Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çörekotunun içinde olduğu baharatlık kırıldı . Bugün fırsat bulursam çıkıp almam lazım : (
Öyle canım , sağlığımız , huzurumuz yerinde olsun yeter ki . Kırıldığına üzülmedim , alamazsam gün atlamak durumunda kalacağım için canım sıkıldı sadece .tüh geçmiş olsun canım.
neyse gelen mala gelsin sıkma canını, en kötü 2-3günden alırsın çörek otunu: )![]()
Öyle canım , sağlığımız , huzurumuz yerinde olsun yeter ki . Kırıldığına üzülmedim , alamazsam gün atlamak durumunda kalacağım için canım sıkıldı sadece .
Her işte bir hayır var diyelim .
Cok haklısın canım doğal kortizon bağışıklık sistemi için bulunmaz bir nimet. Çocuklara da 20 gündür veriyorum her salgindan nasiplerini alıyorlar maalesef. Onlara da şifa olur inş.Ne için yediğinize çok bakamadım kızlar ancak ablama gecırdığı bir rahatsızlık sonrası yedirmeye başladım.
Tohum öğütücüde elde çekip anında bala katmak suretiyle bir kase hazırlıyorum,sabah aç karnına bir çay kaşığı yutuyor.
Maşallah subhanallah grip uğramadı geçen kış birde çok aft çıkarırdı artık yok.Bağışıklık sistemine bence çok iyi ama ben yutamıyorum ne hikmetse balla bile kokusu rahatsız ediyor ilaç niyetine hergün yutayım diyorum yok 2. gün kaçak.Sizi bilmem ama yazdım okula giden çocuklarınız varsa onlar malum çok soğuk algınlıgına yakalanıyor yedirin rahat edin diye
sevgiler:)
Salo canım , sana da afiyet olsun , şifa olsunMaşallah nurlum ve Meyra ben de şimdi yemeye gidiyorum
MerhabaMerhaba Ben grip için iyi geldiğini burda okudum ilk defa sağ olun arkadaşlar..
bende denıcem 2 yavruma..günlüğüde takibe aldım sıksık katılırım inş.