• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

1. 10 kasım +
  2. 11 kasım +
  3. 12 kasım ?
  4. 13 kasım
  5. 14 kasım
  6. 15 kasım
  7. 16 kasım

kızlar bu sefer 7tane siyah kuru üzümle birlikte yedim çörekotumu: )
acı tadı baya hafifledi: ) ezmeye çekmeye gerek kalmadı artık sanki.....
bi dahakine 10taneye çıkarabilirim, çünkü daha rahat olacak sanki 10tane olunca yemesi....

geçen gün Saraçoğlu tam da bu konuyu anlattı. Piyasada iki çeşit ç.otu varmış biri kavrulmuş biri kavrulmuş. Kavrulmuşun hiç bir tedavi değeri yokmuş ve acı tadı olmamış. Bu bilgiyi çoğu aktar bilmezmis bile. Ben de şimdi biraz araştırdım kavrulmamis çörek otu ıslak pamukta bekletilirse 1 haftada filizlenirmis Kavrulmuşu Filiz vermezmis ben de merak ettim benimki ne tür diye test edicem. Yani corekotunun acısı yakanı makbul. Daha neler öğrenicez kimbilir.

: ((((
ama belli olur galiba, yani kavrulmuş gibi görünümü olur tadı olur kavrulanın galiba....
birde kahveye dönük bir renk belkide....
alırkende dikkat etcez yani....
benim çok güvendiğim bir aktarım var hep ordan alırım.
asudecim testinin sonucunu bizimle paylaş olurmu? :KK36::KK36::KK36:

Hala almadım. :KK43: Unutmazsam bu akşam alayım. :KK12:

inş canım, alınca burayada yaz emi aldım diye....
hadi senden haber bekliyorum prenses..... :KK30::KK30::KK19:

Bugun 8 gun olmuş. Kesintisiz devam... akıntı bayağı azaldı. Bakalım devam ettikçe nasıl artıları olacak. Şifalar olsun hepimize

Valla kızlar Saraçoğlundan dinleyince ben de şaşırdım görüntüsü değişmiyormus kavrulunca. Hatta yağını almakta riskli dedi bu kavrulmuştan yapılıyorsa fayda etmezmis. Dediğin gibi Meyra güvendiğimiz bildiğimiz aktaran alicaz.

Valla kızlar Saraçoğlundan dinleyince ben de şaşırdım görüntüsü değişmiyormus kavrulunca. Hatta yağını almakta riskli dedi bu kavrulmuştan yapılıyorsa fayda etmezmis. Dediğin gibi Meyra güvendiğimiz bildiğimiz aktaran alicaz.

bencede canım, paket almaktansa güvenilir bir aktardan almak en mantıklısı galiba......:KK64:

: ((((
ama belli olur galiba, yani kavrulmuş gibi görünümü olur tadı olur kavrulanın galiba....
birde kahveye dönük bir renk belkide....
alırkende dikkat etcez yani....
benim çok güvendiğim bir aktarım var hep ordan alırım.
asudecim testinin sonucunu bizimle paylaş olurmu? :KK36::KK36::KK36:

inş canım, alınca burayada yaz emi aldım diye....
hadi senden haber bekliyorum prenses..... :KK30::KK30::KK19:
tamam canım yazacağım inşallah, gene unuttum :(
normalde unutmazdım böyle şeyleri, önem veririm çünkü

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +
10 Kasım +
11 Kasım +
12 Kasım +

Ben paket alıyorum , güvendiğim bir aktar yok . Boşuna mı yiyorum , hevesimi kırdınız :63:

Benim şimdilik gözlemlediğim etkisi kesinlikle enerji veriyor olduğu . En azından ben öyle hissediyorum .
:KK55::KK69::KK75:

Çörek testim
1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +
10 Kasım +
11 Kasım +
12 Kasım +

Ben paket alıyorum , güvendiğim bir aktar yok . Boşuna mı yiyorum , hevesimi kırdınız :63:
Ay Kıyamam kırılmasın hevesin kız. Artık tecrübe ederek bulucan doğru olanını. Vazgeçmek yok...

1. 10 kasım +
  2. 11 kasım +
  3. 12 kasım +
  4. 13 kasım ?
  5. 14 kasım
  6. 15 kasım
  7. 16 kasım

kızlar bu sefer 7tane siyah kuru üzümle birlikte yedim çörekotumu: )
acı tadı baya hafifledi: ) ezmeye çekmeye gerek kalmadı artık sanki.....
bi dahakine 10taneye çıkarabilirim, çünkü daha rahat olacak sanki 10tane olunca yemesi....

aman kızlar dün gün boyu acayip bir iştah patlaması yaşadım, acaba neden böyle oldu diye düşünürken çörek otunu üzümle yememden olabilir belki diye düşündüm, oyüzden bugün üzümle yemedim iştahım epey normale indi bugün...
artık üzümdenmi oldu bu bilemiyorum, daha sonra tekrar denicem, sizede söyliyim dedim bu durumu.
ama üzümle yediğim için oldu galiba bu iştah.... :KK64::KK64:

tamam canım yazacağım inşallah, gene unuttum :KK43:
normalde unutmazdım böyle şeyleri, önem veririm çünkü

tamam tatlım bekliyorum aldığının haberini: ) :KK60::KK19:

Eee, ben aktardan alacaktım. Güvenmesem mi? Anlamadım ki! :110::KK64:

canım bi yerden al, araya araya araştıra araştıra düzgün çörek otunu almayıda öğreniriz inşaallah allahın izniyle....
bence çoğu normal faydalı çörek otudurda yinede temkinli olmakta fayda var tabiki....

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +
10 Kasım +
11 Kasım +
12 Kasım +

neden hemen pes ediyorsun...

Benim şimdilik gözlemlediğim etkisi kesinlikle enerji veriyor olduğu . En azından ben öyle hissediyorum .
:KK55::KK69::KK75:

canım enerji veriyorsa iyi çörekotudur bence...
benimkide veriyor: )
ozaman aynen devam aynı yerden almaya bence: )

Ay Kıyamam kırılmasın hevesin kız. Artık tecrübe ederek bulucan doğru olanını. Vazgeçmek yok...

haklısın, ama canım çörekotunu yediğimiz zaman en basitinden enerji veriyorsa bence o doğru iyi normal çörekotudur o, sencede öyle değilmi?

Back
X