Herkesin durumu farklıdır doktorunuzu dinleyin tüp bebekte 8 haftada bırakıyorlar normal bir gebelikse ama düşük riski varsa devam ediyor ilaçların size zararı olmaz kan sulandırıcı ilaçları kesmek bir sorun varsa bebeğin kalbinin durmasıyla sonuçlanıyorCorasprin ve iğne(kan sulandırıcı) kullanan arkadaşlar. Corasprin i ne zamana kadar kullandınız?
Benim tansiyon problemim olur diye erken doğum riskine karşılık 14 haftamdan Beri kullanıyorum doktorunuz öneriyorsa mutlaka kullanınCorasprin ve iğne(kan sulandırıcı) kullanan arkadaşlar. Corasprin i ne zamana kadar kullandınız?
Ya aslında doktorumu değiştim. Yeni doktorum da corasprin i bırak dedi . Doğuma az kaldı. Ama insan yine de çekiniyorHerkesin durumu farklıdır doktorunuzu dinleyin tüp bebekte 8 haftada bırakıyorlar normal bir gebelikse ama düşük riski varsa devam ediyor ilaçların size zararı olmaz kan sulandırıcı ilaçları kesmek bir sorun varsa bebeğin kalbinin durmasıyla sonuçlanıyor
Başka bir doktora daha gidin bu haftalarda sıkıntılı fikir almaktan zarar gelmezAma iğneye devam et dedi
Öyle yapayımBaşka bir doktora daha gidin bu haftalarda sıkıntılı fikir almaktan zarar gelmez