çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

uydurukpirenses

''kun fe yekun''
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
360
203
53
37
Arkadaşalar merhaba yakın arkadasım ve onun kuzeni bebekleri olmuyordu ilk ay denemelerinde kaldılar banada önerdiler başladım başka kullanan varmıdır

Olmadım canım ama yaptiğım testler negatif. Cok stres yaptım, rhat bırakcam kendimi.
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf baL
  • hasta oldugunda ikinci gün baslıyorsun 12 güne kadar günde bir yemek kaşığı yiyeceksin 12 gün bıakıp gün aşırı ilişki yumurtaıyı buyutuyormus bayağı faydalı peşpeşe hamile kaldılar ki bu kişilerin çok zordu

• 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf baL
  • hasta oldugunda ikinci gün baslıyorsun 12 güne kadar günde bir yemek kaşığı yiyeceksin 12 gün bıakıp gün aşırı ilişki yumurtaıyı buyutuyormus bayağı faydalı peşpeşe hamile kaldılar ki bu kişilerin çok zordu
sagol canım. İlacımız olsun inş.

Bende deniyicem hatta bugün başlıcam 3.günü başlamıs olucam ama olsun kısmet böyleymiş inşaAllah faydasını görürüz bu esnada eşlerede keçiboynuzu pekmezı cevız fındık falan yedirelim tek bizle bitmiyor iş spermlerinde kuvvetli olması lazım

Benim yumurtalarim tembeldir doktor klomen verdiğinde bile sadece 1 tane gelişmişti. Bende bu kürü kullanmayı kafaya koydum sadece merak nasıl olacak diye doktor o ay ilaç vermedi doğal yolla yumurtaların nasıl merak ediyorum adetinin 14. Günü gel dedi tam dedim madem ilaç kullanmıyorum bunu deneyeyim dedim. Doktor bir baktı O ay 4 tane yumurta gelişti ama o ayı degerlendiremedik. Tavsiye ediyorum inşallah hamile kalırsınız sağlıklı bir şekilde çoğul gebelik bile olabilir

Adeti 28 günde bir olanlar adetinin 2. Günü başlasın 30 günde bir olanlar 3. Günü başlasın. 35 günde olanlar 5. Günde başlasın ben 35 günde bir olduğum için 5. Günde başlamıştım ama 12 günden fazla kullanmayin 12 gün yetiyor

Selam kızlar ben yeni katıldım gecen ay incir kuru kullandım regl oldum reglimin 5.gunu normalde incir kurune tekrar baslamam lazım çünkü 42 gun uygulanıyor toplamda acaba dediğiniz çorekotuna mi başlasam yksa incir kurune devam edip çorekotuna diğer ay mi baslasam inşallah gerek kalmaz ya:anneadayı:

Melihacim doktor henüz yumurtlama takibi istemedi ama regl olduğumda kan çok az gelirdi ama bu ay incir kurunu kullanınca düzeldi sanırım çatlama sorunu var çünkü ayrıca havuç kurude yaptım karıştırıp içtim

Back
X