Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende sadce çörek otu yağı sürüyrum ve 5 dk kadr msj yapıyrum bende hç bi tık yok nden yaa :gitme: bnde işe yaramıycak mı acba ?:2: ya off nie yaa
canim bende annemden gizli yapiyorum bu isi :)))) yalniz arada çalisiyorum ve surekli topuklu ayakkabiyla ayakta durmaktan bacagimda ilerde varis olacak sekilde damarlar olusmaya basladi kara uzum çekirdegi damarlari saglamlastirir ben o bahaneyle kuç yiyorum :)))) eger adetin sancili geçiyorsa ya da duzensizlikler varsa o bahaneylede hayit içebilrsin :)))))) sonuçta hepsi çok faydali seyler saglik acisindan tabi saglikli olunca guzellesiosunda :)))))
 yarın çarşıya çkıcam nar çekrdeği yağı ve mersin yağıda alıcam ama onları nası karıştrcam ben yani damlalıklı büyük kabım yok bilmiyorumkismile
 yarın çarşıya çkıcam nar çekrdeği yağı ve mersin yağıda alıcam ama onları nası karıştrcam ben yani damlalıklı büyük kabım yok bilmiyorumkismilehormonlarinda sorun olmamasi guzel ama zaten bu duzenleyici nese once çorekotunu bi kullanda :)))) sonra bakariz kalanina :))))
arkdşlr bazı arkdşlrımız bizim küçük göğüslermz olduğu için başımızı deve kuşu gbi kuma gömdğümzü yazmış lütfen o arkdşa bi cvp ta siz yazarmısınz (başlık göğüslerni büyütmk isteyen arkdşlar dikkt ):enbuyukkk:
