inciri nasıl yaptn?kaç yıllık tedaviden sonra incirle hamile kaldn?ne tür tedavilerden geçtn?plo adet düzenn nasıldı???? tşk canım..canım ben kuru incir havuç kürü
ile hamile kaldım belirtmek
istedim birde bende pkoluyum
allah sanada nasip eder insallah
canım ya nasıl yaptn ikinci msjm.umarım görüp cevaplarsn....canım ben kuru incir havuç kürü
ile hamile kaldım belirtmek
istedim birde bende pkoluyum
allah sanada nasip eder insallah
ya ben bu yağı sürdüğüm günün ikinci günü afedrsn benden çok siyah bozulmş gbi pis akıntı oldu 4-5 gün boyunca....bu bir tesadüf diyeblr myz ki?sen incir küründen netice aldn mı peki?senn sorunn ne?incir kürü yüzünden incirden soğudum çok kötü tadı var onun havuç kürü denemedim ama bence karnına yağ sürmekle alakası olacağını sanmıyorum ayrıcada karın bölgende tüylenme yapar sadece mantığı şu olabilir karın bölgesine yapılan masajın yumurtalıkları uyardığı söyleniyor
canım çok tşk. bu arada sen de mi pkoluydn?canımözür dilerim geç oldu
ben tarifin ölçülerini unuttum
internwtte saraçıgluincir kürü yaz seda sayanla çekilmişbir videosu var ordan al tarifi yanlışlık olsun istemem allaha emanrt ol
adetlern nasıldı?canım yumurtlaman geç mi olyrdu yoksa hiç mi yumurtlayamyrdn???tedavi falan görmş müydn?evet pkoluyum
ne güzel....darısı başımıza...ama benim kaç kez klomen kullandığımı ben bile blmyrmcanım ben kendimi bildim bileli
hep zor adet oldum üç ayı falan
buluyodu uzun boylu tedavi olmadun hiç bekarken adet olmayı kolaylaştıtan ilaçlat veriody doktorlar ama hepside bu
ömür boyu senle diyırlardı
bebek tedavisi için gittigim dk çok
olumlı konuştu saolsun pko
önemli bişe degil nie büyütüyon
dedi bebek için ilaç bile vermek
isteöedi strrs yapma olcal dedi
ben cok ısrar edince klomen yazdı bir kutu bitti veeeeeee hamileydim allahım hala inanamıyorum darısı başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?