. Keşke sorsaydınız neye göre verdiniz diye.
Pıhtılaşma testi yaptırdın mı ?100 mg
Ya tam ayrıntılı hatırlamıyorum açıkçası ama bir heterozigot taşıyıcı bir de homozigot mutant vardı. Günde 1 defa hap kullanıyordum bir de iğne. Gebelikle başladım şöyle oldu ben test yaptırdığımda hamileymişim bilmiyordum sonucu çıkmadan hamile olduğumu öğrendim sonuç çıkınca direk iğne+hap başlattı doktorum.Artemis nasıl dı pıhtılaşma sonucun ? Ve gümden kaç defa kullandın ? Birde gebelikle mi başladın yoksa önce mi ?
Bende pıhtılaşma problemi var oyüzden kullanıyorum gebelik düşünürken başlattı doktorum devam ediyorum . Kan değerinize bakmadan neden yazdı acaba ailede kronik hastalık varmı kanamayla ilgili? Yada daha önce geçirdiğin hastalıkArkadaşlar 4hafta 5gunluk hamileyim doktor bana coraspin yazdı neye dayanarak yazdı anlamadım kan testi sonucu bile görmeden
Yok hayır.Testi 2 3 düşükten sonra yapıyorlarmış.Benim doktorum önlem amaçlı kullandırıyor.İlk gebelik.Pıhtılaşma testi yaptırdın mı ?
Daha önce bı hastalik geçirmedim kizim 34haftalik doğdu oğlum da 37 ona dayanarak mi verdi bilmiyorumBende pıhtılaşma problemi var oyüzden kullanıyorum gebelik düşünürken başlattı doktorum devam ediyorum . Kan değerinize bakmadan neden yazdı acaba ailede kronik hastalık varmı kanamayla ilgili? Yada daha önce geçirdiğin hastalık
Olabilir önlem amaçlıdır . Başka bir doktorla görüşün yinede bu durumu ne olur ne olmaz. Pıhtılaşma sorunum olduğu için mesela ben kullanmak zorundayım ama sizde öyle bir tanı yok sonuçtaDaha önce bı hastalik geçirmedim kizim 34haftalik doğdu oğlum da 37 ona dayanarak mi verdi bilmiyorum