- 12 Temmuz 2006
- 24
- 20
- 613
amin çok geçmiş olsun size deAh canım benim de romatoid artritim inşaAllah şifa olsun hepimize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin çok geçmiş olsun size deAh canım benim de romatoid artritim inşaAllah şifa olsun hepimize.
amin çok geçmiş olsun size deben as hastasıyım cok zor geçen bir hayat ama elbet derdimize derman bulacağız inanıyorum.
yok ankilozan spondolit. romatizmal bir hastalık r.artrit gibi.![]()
Anladim canim hic duymamistim af buyur lutfen, cok gecmis olsun.
Bak Sana ne dicen: Hic canini sikma hastaligina, Allah sikintiyi sevdigi kuluna veriyo sevmedigi kulunada cok goruyor sikintiyi....
Demekki Allah seni seviyor.....
Daha ne olsun.....
Sıkıntısız dertsız kul yok, biz diğer taraf için çabalayalım önemli olan o.
Herkes bir tur imtihanda, bunu böyle duşunup uzuntu yapma canım, önemlilik allahın sevdiği iyi kulu olabilmekte yatıyo bence....
inşallh... cok isyan ediorum sonra duruluyorum. ruhum bedenim gibi allak bullak ama yine de tesellim hep bu yönde ... rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş cok sağolun
İlginçmis gerçekten cok farkli karakterdelerCok sagol tatlim benim, cok tesekkur ederim.
Sende burclara merakliyim diyince Sana bisey soylemek istedim.
Eger dogru ise duydugum ikizkerin burclari soyle oluyormus yada olabilirmis, olur kesinligindemi duymustum suan hatirlayip emin olamadigim icin yanlis aktarmayim Sana, yani olabiliyor olarakta duymus olabilirim.
Simdi biri dogduklari burctan digeri ise o burcun karsit burcundan olurmus.
Atiyorum balik ayinda dogdular, biri balikken digeri basak oluyor.
Bunlar 180derece ters burclar: )
Bunu ikizleri olan bir arkadasa sordum evet bizde aynen oyle demisti: )
Hani bu aklinda olsun diye soyliyim dedim.
Seni cok iyi anlıyorum inan sabahları yataktan tutulmuş kalkmak o ilk adımı Atamama yürürken zorlanmak daha saymicam cok zor romatizmal hastalıklar hepsi farklı farklı. Yine de hamdediuorum bi ayağım şişince iyi ki öbürü var diye teselli ediyorum kendimi sen de sakin isyan etme nolur inş. Mükafatı vericek Rabbim kendi kendini telkin et iyileşicem diye. Benim 7 yıl önce ortaya çıktı 7 yılda bu 2. Atak ben akupunkturla iyileşiyorum bir damla kortizon almadan sen de araştır nolur inan tip kabul etmiyor ama mucize gibi bir tedavi. Geçen yıl rahatsızlandım başka bir hastalık için da gittim bende r.a olduğuna inanmadi teşhisi kim koydu dedi Romatolog diyince dudak büktü hala inanmadi yani. Hele akupunkturla iyileşti diyince öyle bir baktı ki aman dedim içimden inanmazsınız inanma. 6 ay sandalyede ben namaz kıldım sonra aynı ben secdeye alnimi koyabildim cok şükür. Akupunktur araştır nolur biraz pahali bi tedavi ama istikrarlı bir şekilde inanarak uygularsan etkili gerçekten.inşallh... cok isyan ediorum sonra duruluyorum. ruhum bedenim gibi allak bullak ama yine de tesellim hep bu yönde ... rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş cok sağolun
Ne kadar güzel yazdın meyracimAnladim canim hic duymamistim af buyur lutfen, cok gecmis olsun.
Bak Sana ne dicen: Hic canini sikma hastaligina, Allah sikintiyi sevdigi kuluna veriyo sevmedigi kulunada cok goruyor sikintiyi....
Demekki Allah seni seviyor.....
Daha ne olsun.....
Sıkıntısız dertsız kul yok, biz diğer taraf için çabalayalım önemli olan o.
Herkes bir tur imtihanda, bunu böyle duşunup uzuntu yapma canım, önemlilik allahın sevdiği iyi kulu olabilmekte yatıyo bence....
Al canım al hatta mumkunse aynı saatlerde almaya özen gösterHâlâ almadım. Bu akşam unutmazsam alayım.![]()
Ben bu sabah yemeyi unuttum malesef sizce aksam yemeginden once yesem olur mu? Bu arada akıntı hala var ama yogun değil , ilk iki gun bayagi yoğundu. Simdi normale döndü. Bugun unutmasaydim ii olurduAl canım al hatta mumkunse aynı saatlerde almaya özen göster
Ben bu sabah yemeyi unuttum malesef sizce aksam yemeginden once yesem olur mu? Bu arada akıntı hala var ama yogun değil , ilk iki gun bayagi yoğundu. Simdi normale döndü. Bugun unutmasaydim ii olurduBu arada haberdar olmadığımız ne kadar hastalık varmış. Allah herkese sifa versin. Çok gecmis olsun.
Çok gecmis olsun canım Allah şifa versin .Seni cok iyi anlıyorum inan sabahları yataktan tutulmuş kalkmak o ilk adımı Atamama yürürken zorlanmak daha saymicam cok zor romatizmal hastalıklar hepsi farklı farklı. Yine de hamdediuorum bi ayağım şişince iyi ki öbürü var diye teselli ediyorum kendimi sen de sakin isyan etme nolur inş. Mükafatı vericek Rabbim kendi kendini telkin et iyileşicem diye. Benim 7 yıl önce ortaya çıktı 7 yılda bu 2. Atak ben akupunkturla iyileşiyorum bir damla kortizon almadan sen de araştır nolur inan tip kabul etmiyor ama mucize gibi bir tedavi. Geçen yıl rahatsızlandım başka bir hastalık için da gittim bende r.a olduğuna inanmadi teşhisi kim koydu dedi Romatolog diyince dudak büktü hala inanmadi yani. Hele akupunkturla iyileşti diyince öyle bir baktı ki aman dedim içimden inanmazsınız inanma. 6 ay sandalyede ben namaz kıldım sonra aynı ben secdeye alnimi koyabildim cok şükür. Akupunktur araştır nolur biraz pahali bi tedavi ama istikrarlı bir şekilde inanarak uygularsan etkili gerçekten.
Seni cok iyi anlıyorum inan sabahları yataktan tutulmuş kalkmak o ilk adımı Atamama yürürken zorlanmak daha saymicam cok zor romatizmal hastalıklar hepsi farklı farklı. Yine de hamdediuorum bi ayağım şişince iyi ki öbürü var diye teselli ediyorum kendimi sen de sakin isyan etme nolur inş. Mükafatı vericek Rabbim kendi kendini telkin et iyileşicem diye. Benim 7 yıl önce ortaya çıktı 7 yılda bu 2. Atak ben akupunkturla iyileşiyorum bir damla kortizon almadan sen de araştır nolur inan tip kabul etmiyor ama mucize gibi bir tedavi. Geçen yıl rahatsızlandım başka bir hastalık için da gittim bende r.a olduğuna inanmadi teşhisi kim koydu dedi Romatolog diyince dudak büktü hala inanmadi yani. Hele akupunkturla iyileşti diyince öyle bir baktı ki aman dedim içimden inanmazsınız inanma. 6 ay sandalyede ben namaz kıldım sonra aynı ben secdeye alnimi koyabildim cok şükür. Akupunktur araştır nolur biraz pahali bi tedavi ama istikrarlı bir şekilde inanarak uygularsan etkili gerçekten.
Seni cok iyi anlıyorum inan sabahları yataktan tutulmuş kalkmak o ilk adımı Atamama yürürken zorlanmak daha saymicam cok zor romatizmal hastalıklar hepsi farklı farklı. Yine de hamdediuorum bi ayağım şişince iyi ki öbürü var diye teselli ediyorum kendimi sen de sakin isyan etme nolur inş. Mükafatı vericek Rabbim kendi kendini telkin et iyileşicem diye. Benim 7 yıl önce ortaya çıktı 7 yılda bu 2. Atak ben akupunkturla iyileşiyorum bir damla kortizon almadan sen de araştır nolur inan tip kabul etmiyor ama mucize gibi bir tedavi. Geçen yıl rahatsızlandım başka bir hastalık için da gittim bende r.a olduğuna inanmadi teşhisi kim koydu dedi Romatolog diyince dudak büktü hala inanmadi yani. Hele akupunkturla iyileşti diyince öyle bir baktı ki aman dedim içimden inanmazsınız inanma. 6 ay sandalyede ben namaz kıldım sonra aynı ben secdeye alnimi koyabildim cok şükür. Akupunktur araştır nolur biraz pahali bi tedavi ama istikrarlı bir şekilde inanarak uygularsan etkili gerçekten.
Ben bu sabah yemeyi unuttum malesef sizce aksam yemeginden once yesem olur mu? Bu arada akıntı hala var ama yogun değil , ilk iki gun bayagi yoğundu. Simdi normale döndü. Bugun unutmasaydim ii olurduBu arada haberdar olmadığımız ne kadar hastalık varmış. Allah herkese sifa versin. Çok gecmis olsun.
Bu sabah yedim .
Herkese şifalar olsun ...
1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +