Çorba içerek kilo vermek

TugceHilal1989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
38
34
3
35
Merhabalar,

3 sene önce bu şekilde 3 ay içeresinde 15 kilo vermiştim ama yeni iş ve şehir derken tekrar kilo aldım. Şuan 80 kiloyum ve boyum 165cm. Kıyafet bedenim 40/42.

Tekrar 34/36 bedene düşmem için 20 kilo vermeliyim ve bu sefer yine aynı şekilde kilo vermeye çalışacağım.

Uzun zamandır kendimi motive edemiyordum ve bi diyet günlüğünün iyi geleceğini düşündüm. Katılmak isteyenler olursa sevinirim.

30.6.2018
Sabah:
Az sütlü Nescafe
(Sabahları oldum olası yemek yiyemem o yüzden kahvaltımı öğleye doğru yapan bi insanım)

Öğlen:
1 Domates ve 1 kücük salatalık (yağsız ve az tuzlu)
6 Zeytin
1 Dilim yağsız beyaz peynir
2 kaşık yoğurt ,5 yaban mersini, bir ceviz

Akşam:
Yeşil salata
Yayla çorbası

Bu süre içerisinde ekmek tüketmeyeceğim, akşamları çok acıkırsam bi dilim peynirli wasa yemeyi düşünüyorum.

Merhabalar,

3 sene önce bu şekilde 3 ay içeresinde 15 kilo vermiştim ama yeni iş ve şehir derken tekrar kilo aldım. Şuan 80 kiloyum ve boyum 165cm. Kıyafet bedenim 40/42.

Tekrar 34/36 bedene düşmem için 20 kilo vermeliyim ve bu sefer yine aynı şekilde kilo vermeye çalışacağım.

Uzun zamandır kendimi motive edemiyordum ve bi diyet günlüğünün iyi geleceğini düşündüm. Katılmak isteyenler olursa sevinirim.

30.6.2018
Sabah:
Az sütlü Nescafe
(Sabahları oldum olası yemek yiyemem o yüzden kahvaltımı öğleye doğru yapan bi insanım)

Öğlen:
1 Domates ve 1 kücük salatalık (yağsız ve az tuzlu)
6 Zeytin
1 Dilim yağsız beyaz peynir
2 kaşık yoğurt ,5 yaban mersini, bir ceviz

Akşam:
Yeşil salata
Yayla çorbası

Bu süre içerisinde ekmek tüketmeyeceğim, akşamları çok acıkırsam bi dilim peynirli wasa yemeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun ama bana hiç cazip gelmedi
İnşallah başarırsınız ❤️

Insallah basarirsiniz....
Ne tur corba tuketiyorsunuz...
Bende dusunuyorum corba diyetini fikir verirseniz sevinirim..

Öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Her türlü çorbayı tüketiyorum. Bir gün çok kalorili bi çorba içtiysem ardından iki gün kalorisi az olan çorba tüketiyorum. Vaktim olmadığı günler ise instant çorbalardan hazırlıyorum kendime. Ama en çok hazırladığım çorbalar şunlar: Havuçlu mercimek çorbası, yayla çorbası, tarhana çorbası, Ezo gelin çorbası, şehriye çorbası ve değişik tavuklu çorbalar. Haftada bir kez sulu köfte veya mantı çorbası.

Hayırlı olsun ama bana hiç cazip gelmedi
İnşallah başarırsınız ❤️

Çok teşekkür ederim. Sizi anlıyorum bir
çok kişi için cazip olmayan bi kilo verme şeklidir ama ben başka türlüsünü başaramıyorum. Bu şekilde cabucak bi ilerleme görebildiğim için motivasyonum gitmiyor ve miğdem gün boyunca fazla dolmadığı için açlık hissim olmuyor. Tabikide kilo verdikten sonra bazı şeylere dikat etmek gerekiyor.

01.07.2018

Sabah
Az sütlü kahve

Öğlen
Bi haşlanmiş yumurta
6 Zeytin
Bi dilim az yağlı peynir
Bolca yeşillik, domates ve salatalık
2 Ceviz

Akşam
Tarhana çorbası

Daha sonra acıkırsam- canım tatlı çekerse tarçınlı yoğurt, tuzlu bişeyler çekerse pul biberli naneli yoğurt.

Çok teşekkür ederim. Sizi anlıyorum bir
çok kişi için cazip olmayan bi kilo verme şeklidir ama ben başka türlüsünü başaramıyorum. Bu şekilde cabucak bi ilerleme görebildiğim için motivasyonum gitmiyor ve miğdem gün boyunca fazla dolmadığı için açlık hissim olmuyor. Tabikide kilo verdikten sonra bazı şeylere dikat etmek gerekiyor.
❤️

Ben de boyle bir diyetin daha fecisini uygulayip (gunde sadece 1 tas corba) 46 kiloya kadar dusmustum ama tekrar normal yemeye baslayinca tum kiloyu geri aldim :(

Ben de boyle bir diyetin daha fecisini uygulayip (gunde sadece 1 tas corba) 46 kiloya kadar dusmustum ama tekrar normal yemeye baslayinca tum kiloyu geri aldim :KK43:

Böyle bi durum söz konusu olmaması için elimden geleni yapacağım. Ben daha önce bu diyeti uyguladığımda kilomu 2 sene tutmuştum yine herşeyi yiyordum ama dikkat ediyordum. Bi gün fazla yediysem ertesi gün az yiyordum ama ne yazıkki son bi sene içerisinde bütün kiloları artı 5 kilo daha aldım. Ama gerçekten yaşam tarzımın ve yediklerimin haddi hesabı yoktu.

Böyle bi durum söz konusu olmaması için elimden geleni yapacağım. Ben daha önce bu diyeti uyguladığımda kilomu 2 sene tutmuştum yine herşeyi yiyordum ama dikkat ediyordum. Bi gün fazla yediysem ertesi gün az yiyordum ama ne yazıkki son bi sene içerisinde bütün kiloları artı 5 kilo daha aldım. Ama gerçekten yaşam tarzımın ve yediklerimin haddi hesabı yoktu.

Menun gecici olarak guzel ama 20 kilo vermen icin yeterli degil.

02.07.2018

Sabah
Kahve

Öğlen
Küçük kâse bahartlı ve taze soğanlı lor peyniri
1 yumurta
Turp, salatalık, domates
2 ceviz

Akşam
Dünden kalma tarhana çorbası

Geç vakit TV karşısında acıkırsam Havuç ve kırmızı Paprika veya son günlerde yediğim şekilde yoğurt yada bi dilim wasa

Back
X