Corasprin

Plt degerin kacti??
Bende kullaniyorum genellikle 24 saatte bir almaya ozen gosteriyorum ilk bebegimde gerekmedi saglikla dogum yaptim fakat bu sefer plt yani trombosit degerim sinirdaydi riske atmamak icin kullaniyorum
Allah hepimize saglikla kucaklamayi nasib etsin

Benimde 358plt degerim. 3 dusugum var .ama kimse bana coraspin yazmadi
Aslinda 358 normal bir deger ama sonradan yukselmeye megilli mi bu bilinemeyebilir fazla bir bilgim yok yanlis yonlendimek istemem sizi
Cok aci yasamissiniz ama genetik testiniz yapiliyor sanirim bundan sonra nedenini ogrenir onleminizi alirsiniz
Insallah en kisa zamanda saglikli huzurlu bir gebelik donemi yasar ve anne olursunuz cok icten yazdim inanin Allah bir daha aci yasatmasin gonlunuzce olsun hersey

Amin cnmm. Sende insAllah bebegini saglicakla kucagina alirsin
Aslinda 358 normal bir deger ama sonradan yukselmeye megilli mi bu bilinemeyebilir fazla bir bilgim yok yanlis yonlendimek istemem sizi
Cok aci yasamissiniz ama genetik testiniz yapiliyor sanirim bundan sonra nedenini ogrenir onleminizi alirsiniz
Insallah en kisa zamanda saglikli huzurlu bir gebelik donemi yasar ve anne olursunuz cok icten yazdim inanin Allah bir daha aci yasatmasin gonlunuzce olsun hersey

Back
X