canim buyur bence bu kadar panik yapma benim onceden ikisi arasinda bariz fark vardi. hatta sutyen taktigimda bile biri tasardi digerine bol gelirdi ama simdi nerdeyse ikiside ayni boyutta bide bundan once ben bi sise çorekotu yagi kullanip kullanip birakmistim ondan 5 ay sonra falan bi sise mersin yagi kullanip birakmistim onlar hafif hafif buyutmustu azcik dolgunlastirip esitlemisti sonrada bi degisiklik olmadi açikçasi ikiside birbirine yaklasti simdi azimle çorekotu mersin vb yaglar kullaniyorum hem buyudu hemde ikisi arasinda çok çok dikkatli bakarsan ufacik bi fark var

merak ettiğim bişi var msj yazıoruzda ben şukadar süre kullandım istediğim sonucu aldım 2beden üç beden neyse artık büyüdü ve bıraktığım halde küçülmediler diyen biri yokmu okadar ümit bağladıkta ya bırakınca eski hallerine dönerlerse?ayrıca 2 haftayı geçti ve çok belirgin bişi yok yinede kullnmaya dewam ediorum ama soru işaretleriyle kızlar napıcaz yaaaaaa
merak ettiğim bişi var msj yazıoruzda ben şukadar süre kullandım istediğim sonucu aldım 2beden üç beden neyse artık büyüdü ve bıraktığım halde küçülmediler diyen biri yokmu okadar ümit bağladıkta ya bırakınca eski hallerine dönerlerse?ayrıca 2 haftayı geçti ve çok belirgin bişi yok yinede kullnmaya dewam ediorum ama soru işaretleriyle kızlar napıcaz yaaaaaa ((( gerçekten göğüslerin küçükmüş diyenleree işte gör artık büyükler diyebilicekmiyiz
((( gerçekten göğüslerin küçükmüş diyenleree işte gör artık büyükler diyebilicekmiyiz ama tek kullansanda bisi olmaz bence ben zaten nar la uzume daha yeni basladim
 ama tek kullansanda bisi olmaz bence ben zaten nar la uzume daha yeni basladim