Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu macun güvenilirmi acaba ona göre sipariş edicemdeMerhaba bende pko var tedaviyle hamile kalamadım Clife macunla çok şükür kaldım ama c life ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu deneyecektim çok kullanan var
Ben instagramda görmüştüm açıkçası acaba kandırıyorlar mı dedim ama kullanıp çok memnun kalanlar olmuş kadınlar klubu eski konuları da araştırmıştım bende ise yaradı doktoruma söyleyince o da şaşırdı sende araştır inşallah sana da şifa olurMerhaba bu macun güvenilirmi acaba ona göre sipariş edicemde
Olur Allahınizniyle bana rahim filmi diye diretti doktor 2000 tl istedi bende macun kullanıp olmasa öyle film cektirecektim şükürler olsun gerek kalmadıBizde yani benle eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım bn dört yıldır deniyoruz bu macun bamada olur mu
Tamam canım teşekkür ederimBen instagramda görmüştüm açıkçası acaba kandırıyorlar mı dedim ama kullanıp çok memnun kalanlar olmuş kadınlar klubu eski konuları da araştırmıştım bende ise yaradı doktoruma söyleyince o da şaşırdı sende araştır inşallah sana da şifa olur
Belkide rahmini temizlenmiştir. Ilk kullandigim ay 1 hafta kadar adetim gecikti 2. ayda da hamile olduğumu öğrendimBende ara kanama yaptı. Tüm hormonlarım normalken. Ben önermem.
Neyi temizleyecek kist yok pko yok.Belkide rahmini temizlenmiştir. Ilk kullandigim ay 1 hafta kadar adetim gecikti 2. ayda da hamile olduğumu öğrendim![]()
Belki tüplerinde sorun vardi. Doktor bana tedavi ise yaramadı rahim filmi istiyorum dedi fiyatı da 2000 tl idi açıkçası ben macun kullanıp olmasaydı mecbur cektirecektim ise yaradı. Tabi herkesin bünyesi aynı değil kendi sayfalarına sorunca kullan ya da kullanma diyorlarNeyi temizleyecek kist yok pko yok.
Ben onu da çektirdim klomen de kullandım 4 ay, 1 kez tüp de yaptırdım. Prowomen kullanıyorum 6 ayı geçti. Clifedan da 2 katı vitaminli ve fiyatlı. Olmadı mı olmuyo velhasıl. Ama kür macun cart curt önermesin kimse kimseye. Hele de hormonlar normal değilse , muayene tarihi yeni değilse.Belki tüplerinde sorun vardi. Doktor bana tedavi ise yaramadı rahim filmi istiyorum dedi fiyatı da 2000 tl idi açıkçası ben macun kullanıp olmasaydı mecbur cektirecektim ise yaradı. Tabi herkesin bünyesi aynı değil kendi sayfalarına sorunca kullan ya da kullanma diyorlar
Tarçın prolaktini yükseltie onu da ekleyelim.Çörek otu bal tarçın yumurta kalitesini artırır ve sayısını çoğaltır.
O zaman zamana bırak tez zamanda olur inşallah. Ben faydasını gördüm çok şükür tabiki herkeste aynı etkiyi yapacak değil doktorum dedi ki bi tanıdığım tüp bebekle hamile kalamadı incir kürüyle kaldı çok ilginç dedi yani kimin neyden şifa bulacağını Allah bilir tabiki bende olmasaydı bal tarçın çörek otu deneyecektim hatta o da olmasaydı maydanoz süt buharı yapacaktım istersen birde onu araştırBen onu da çektirdim klomen de kullandım 4 ay, 1 kez tüp de yaptırdım. Prowomen kullanıyorum 6 ayı geçti. Clifedan da 2 katı vitaminli ve fiyatlı. Olmadı mı olmuyo velhasıl. Ama kür macun cart curt önermesin kimse kimseye. Hele de hormonlar normal değilse , muayene tarihi yeni değilse.
Benim kürlerle kaybedecek vaktim yok. Hepsini okudum araştırdım aylardır. Tekrar tüp bebek yaptıracağım. Direk fsh alıp ürrettiğim yumurtadan daha fazla güvenebileceğim bir kür yok. Kilit nokta nasip zaten. Allah hayırlıasını versin herkese.O zaman zamana bırak tez zamanda olur inşallah. Ben faydasını gördüm çok şükür tabiki herkeste aynı etkiyi yapacak değil doktorum dedi ki bi tanıdığım tüp bebekle hamile kalamadı incir kürüyle kaldı çok ilginç dedi yani kimin neyden şifa bulacağını Allah bilir tabiki bende olmasaydı bal tarçın çörek otu deneyecektim hatta o da olmasaydı maydanoz süt buharı yapacaktım istersen birde onu araştır
Tabiki haklisin rabbim gönlüne göre versinBenim kürlerle kaybedecek vaktim yok. Hepsini okudum araştırdım aylardır. Tekrar tüp bebek yaptıracağım. Direk fsh alıp ürrettiğim yumurtadan daha fazla güvenebileceğim bir kür yok. Kilit nokta nasip zaten. Allah hayırlıasını versin herkese.
Amin camım sen de sağlıcakla al kucağına inşallah.Tabiki haklisin rabbim gönlüne göre versin
Bal çörek otu mu yoksa clife mııBende ara kanama yaptı. Tüm hormonlarım normalken. Ben önermem.
İncir kürü prolaktin hormonunun yükseltiyor herkese iyi gelmez bn kullandım bnm prolaktinim tavan yaptı iki ay ilaç tedavisi gördüm o hormonu indirmek içinO zaman zamana bırak tez zamanda olur inşallah. Ben faydasını gördüm çok şükür tabiki herkeste aynı etkiyi yapacak değil doktorum dedi ki bi tanıdığım tüp bebekle hamile kalamadı incir kürüyle kaldı çok ilginç dedi yani kimin neyden şifa bulacağını Allah bilir tabiki bende olmasaydı bal tarçın çörek otu deneyecektim hatta o da olmasaydı maydanoz süt buharı yapacaktım istersen birde onu araştır
Bal çörekotu kanamaa yaptı.Bal çörek otu mu yoksa clife mıı
İncir kürü prolaktin hormonunun yükseltiyor herkese iyi gelmez bn kullandım bnm prolaktinim tavan yaptı iki ay ilaç tedavisi gördüm o hormonu indirmek için