- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaaa sakın gönül koyma alınma bize, inan hiç sana güvenmeme gibi düşünmedik ne ben nede nurlum....Canım benim hiç gönül koymadım inan.sadece bilimsel dayanaklarimi söyledim ki kalpler mutmain olsun diye...sana da nurluma da maşallah yani tebrik ederim hiç fire yok.benim 5 gün filan kaçağım var toplamda.sifa olsun hepimize.
sen kırılırsan inan çok üzülürüm....
lütfen....
aynen nurlumun dediği gibi düşündüm bende.
her zaman fikirlerini bizimle paylaş olurmu? çok bilgili ve yerinde karar veren birisin sen ayrıca, bilgilerine fikirlerine her zaman ihtiyaç duyacağımızıda düşünüyorum.
güzel haberlerini de çok merak ettim, merakla beklicem güzel haberlerini inşaallah.....
allaha emanet ol, öpüyorum, görüşürüz canım
ayrıca cansın sen farkındayım bunun.....
Son cümlene bayıldım ayrıca...asıl can sensin...
Sevindim canım şifa olsun...Evet bayanlar mujdemi isterim. Benim corekotlarim da filizlendi. Dun bir hafta olmuştu. Sobanin arkasina koymuştum her aksam suladim.
Evet canım ya nerelerde bu hatun? Sen iyi misin? Yeni yaşına girdi mi ufaklık ? Bizimki biraz hasta erteledik aşımızı.
Topiği mi bıraktı bilemedim ki bende canım , hergün yazardı ama hasta mı acaba ? Bekleyelim bakalım elbet yazar .Evet canım ya nerelerde bu hatun? Sen iyi misin? Yeni yaşına girdi mi ufaklık ? Bizimki biraz hasta erteledik aşımızı.
Canlarım ben çok yoğundum, ust uste misafirlerim geldi, yatılı olanda vardı, 2gundurde netimiz arızalı, şuan telden yazıyorum, ondan yazamadım.
Yoksa iyiyim ben kızlar, netimiz düzelir duzelmez yine eskisi gibi burdayım inş.
Gelmediğim günlerde 1gun hariç hep yedim çorekotumu.