Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iyi burdan bi çok arkadaşım bu kürle hamile kaldı bende dahil ama adet gecikmesi yapabiliyor haberin olsun canımkızlar yumurta büyüyor fakat kalitesiz bu küre başladım yumurtanın kalitesi açısından sizce bu kür iymi
prolaktin bütün hormonlar normal tüpler açıkProlaktininiz ne durumda? Yuksekse kullanmayin
Klomen gibi ilaclar kullaniyorsaniz kürü kullanmayin
omega3 aynı zamanda kullanıyorum 1 aydır bu küre yeni başladımAyrica yum kalitesiz dendiyse sadece bu kür ile olmaz
Omega3
D vitamini
B12
Gibi vitamin takviyeleri de kullanmalisiniz
yumurta kalitesiz diye ebru bir gebenin günlüğü yani sıkıntı yoksa ona destek vermen gerekir dedi doktor demediAyrica yum kalitesiz dendiyse sadece bu kür ile olmaz
Omega3
D vitamini
B12
Evet iyi burdan bi çok arkadaşım bu kürle hamile kaldı bende dahil ama adet gecikmesi yapabiliyor haberin olsun canı
benden buradan gördüm uygulamaya başladım yorumun beni çok mutlu etti inşallah kalabilirimEvet iyi burdan bi çok arkadaşım bu kürle hamile kaldı bende dahil ama adet gecikmesi yapabiliyor haberin olsun canım
adetmi uzadıBende ve benle beraber kullanan bi arkadaşta o ay kanama bi türlü bitmedi
Evet ve ara kanamalar. Bana hiç yaramadı. Asla önermem. Hormon değerlerinizi biliyo musunuz? Mesela tarçın prolaktini arttırır.adetmi uzadı
kalitesi için herhangi bir belirti falan oluyomu kalitesiz dememiz için B browniAyrica yum kalitesiz dendiyse sadece bu kür ile olmaz
Omega3
D vitamini
B12
hepsi normalEvet ve ara kanamalar. Bana hiç yaramadı. Asla önermem. Hormon değerlerinizi biliyo musunuz? Mesela tarçın prolaktini arttırır.
Onu doktor soyler
Esiniz de muayene oldu muprolaktin bütün hormonlar normal tüpler açık
Benim normal olan değerim çörekotu bal tarçın küründen sonra 100 oldu arkadaşım bile bile lades demeEvet ve ara kanamalar. Bana hiç yaramadı. Asla önermem. Hormon değerlerinizi biliyo musunuz? Mesela tarçın prolaktini arttırır.
merve 2020 de ilk yazmıssın bu tarifiii gebe kaldınmı 2020 den beriBende ve benle beraber kullanan bi arkadaşta o ay kanama bi türlü bitmedi