Coraspin

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
Arkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden

Arkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Bir sakincasi olmaz. Aksine bebek ile annenin olasi problemlerini onlemek amaciyla kullanilir

Bir sakincasi olmaz. Aksine bebek ile annenin olasi problemlerini onlemek amaciyla kullanilir
Teşekkürler siz kullandınız mı peki.
Bazı sitelerde zararlı olduğu yaziyorda endiselendim açıkçası .birde coraspin kullanınca kanama cok oluyormuş gebelikte

Teşekkürler siz kullandınız mı peki.
Bazı sitelerde zararlı olduğu yaziyorda endiselendim açıkçası .birde coraspin kullanınca kanama cok oluyormuş gebelikte[/QUOT dogum sirasinda bir sakincasi olurmu onu bilemem iste. Bence siz yinede bir danisin doktora. Hamilelikte bir zarari olmaz diye dusunuyorum. Bizim zamanimizda coraspin vermiyorlardi oyle seyler bilinmiyordu

Var mı baska coraspin kullanannnnn??????
İlaçlar doktor kontrolünde kullanılmalı keşke başka bir doktora gitseydin içine sinmediyse. Ben iki düşük yaptım şimdiki gebeliğimde doktor tedbiren coraspin ve oksapar başladı. Çünkü gebelikte de normalde de ilaç kullanımı kar zarar hesabı gözetilerek yapılır. Haaa bu iki ilaca rağmen kanamam olmadı onu merak etmişsin zaten doktor yazarken ekstra kanama yapmaz dedi

İlaçlar doktor kontrolünde kullanılmalı keşke başka bir doktora gitseydin içine sinmediyse. Ben iki düşük yaptım şimdiki gebeliğimde doktor tedbiren coraspin ve oksapar başladı. Çünkü gebelikte de normalde de ilaç kullanımı kar zarar hesabı gözetilerek yapılır. Haaa bu iki ilaca rağmen kanamam olmadı onu merak etmişsin zaten doktor yazarken ekstra kanama yapmaz dedi
Kac haftalık hamilesin canım ???öğrenir öğrenmez basladin mi?? ben bi kaç doktora gittim hepside aynısını söylüyor bu ilk gebeligindi ilk kurtajin o yüzden yapamayız diyorlar .yani 3 4 defa falan dusurmem lazimmis.ben boyle birseyi bidaha yasamak istemedigimden kullaniyorum tedbir olarak ama bilmiyorum yinede. bu arada diğer söylediğiniz ilac folic asit mi ??

Eğer pihtilasmayla ilgili bir problemin yoksa kullanma bence.3 düştükten sonra yapılıyor test ve ona gore ilaca başlanıyor.pihtilasmada ileri haftalarda kalbi duruyor.seninki hiç oluşmamış.benim 11 haftalikti kalbi durduğunda

Eğer pihtilasmayla ilgili bir problemin yoksa kullanma bence.3 düştükten sonra yapılıyor test ve ona gore ilaca başlanıyor.pihtilasmada ileri haftalarda kalbi duruyor.seninki hiç oluşmamış.benim 11 haftalikti kalbi durduğunda
Anladım cAnım .yani pihtilasma olsa bile bebegimin kalp atışını duyabilirim oyle mi?? korkuyorum doktorlara göre 3 4 düşük yapmak gerekiyor ama ben bu süreçte cok yıprandım .sen kullaniyor musun coraspin.kesin bilgi mi bu ileri haftalarda kalbinin durduğu ?yani kalp atışını duyamamamin sebebi pihtilasma olamaz diymi.cok gecmis olsun bu arada

Anladım cAnım .yani pihtilasma olsa bile bebegimin kalp atışını duyabilirim oyle mi?? korkuyorum doktorlara göre 3 4 düşük yapmak gerekiyor ama ben bu süreçte cok yıprandım .sen kullaniyor musun coraspin.kesin bilgi mi bu ileri haftalarda kalbinin durduğu ?yani kalp atışını duyamamamin sebebi pihtilasma olamaz diymi.cok gecmis olsun bu arada
Ben coraspin ve clexane igne kullanıyorum hergün.evet kesin canım ilk haftalarda bebek beslenebiliyor ama hafta ilerledikçe kan akışı az olduğu için gelişmiyor ve kalbi duruyor.

Bana sen umut oldun kiz :) benim 2 dusuk 1 kimyasalim var. Kan pihtilasmasi testi yapildi bi sorun yok ama sadece 2 gene bakmislar. Bende hamile kalinca kafama gore coraspin kullanicaktim ya da burda konu acmayi dusunuyordum kan sulandirici yazan doktorlar diye. Eger hamile kaldiktan sonra doktor yazmassa kendi basima kullanicam.

Bana sen umut oldun kiz :) benim 2 dusuk 1 kimyaslalim var. Kan pihtilasmasi testi yapildi bi sorun yok ama sadece 2 gene bakmislar. Bende hamile kalinca kafama gore coraspin kullanicamtim ya da burda konu acmayu dusunuyordum kan sulandirici yazan doktorlar diye. Egere hamile kaldiktan sonra doktora yazmassa kendi basima kullanicam.
Bende adetime 15 gün var simdiden kullanmaya başladım.tereddutteyim ama bebeğe zararlı bisey olsa kimse kullanmaz diye düşünüyorum bi taraftanda.pihtilasma olmasa bile hamilelikte pihtilasma sonradan cikabiliyomus.ay cok kararsız kaldım canım yaa napsak ki :KK17:

Bende adetime 15 gün var simdiden kullanmaya başladım.tereddutteyim ama bebeğe zararlı bisey olsa kimse kullanmaz diye düşünüyorum bi taraftanda.pihtilasma olmasa bile hamilelikte pihtilasma sonradan cikabiliyomus.ay cok kararsız kaldım canım yaa napsak ki :KK17:
Cnm simdi sen kan sulandirici ilac yazan bi doktor bul bence. Belkide hapi vermeden once tahlil yapiyordur. Ama gittigin doktor yazmazsa bile bana kan sulandici yazarmisin de. Ben oyle yapmayi dusunuyorum.

Back
X