• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

kızlar bir yerden alalım çörek otunu işte, araya araya araştıra araştıra düzgün çörek otunu almayıda öğreniriz inşaallah allahın izniyle.... pes etmeyelim asla.....
bence çoğu normal faydalı çörek otudurda yinede temkinli olmakta fayda var tabiki....
mesela en basitinden yediğimizde enerji eriyorsa bence o doğru çörekotudur mantıken, sizce???
aaaa bakın şimdi aklıma geldi, benim güvendiğim kaç senelik aktarım var, eğer unutmazsam bu durumu aktarıma sorayım, bakalım o ne diyecek ne fikir verecek bu duruma, eğer sorarsam sizinlede paylaşırım cevabını, bir fikir olur sizede cevabı.

Eee, ben aktardan alacaktım. Güvenmesem mi? Anlamadım ki! :110::KK64:
Canım bende bilemedim ki ,
Aktarlarda satıldığından haberim bile yoktu , burdan öğrendim . Ben marketten aldım . Denk gelirsem iyi bir aktardan alırım artık . O zamana kadar elimdekini kullanmaya devam .

kızlar bir yerden alalım çörek otunu işte, araya araya araştıra araştıra düzgün çörek otunu almayıda öğreniriz inşaallah allahın izniyle.... pes etmeyelim asla.....
bence çoğu normal faydalı çörek otudurda yinede temkinli olmakta fayda var tabiki....
mesela en basitinden yediğimizde enerji eriyorsa bence o doğru çörekotudur mantıken, sizce???
aaaa bakın şimdi aklıma geldi, benim güvendiğim kaç senelik aktarım var, eğer unutmazsam bu durumu aktarıma sorayım, bakalım o ne diyecek ne fikir verecek bu duruma, eğer sorarsam sizinlede paylaşırım cevabını, bir fikir olur sizede cevabı.
Hangi şehirdesin canım ?

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +
10 Kasım +
11 Kasım +
12 Kasım +
13 Kasım +

1. 10 kasım +
  2. 11 kasım +
  3. 12 kasım +
  4. 13 kasım +
  5. 14 kasım ?
  6. 15 kasım
  7. 16 kasım

Ve benim çörek otu Filiz verdi.demek ki gerçekmis. Sanırım tadına alıştığımız için cok acı gelmiyor. Pes etmek yok
Tebrikler canım , senin deney başarıyla tamamlandı .
Merak ettim bende hemen pamuklara sarayım çörekotumu :KK39:

1. 10 kasım +
  2. 11 kasım +
  3. 12 kasım +
  4. 13 kasım +
  5. 14 kasım +
  6. 15 kasım ?
  7. 16 kasım

kızlar çörek otumuz bizim için öyle değerliki onu bebek gibi pamuklara bile sardık: )))))))
bende yapıcam bi ara, sarınca bende yazarım gelişmeleri.

Ve benim çörek otu Filiz verdi.demek ki gerçekmis. Sanırım tadına alıştığımız için cok acı gelmiyor. Pes etmek yok

ahhh ince fikirli tatlı arkadaşım benim, çok sevindim filiz verdiğine....
hadi gözünaydın....
evet pes etmek yok....

aaa olmaz ki Editörüm ben romatizmam için ve biraz da kilo almak için yiyorum. Bence konu asıl şimdi yanlış yerde. Tabi siz daha iyi bilirsiniz..selamlar

bencede canım, özeldende efser hanıma rica da bulundum bende bu durum için, bakalım bekliyelim cevabı. :KK19:

Tebrikler canım , senin deney başarıyla tamamlandı .
Merak ettim bende hemen pamuklara sarayım çörekotumu :KK39:

gelişmeleri sende yazarsan sevinirim canım...
bende sarcam bi ara: )

Back
X