Çörekotu ile Zayıflama Yöntemi

arkadaşlar ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. dogum sonrası kılolarım vardı yavaş yavaş gıdıyo. eşim bile sen baya zayıfladın dedi. çörek otunu bır tatlı kasıgı yemeklerden yarım saat once alın bol suyla yutun ama tane olarak dedıl ya agzınızda cıgenıp suyla yutun yada bır tatlı kasıgı coerk otunu ögutup bol suyla yutun. suankı kılomu bılmıyorum. en son 72 kıloydum.1 hafta sonra tartılıcam bakalım kaç kılo vermişim sıze yazarım

Merhaba bende çörekotu kullanıyorum. Diyette yapıyorum. Zayıflamaya etkisi olduğunu öğrendim. Zayıflatmasa bile faydaları çok.Hiç bir ürün tek başına zayıflatmaz. Sağlıklı ölçülü beslenmek ve spor yapmak gerekiyor.

bende baslıcam bulabilirsem faydasını görürsem yazarım mutlaka komsumuz bunu kullanarak 25 kilo verdi çocuğu tanıyamadım görünce..

Herkese iyi akşamlar..Ben de çörekotunu şu şekilde kullanıyorum;Gece yatmadan 1 saat önce bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu katıp karıştırıyorum.Bu karışımı 1saat bekletip yiyip yatıyorum.İlk 10 gün pek bir değişiklik olmuyormuş ama 10 günden sonra metabolizmayı hızlandırmak suretiyle zayıflatıyormuş.Ben bugün 5. günümdeyim.Gelişmeleri yazarım..Ancak şunu söyleyebilirim;vücudumdaki ödemi şimdiden attı..

Yalnızburada dikkat edilmesi gerken nokta Çörek otunu o an öğütmekmiş..Aksi takdirde etken maddesi uçucuymuş ve menfaati olmuyormuş..Bir kahve değirmeni yada havanda çekebilirsiniz..

2 gündür kullanıyorum çörek otunu çekilmiş bulamadım ve çeknek için bi değirmenimde yok havandada uğraştım ama ezemedim bende sabahları kahvaltıdan 20 dk önce 1 çay kasığı çörek otunu su ile yutuyorum sindirim sistemime etki ediyor şu an için bakalım zayıflamamada fayda sağlıcakmı kaydirigubbakcemile2 geşilmeleri yazıcam ...

valla bende çörek otunu bugün hemen aldım alma sebebime gelince valla hiç duymamıştım burdada rastlamamıştım bugün okula giderken bir diyetisyen arkadaşımın yanına oturdu az bir sohbet ettiler bende katıldım. ve sabah aç karnına yoğurtla birlikte çörek otu yiyin snrada geçe yatarken yiyin sindiriyor dedi ve hemen inip otobüsten gittim aldım:)

Kızlarr 3 ay once gordugum unıversıte arkadasımı dun okullar acılınca gordum
aman allahım sasırdım kaldım hala etkısındeyım ..
erimiş resmen ama muthıs orantılı kılo vermıs yanı nasıl desem hanı boyle ıkı yandan tutup sıkıstırılya oyle :) sasırdım hemen atladım ne yaptın nasıl verdın dedın 7 kılo vermış bu arada

çörek otu ve besıbıyerde cayıyla vermış spor yapmamıs , ama sabah kahvaltısı harıc ekmek yememıs .. kıloyu uc ayda deıl 1,5 ayda vermiş ama 7 kılodan fazla vermıs gorunuyor ya sıkılasmıs resmen cok sasırdım ben ve hemen bugun corek otu aldım :)))

bende çörekotuna başlamak istiyorum 7 kilo vermem gerekiyor doğumdan sonra baya kilo verdim plateste yapıyorum 1,5 aydır incelmeye baya faydası oldu platesin çörekotunu günde 3 kere almak gerekiyor sanırım deneyip zayıflayanlar deneyimlerini paylaşabilirlermi? ben 1 kez ağzımda çiğnemeyi denedim midem bulandı ama kahve değirmeninde öğütüp kullansakta aynı etkiyi görürmüyüz?

Arkadaşlar;

Görüyorum ki çoğunuz kullanımını ve faydasını bilmiyorsunuz.Ben size tecrübelerimi anlatayım o zaman..
Benim birkaç kilo fazlam var ( normalde inceyim ama rahatsız etti) çörek otu kullanmaya başladım ve nette araştırmalar yaptım.Faydaları saymakla bitmiyor..Aklınıza gelebilecek her türlü rahatsızlığa iyi geliyor ve ZAYIFLATIYOR !
Kuran-ı Kerim de de geçen; ölümden başka her derde devadır lafı herhangi bir yazar veya diyetisyenin sözü değildir dikkat edelim buna...
Kullanmaya başladığım ilk 1 hafta acayip şişkinlik yaptı öyle ki herkes beni hamile sanıyordu,bir gece bir sancıyla uyandım kasıklarım ve makatım acayip sancı yapıyordu( çikolata kistimden dolayı sanırım ama kisti olanlar da kullanmış ve kistleri yok olmuş) böyle olunca da bıraktım,arkadaşım da benimle aynı dönemde kullandı aynı şikayetler onda da oldu ama o bırakmadı ve daha sonra vücudundaki ödem kayboldu.Aynı anda komşumuza da önerdim kadın 15 gün yedi ve bana balkondan bağırdı,4 kilo verdimmm diye,hadi canım dedim valla ya bak bu kıyafetim olmuyordu 15 gün kullandım dedi ve devam edeceğini söyleyince tekrar başladım..
Şu an önceki şikayetlerim yok ve göbeğim inanmayacaksınız ama gitti ! 10 günde 2 kilo verdim.İnternette de araştırırsanız yumurtalık kistlerine de çok iyi geldiğini okursunuz öyle ki çocuğu olmayan bir çok kadın şu an çörek otu sayesinde hamileymiş veya doğurmuş..
Çörek otunu ben çiğnemeden öğütülmüş olarak sabah aç karna bir bardak suyla direkt yutuyorum,çiğnemeyin zaten mideniz kaldırmaz.
Öğütmek için de ben robota koydum ve yüksek devirde 10 dk öğüttüm ve sonuç harika :)

Zayıflamak için birebir bir nimet.Zaten % 100 doğal,korkmadan kullanın..İlk başlarda olan şikayetleriniz devam ederse benim gibi 15-20 gün ara verip tekrar başlayın emin olun şikayetlerinizden eser kalmayacak..

Dediğim gibi sabah aç karna bir çay kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla çiğnemeden yutun.1 hafta sonra göreceksiniz ne kadar iyi geldiğini..Ha bir de kesinlikle suyla alınacak,bal veya pekmez tarzı şeylerle aldığınızda kilo aldırma özelliği var..

Sevgiler

Arkadaşlar;

Görüyorum ki çoğunuz kullanımını ve faydasını bilmiyorsunuz.Ben size tecrübelerimi anlatayım o zaman..
Benim birkaç kilo fazlam var ( normalde inceyim ama rahatsız etti) çörek otu kullanmaya başladım ve nette araştırmalar yaptım.Faydaları saymakla bitmiyor..Aklınıza gelebilecek her türlü rahatsızlığa iyi geliyor ve ZAYIFLATIYOR !
Kuran-ı Kerim de de geçen; ölümden başka her derde devadır lafı herhangi bir yazar veya diyetisyenin sözü değildir dikkat edelim buna...
Kullanmaya başladığım ilk 1 hafta acayip şişkinlik yaptı öyle ki herkes beni hamile sanıyordu,bir gece bir sancıyla uyandım kasıklarım ve makatım acayip sancı yapıyordu( çikolata kistimden dolayı sanırım ama kisti olanlar da kullanmış ve kistleri yok olmuş) böyle olunca da bıraktım,arkadaşım da benimle aynı dönemde kullandı aynı şikayetler onda da oldu ama o bırakmadı ve daha sonra vücudundaki ödem kayboldu.Aynı anda komşumuza da önerdim kadın 15 gün yedi ve bana balkondan bağırdı,4 kilo verdimmm diye,hadi canım dedim valla ya bak bu kıyafetim olmuyordu 15 gün kullandım dedi ve devam edeceğini söyleyince tekrar başladım..
Şu an önceki şikayetlerim yok ve göbeğim inanmayacaksınız ama gitti ! 10 günde 2 kilo verdim.İnternette de araştırırsanız yumurtalık kistlerine de çok iyi geldiğini okursunuz öyle ki çocuğu olmayan bir çok kadın şu an çörek otu sayesinde hamileymiş veya doğurmuş..
Çörek otunu ben çiğnemeden öğütülmüş olarak sabah aç karna bir bardak suyla direkt yutuyorum,çiğnemeyin zaten mideniz kaldırmaz.
Öğütmek için de ben robota koydum ve yüksek devirde 10 dk öğüttüm ve sonuç harika :)

Zayıflamak için birebir bir nimet.Zaten % 100 doğal,korkmadan kullanın..İlk başlarda olan şikayetleriniz devam ederse benim gibi 15-20 gün ara verip tekrar başlayın emin olun şikayetlerinizden eser kalmayacak..

Dediğim gibi sabah aç karna bir çay kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla çiğnemeden yutun.1 hafta sonra göreceksiniz ne kadar iyi geldiğini..Ha bir de kesinlikle suyla alınacak,bal veya pekmez tarzı şeylerle aldığınızda kilo aldırma özelliği var..

suyun içine atıp ögütmedende içebilirmiyiz????:1::1::1::1:

Bence öyle hem görüntü hem de içim açısından daha zor olacaktır.bir çay kaşığı çörek otunu ağzına at,nefes almadan su iç göreceksin ne koku ne tat gelmeyecek ;)

hadi arkadaslar ben ramazandan sonra baslamayı düsünüyorum benimle baslamak isteyen varmıı cok ilgimi cekti yalnız ben yogurtlan denicem o sekilde denicem faydasnı görmessem yogurtsuz denicem simdiden gaza geldim valla:)) haa bu aradaa bi deneyimi sizlerle paylasıyım adetim bi kac gün gecikmisti bende 1 kasık corek otuyla üzerinden su icmistim o gün gelmisti adetsöktürücü özelligide var yane :))

hadi arkadaslar ben ramazandan sonra baslamayı düsünüyorum benimle baslamak isteyen varmıı cok ilgimi cekti yalnız ben yogurtlan denicem o sekilde denicem faydasnı görmessem yogurtsuz denicem simdiden gaza geldim valla:)) haa bu aradaa bi deneyimi sizlerle paylasıyım adetim bi kac gün gecikmisti bende 1 kasık corek otuyla üzerinden su icmistim o gün gelmisti adetsöktürücü özelligide var yane :))

bende kısken adetn olmuyordum sonra çörek otunu ezdimsuyla içitimadetimdüzene girdi amabaya bi tekararladım

hamilekalmamıda çörekotıuna bağlıyorumben

madem bu kadar faydalı bende denemeye karar verdim inş bende de etkisini gösterirde zayıflamama yardımcı olur.

çörek otunu 1 haftadır kullanıyorum. her sabah kahvaltıda bir çay kaşığı çiğniyorum ekmek peynir eşliğinde.
tadına da alıştım mide bulantısı falan olmuyor.
veee rejim yapmamama rağmen kilo vermeye başladım:13:
çok yemiyorum zaten bazen az yersin veya diyete girersin ama kilo veremezsin hiçbirtürlü anladığım kadarıyla çörekotu böyle durumlarda işe yarıyor

Back
X