Progestan 200 mg hap gebelik belirtisi yapar mı ?

alyasifaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
56
14
88
31
Kızlar selam daha önce bir kaybım olduğu için şuanki hamileliğimde kese gözükür gözükmez doktor progestan ve corasprin verdi. Geçen hafta crl 0.65 cm olmasına rağmen kalp duyamadık kürtaj dediler ben beklicem bi hafta dedim kendimi dinliyorum belirtilerim var gebeliğim devam ediyor gibi geliyor bebeğim sanki benimle ama bu belirtileri progestan hormon ilacı olduğu için o da yapıyormuş sizde de böyle belirti yaptı mı ? Şuan hamilemiyim progestan beni mi kandırıyor çözemiyorum

Kızlar selam daha önce bir kaybım olduğu için şuanki hamileliğimde kese gözükür gözükmez doktor progestan ve corasprin verdi. Geçen hafta crl 0.65 cm olmasına rağmen kalp duyamadık kürtaj dediler ben beklicem bi hafta dedim kendimi dinliyorum belirtilerim var gebeliğim devam ediyor gibi geliyor bebeğim sanki benimle ama bu belirtileri progestan hormon ilacı olduğu için o da yapıyormuş sizde de böyle belirti yaptı mı ? Şuan hamilemiyim progestan beni mi kandırıyor çözemiyorum
Şöyle söyleyeyim. Kalp atışı yoktu bende de 2 kaybım var hatta ilkinde bebek bile yoktu boş gebelikti her ikisinde de belirtileri sonuna kadar yaşadım kusma hariç :) çünkü bu gebeliğimde de kusma 12.haftada başladı ama onun harici halsizlik ağrılar bulantı hepsi aynıydı ve iki kayıpta da bunlar vardı. Kürtajdan çıktıktan sonra dahi birkaç gün devam etti belirtilerim çünkü bu ilk belirtiler bebişten değil hcg hormonunun birden yükselmesinden kaynaklanıyor yani hormonla alakalı bir durum bu. Ha progestan da bulantı halsizlik ve baş dönmesi yapar bende yapıyordu. Yine de umarım bebişin seninledir 🌸

Back