- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Çalışkan senihehehe nasıl oldu kızlar: )
![]()
Güzel olmuş canım , aksaksız aylık paylaşımları yapmak ta nasip olur inşallah .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışkan senihehehe nasıl oldu kızlar: )
![]()
Çalışkan seni
Güzel olmuş canım , aksaksız aylık paylaşımları yapmak ta nasip olur inşallah .![]()
Ne icin yiyorsunuz? Faydasini gordunuz mu?
Bugün de yedim .
Herkese şifalar olsun ...
1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +
Ne için yediğinize çok bakamadım kızlar ancak ablama gecırdığı bir rahatsızlık sonrası yedirmeye başladım.
Tohum öğütücüde elde çekip anında bala katmak suretiyle bir kase hazırlıyorum,sabah aç karnına bir çay kaşığı yutuyor.
Maşallah subhanallah grip uğramadı geçen kış birde çok aft çıkarırdı artık yok.Bağışıklık sistemine bence çok iyi ama ben yutamıyorum ne hikmetse balla bile kokusu rahatsız ediyor ilaç niyetine hergün yutayım diyorum yok 2. gün kaçak.Sizi bilmem ama yazdım okula giden çocuklarınız varsa onlar malum çok soğuk algınlıgına yakalanıyor yedirin rahat edin diye
sevgiler:)
Maşallah nurlum ve Meyra ben de şimdi yemeye gidiyorum
Merhaba Ben grip için iyi geldiğini burda okudum ilk defa sağ olun arkadaşlar..
bende denıcem 2 yavruma..günlüğüde takibe aldım sıksık katılırım inş.
Hoşgeldin canım şifa olsun Kuzulara. 2 yaş altına önerilmiyor yaşlarını bilmiyorum ama hatırlatayım dedim. Çay kaşığinin üçte biri çocuklar için önerilen miktar. Paylaşımlar bekliyoruz...Merhaba Ben grip için iyi geldiğini burda okudum ilk defa sağ olun arkadaşlar..
bende denıcem 2 yavruma..günlüğüde takibe aldım sıksık katılırım inş.
İlaç hatırlatıci bir program indirdim mümkün değil unutturmuyor hem de cok zevkli geçmişi takip edip raporları kaydedebilirsiniz. Kızlar nasıl ciddi çalışıyoruz gülüyorum kendi kendime Meyra ve denekleri. ..alternatif tip dünyasına bir katkısı olsun ama değil mi . Benim 5 gün sonra 2 ay olacak kalıyor 4 ay. Evdeki herkes grip oldu ben olmadım geçen ay. Yani 4 gripliyle sürekli temas ettim hatta çocukların tabaklarinda kalanlari bile yedim ama yine de grip olmadım. Hamdolsun.inaniyorum Artritim de gececekBugün henüz yiyemedim umarım unutmam:-(
hayırlı olsun değirmenin: )
teşekkür ederim
teşekkür ederim bilgilerin içinOlmaz canım öğütüp anında tüketeceksin onun içinde bir madde var hemen uçuyor yoksa yeterince fayda göremezsin. Dolu dolu 1 çay kaşığı ya da silme bir tatlı kaşığı yetişkinler için uygun görülen günlük doz miktarı. Şifa olsun...
İlaç hatırlatıci bir program indirdim mümkün değil unutturmuyor hem de cok zevkli geçmişi takip edip raporları kaydedebilirsiniz. Kızlar nasıl ciddi çalışıyoruz gülüyorum kendi kendime Meyra ve denekleri. ..alternatif tip dünyasına bir katkısı olsun ama değil mi . Benim 5 gün sonra 2 ay olacak kalıyor 4 ay. Evdeki herkes grip oldu ben olmadım geçen ay. Yani 4 gripliyle sürekli temas ettim hatta çocukların tabaklarinda kalanlari bile yedim ama yine de grip olmadım. Hamdolsun.inaniyorum Artritim de gececek
Bugün de tamam .
Herkese şifalar olsun ...
1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +
10 Kasım +
Geçen gün yeni paket aldım .
Bağdat marka .
Ilk günler yediğim boğazımı inanılmaz yakardı . Yeni aldığım paket eskisine nazaran daha az yakıyor , daha az rahatsız edici . Farkeder mi acaba ?
Haklı olabilirsin canım , zamanla daha net anlayacağız etkilerini .bence farketmez.
yakması iyi bence neden iyi tedavi ettiğini gösterir.
bi ara bende de oluyordu, çörektonu yiyince boğazım yanıyordu sonra geçti canım.
iyileştirdiği için yaktığını hissediyordum ama.
mesela şimdi de şunu yapıyor, yedikten sonra epey bi grip alerji havasında hapşırık yapıyo biraz....
yine diyorum demek bişeylere fayda ediyorda böyle hapşırtıyor.....
Evet canım telefona indirdim. Haklısın reklama girmesin özelden attım.meyra ve denekleri.... ay canım benim hayırlı ve çok yaşa emi çok güldüm buna: )![]()
ve inş diyorum canım sözlerine.....
ilaç hatırlatıcı program hakkında bana özelden biraz bilgi verirmisin canım rica etsem? galiba telefona indirdin....
geçen gün Saraçoğlu tam da bu konuyu anlattı. Piyasada iki çeşit ç.otu varmış biri kavrulmuş biri kavrulmuş. Kavrulmuşun hiç bir tedavi değeri yokmuş ve acı tadı olmamış. Bu bilgiyi çoğu aktar bilmezmis bile. Ben de şimdi biraz araştırdım kavrulmamis çörek otu ıslak pamukta bekletilirse 1 haftada filizlenirmis Kavrulmuşu Filiz vermezmis ben de merak ettim benimki ne tür diye test edicem. Yani corekotunun acısı yakanı makbul. Daha neler öğrenicez kimbilir.Geçen gün yeni paket aldım .
Bağdat marka .
Ilk günler yediğim boğazımı inanılmaz yakardı . Yeni aldığım paket eskisine nazaran daha az yakıyor , daha az rahatsız edici . Farkeder mi acaba ?
geçen gün Saraçoğlu tam da bu konuyu anlattı. Piyasada iki çeşit ç.otu varmış biri kavrulmuş biri kavrulmuş. Kavrulmuşun hiç bir tedavi değeri yokmuş ve acı tadı olmamış. Bu bilgiyi çoğu aktar bilmezmis bile. Ben de şimdi biraz araştırdım kavrulmamis çörek otu ıslak pamukta bekletilirse 1 haftada filizlenirmis Kavrulmuşu Filiz vermezmis ben de merak ettim benimki ne tür diye test edicem. Yani corekotunun acısı yakanı makbul. Daha neler öğrenicez kimbilir.
Aslında herkes birer tane de faydasını yazsa okudukça daha da heveslenırz . dunde aldım ben . bugün daha alirim gün yeni başladıİlaç hatırlatıci bir program indirdim mümkün değil unutturmuyor hem de cok zevkli geçmişi takip edip raporları kaydedebilirsiniz. Kızlar nasıl ciddi çalışıyoruz gülüyorum kendi kendime Meyra ve denekleri. ..alternatif tip dünyasına bir katkısı olsun ama değil mi . Benim 5 gün sonra 2 ay olacak kalıyor 4 ay. Evdeki herkes grip oldu ben olmadım geçen ay. Yani 4 gripliyle sürekli temas ettim hatta çocukların tabaklarinda kalanlari bile yedim ama yine de grip olmadım. Hamdolsun.inaniyorum Artritim de gececek