• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan sulandırıcı dozu

aysegulo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
arkadaşlar herkese merhaba benim 6 ve 8. haftalarda olmak üzere iki düşüğüm var
mthfr 677 heterozigot
paı 4g/5g(heterozigot)
protrombin 2 heterozigot
olmak üzere üç genimde mutasyon var ve kan sulandırıcı dozu hakkında endişelerim var görüştüğüm bir prof sana 0,4 az gelir 0,6 kullan dedi diğer doktorlar hep 0,4 diyor benim de kafam çok karıştı tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa tecrübelerini sevinirim ben 55 kg civarıyım

0.6 nın zararı olacağını sanmıyorum 0.4 çok düşük bir doz gerçekten

Benim de senle aynı sadece protrimbin normal 3 kez düşük yaptım sonra 04 Oksapar kullandım doğdu şimdi yine hamileyim yine aynı doz
arkadaşlar herkese merhaba benim 6 ve 8. haftalarda olmak üzere iki düşüğüm var
mthfr 677 heterozigot
paı 4g/5g(heterozigot)
protrombin 2 heterozigot
olmak üzere üç genimde mutasyon var ve kan sulandırıcı dozu hakkında endişelerim var görüştüğüm bir prof sana 0,4 az gelir 0,6 kullan dedi diğer doktorlar hep 0,4 diyor benim de kafam çok karıştı tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa tecrübelerini sevinirim ben 55 kg civarıyım
s

sizin tecrübeniz var mı varsa nasıl ilerledi süreç

Benim damar yapım sıkıntılı olduğu için bebeğe giden damarlarda kireçlenme oluyordu. Onun için 0.4 oksapar ve coraspin kullandım. Doktorum bu dozun en düşük koruyucu standart doz olduğunu söylüyordu bana. Yetmediğini düşünürse arttırılabileceğini söylemişti.
0.6 da ara doz bildiğim kadarıyla yine yüksek değil.
Doktorların 0.4 demesi de normal 0.6 da normal ikisi de asla yapılmamalı bir durum değil. Ama tekrarlayan düşük öyküsünde doz artışını ben mantıklı buldum.

Back
X