Coraspin

Coraspirin bu kadar şey yapmaz ya acaba başka bir sorun mu vardı ?
Yok canım benim diyorum ya bende yaptı başkasını bilemem ama ben bırakınca düzeldim.

• Beğen
Reactions: JES
Hayır düşük yapmadım kan sulandırıcı ya ihtiyacım da yok anlamadım bebeğe zararı olur mu bunun
Ben dusuk yaptigim icin kullanıyorum doguma kadarda decam edecem tedbiren. Genelde düşük yada pihtilasma durumunda veriyolar keske sorsaydin. Zararlı olacağını çok dusunmuyorum tup bebek tedavilerinde vs çok kullanılıyor dusuk riskine karsi

Olabilir önlem amaçlıdır . Başka bir doktorla görüşün yinede bu durumu ne olur ne olmaz. Pıhtılaşma sorunum olduğu için mesela ben kullanmak zorundayım ama sizde öyle bir tanı yok sonuçta
Aynen başka doktora sorucam bakalim

Ben dusuk yaptigim icin kullanıyorum doguma kadarda decam edecem tedbiren. Genelde düşük yada pihtilasma durumunda veriyolar keske sorsaydin. Zararlı olacağını çok dusunmuyorum tup bebek tedavilerinde vs çok kullanılıyor dusuk riskine karsi
Anladım canim hayırlısı saol yorumun icin

Bana da hic test falan yapilmadi hamile kaldigimi ogrendigimden beri kullaniyorum su an 33 haftalik hamileym. Daha once düşük falan da yasamadim
Arkadaşlar 4hafta 5gunluk hamileyim doktor bana coraspin yazdı neye dayanarak yazdı anlamadım kan testi sonucu bile görmeden

Arkadaşlar 4hafta 5gunluk hamileyim doktor bana coraspin yazdı neye dayanarak yazdı anlamadım kan testi sonucu bile görmeden
Hamilelerde kan pıhtılaşması riski var , coraspirini kullanmak size fayda sağlar, benim teyzem hamileyken doktorların dikkatsizliği yüzünden pıhtı atması sonucu 6 aylıkken felç geçirdi, o halde doğum yaptı çok zor şeyler yaşadı şimdi fizik tedavi görüyor, bence kullanmalısınız gerekli görmüş ve vermiş çoğu hamile kullanıyor önlem almak için

coraspin faydalıdır, hiç bir sağlık sorunu olmayanlar bile içiyor kalp krizi, felç riski gibi durumları azalttığı için. Yaşınız kaç ? Eğer gebelik için riskli bir dönemdeyseniz de yaş olarak doktorunuz önlem amaçlı vermiştir, bence iyi bir doktormuş. Benim bir kimyasalım var daha hamilelik yok ama içiyorum şuan günde 1 tane gebelik olunca da devam edeceğim rahime daha kolay kan akışı oluyor ve bebek daha kolay beslenip tutunuyor.

Ben gebeliğimin başından beri içiyorum. Kanı sulandırmak bebeğin daha iyi beslenmesini sağlar dedi doktorum. Kordon kanındaki akışı hızlandırıyormuş. 1 tane coraspin de yani çok hafif zaten.

Ayrıca korunmayı bırakan arkadaşıma da doktoru folik asitle beraber coraspin vermişti. Bence artık rutin herkese veriyorlar.

Back
X