• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorlu dış gebelik için doktor önerisi

ipekayse

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
288
Yer
Çorlu
Merhaba. Henüz netleşmesede çok büyük ihtimalle dış gebelik yaşıyorum. Şuan gittiğim bir doktorum var ama dış gebelik netleştiğinde beni araştırma hastanesine yönlendireceğini söyledi iğne için. Fakat özel sigortam olduğu için özelde olursam benim için daha iyi olucak diye düşünüyorum çünkü 4 yaşında bir oğlum var. Çorludan tekirdağa araştırmaya gitmek çok zor olur benim için. Daha öncede çorluda dış gebelik yaşayan arkadaşlar varsa doktor veya hastane önerebilirseniz çok sevinirim.

süreciniz nasıl acaba ben de belirsiz bir süreçteyim de

süreciniz nasıl acaba ben de belirsiz bir süreçteyim de
Betalarım artmaya devam ediyo. Ama rahim boş. Bu akşamki beta 147. Düşük değerlerde olduğu için tüptede gözükmüyor. Tamamen muallakta kaldım ne olucak hiç bilmiyorum bende

Merhaba hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Dis gebelik hakkinda bilemiyorum ama vatan hastanesindeki orhan hoca kadin hastaliklari operasyon vs konusunda yetkin bir doktor diye biliyorum. Eger alternatif bulamazsaniz onu tavsiye edebilirim size

Merhaba hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Dis gebelik hakkinda bilemiyorum ama vatan hastanesindeki orhan hoca kadin hastaliklari operasyon vs konusunda yetkin bir doktor diye biliyorum. Eger alternatif bulamazsaniz onu tavsiye edebilirim size
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim yarın için ona randevu aldım. Umarım kolayca atalatabilirim 😢

Merhaba durum nedir?
Merhaba. Orhan bey 2 günde bir beta vermeye devam etmemi söyledi. Değerlerim çok düşük olduğu için kese görünmeyeceğini söyledi. Bir süre takip edelim belki kendi düşer dedi. Eğer istikrarlı şekilde artmaya devam ederse iğne yaparız dedi. Değerim 148 olduğu için şuan bi kanama veya tüp patlama durumu olmaz rahat ol zaman gösterecek dedi.Beklemeye devam yani kısaca

Yani aslinda evet dis gebelik neden dendigini bilemiyorum tabi size de ben de gebeligimi 83 ile ogrendim 1500e kadar beta takibinden sonra keseyi gorduk. Artis hizi mi istenen gibi degil?

Yani aslinda evet dis gebelik neden dendigini bilemiyorum tabi size de ben de gebeligimi 83 ile ogrendim 1500e kadar beta takibinden sonra keseyi gorduk. Artis hizi mi istenen gibi degil?
Evet az artış gösterdi ve bi ara düştü tekrar yükseldi. 45-72-107-92-117-148
92 ye düştüğünde 3 gün kanama oldu ama bitti şimdi leke bile yok. Bariz dış gebelik ama kesede görünmediği için beklemek gerekiyo sadece. Bu beklemek belirsizlik insanı yıpratıyor 😢

Evet az artış gösterdi ve bi ara düştü tekrar yükseldi. 45-72-107-92-117-148
92 ye düştüğünde 3 gün kanama oldu ama bitti şimdi leke bile yok. Bariz dış gebelik ama kesede görünmediği için beklemek gerekiyo sadece. Bu beklemek belirsizlik insanı yıpratıyor 😢
Anladim, hakkinizda hayirlisi kolaylikla olsun insallah

Back
X