• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çörek otu ile zayıflama

zilto_maynak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
10
0
86
32
İçel Mersin
Çörek otu zayıflatır mı?

Herbalist Ömer Coşkun çörek otu ile zayıflama konusunda şu tavsiyede bulunuyor:
Zayıflamanın en güzel yolu günde üc defa aç karnına, yani yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otu yemektir.
Hastalığı ne olursa olsun, insanlar çörek otunu kürler halinde (örneğin 21 gün) bir tatlı kaşığı yemelidir.
(2 ayda 8 kiloya kadar verebiliyorsunuz):lepi:alkisalkisalkis

ikbalin programında izliyorum ama
bezende şey diyorum ya
her telefon acana vericek bir cvabı önerecek bir bitkisi varrhemde hemen
bu kadar her şeyi biliyormu bu adam yoksa
her bitki şifallıdırr diyemi yola çıkıyor

birde civanperçemimi demişti mecan kökümü bişey daha iştah kesmiyomuş ama tam hatırlayamıyorum şimdi

Çörek otunun faydaları nelerdir?

Çörek otunun genel faydaları şöyle sıralanabilir:
•Mikrop, virüs ve mantarlara karşı öldürücü tesire sahiptir.
•ıfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
•Kan şekerini düşürür.
•Damar hastalıklarını önler.
•Hazmı kolaylaştırır.
•Vücuttaki zehirleri süzerek atar.
•ıdrar söktürücü özelliği ile safraya iyi gelir.
•Yaraların çabuk iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.
•Alerjiyi önler.
•Savunma sistemini dengeler.
•Hormon sistemini ve ruh hâlini sağlamlaştırır.

şu bilgiler bile kullanmak için yeterli sanırım

ikbalin programında izliyorum ama
bezende şey diyorum ya
her telefon acana vericek bir cvabı önerecek bir bitkisi varrhemde hemen
bu kadar her şeyi biliyormu bu adam yoksa
her bitki şifallıdırr diyemi yola çıkıyor

birde civanperçemimi demişti mecan kökümü bişey daha iştah kesmiyomuş ama tam hatırlayamıyorum şimdi

evt..onlarda işe yarayabilir.ama hiç denemedim.benim annem 1 ay önce başladı.şu an 6 kilo verdi.şimdi bende başlamayı düşünüyorum.

evt..onlarda işe yarayabilir.ama hiç denemedim.benim annem 1 ay önce başladı.şu an 6 kilo verdi.şimdi bende başlamayı düşünüyorum.

diyet spor falan yaptımıı
bak bir yazıdada ne diyor

:

Çörek otu da bu alandan para kazanmak isteyen kişilerin yeni palavralarından biridir.

Çörek otunun içinde bol miktarda Linoleik Asit bulunmaktadır. Omega-6 yağlarından olan bu maddenin bazı alerjik reaksiyonlara, alerjik cilt problemlerine iyi geldiği bilinmektedir.

Ama çörek otunun ne kendinin, ne çayının, ne de bal ile karıştırılarak yutulmasının kilo kaybı sağlaması mümkün görülmemektedir.

Eğer bir kilo verme programı uyguluyorsanız, küçük bir bitkisel destek de kullanmak kararınız varsa günde 3-4 bardak yeşil çay veya yeşil çayın kateşin içeren özlerinden yararlanmayı deneyebilirsiniz. Ama beklentinizi asla abartmayın.

diyet spor falan yaptımıı
bak bir yazıdada ne diyor

:

Çörek otu da bu alandan para kazanmak isteyen kişilerin yeni palavralarından biridir.

Çörek otunun içinde bol miktarda Linoleik Asit bulunmaktadır. Omega-6 yağlarından olan bu maddenin bazı alerjik reaksiyonlara, alerjik cilt problemlerine iyi geldiği bilinmektedir.

Ama çörek otunun ne kendinin, ne çayının, ne de bal ile karıştırılarak yutulmasının kilo kaybı sağlaması mümkün görülmemektedir.

Eğer bir kilo verme programı uyguluyorsanız, küçük bir bitkisel destek de kullanmak kararınız varsa günde 3-4 bardak yeşil çay veya yeşil çayın kateşin içeren özlerinden yararlanmayı deneyebilirsiniz. Ama beklentinizi asla abartmayın.
öyle spor felan yapmadı.tek yaptıgı şey ekmegi ve şekeri azalttı.
bazen işe yarıyo ama.işe yaramasa bile denemekte fayda var derim...

Çörek otunu tane tane değilde ezerek kullanmanız gerektiğini biliyormusunuz? Ben sabahları lor peynirinin içinene birazda pul biber koyup,çörek otunu öyle tüketiyorum rejim adına.Rejimlerdeki bir kibrit kutusu kadar beyaz peynirden nefret ettğim için böyle bir yöntem icat ettim tadıda bana göre güzel oluyor.

Back
X