arkdşlarr gerçekteeen bunu kullananlarr bşlayanlarrrr tüüüm etkileriylee birliktee sonçlrı yazabilirlermii :) baya önce açlmş Konu sonuçlar neler ? tüğlenme oldumu büyümelernz kaç güne kaç cm oldu nkadr kullandınız nekadr ara werdiniz ? bunun yanı sıra adaçayımı içtiniz rezenemi içtniz:)) ???
Güncel bi merhaba olsun
Çörek otu yağını iki şişe kadar kullandım.. Biliyorsunuz minik şişelerde aktarlarda satılıyor. Parmağımı şişeye batırıp çıkardığımda parmağımda kalanı kullandım. Bu durumda bi şişe iki hafta felan gidiyo sanırım.
İlk başta hevesle her akşam yatmadan önce yapıyordum. 4. günü sızlamayla büyüme de oldu. Adet öncesi şişliği gibi bildiğiniz taş gibi.. Hatta küçük göğüslü bi bayansanız 70-75 beden gibi, baya silikonlu gibi bi görünümü oluyo

75 ten 80 bedene geçtim. İkinci şişe de her gün yapmayı bıraktım önce gün aşırı, daha sonra haftada iki üç kere.. aklıma geldikçe yapmaya başladım.
Kendi adıma hiç bi şekilde tüylenme yaşamadım.
Ama cilde göre değişiyo olabilir. Bunun için denemeden bilemezsiniz sanırım :26:
İlk şişe de kullandığım sürece büyüklük vardı . ikinci şişe daha da büyütmedi ama sanırım kalıcı oldu.. Futbol topu gibi göğüslerim olmayacak ama bence bedeninize en uygun yerde kalıyo büyüme

Rezene ya da başka bir bitki çayı içmedim. Rezene çayını süt yapsın diye yeni annelere içirirler, böylece bebek de sakinleşir süt yoluyla aynı çayı içtiği için, güzel uyur.. Rezene çayı süt kanallarını besliyosa belki o şekilde büyüyodur. ama denemedim bu konuda yorumsuzum
Silikona tamamen karşı eşim, çok büyük göğüsün tercih sebebi olmadığını , doğal dolgun ama küçük göğüsün de pek çok alanda avantaj olduğunu unutmayınn

Saygılar Karamel