• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ÇORLUDA TÜP BEBEK ÖZEL REYAP HASTANESİ Op. Dr. KEMAL YILDIZ

yeter sinan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
2
0
1
47
ÇORLU REYAP OP.DR. KEMAL YILDIZ BEY VE EKİBİ SAYESİNDE 10 YILLIK ÇOCUK ÖZLEMİMİZE 1 AY GİBİ KISA BİR SÜREDE SONUÇ ALDIK. GİTMEDİĞİMİZ NE GATASI NE ARAŞTIRMA HASTANELERİ NE ÖZEL KLİNİKLER KALDI. BUNUN YANINDA AŞILAMA VE HORMON İLAÇLARINA HİÇ DEĞİNMİYORUM BİLE. BEN VE EŞİM BU DURUMU ARTIK KABULLENMİŞTİKKİ BİR DOSTUM SAYESİNDE KEMAL BEYLE TANIŞTIM. HEP BİR KARAMSARLIK HEP BİR KABULLENİŞ İÇİNDEYDİK, TAKİ 5 GÜN ÖNCE ALDIĞIMIZ SEVİNÇLİ HABERE KADAR. ARKADAŞLAR OLMAZ DEMEYİN OLUYOR. 1 AYLIK KISA BİR SÜREDE BÖYLE ŞAHANE SONUÇLAR ALACAĞIMIZI TAHMİN BİLE EDEMEZDİK. KESİNLKLE ABARTILI FİYATLAR VE RAKAMLAR YOK, KULAKTAN DOLMA SÖZLERE KESİNLİKLE KANMAYIN. TRAKYADA ÇORLU REYAP HASTANESİ, OP.DR. KEMAL BEY VE EKİBİ BİR NİMETTİR . BENİM KESİNLİKLE HASTANE VEYA PERSONELİYLE HASTA DOKTOR ARASINDA DIŞINDA BİR İLİŞİĞİM BULUNMAMAKTADIR. SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA EMAİL ADRESİMDEN YARDIMCI OLURUM(sinanmamal55@hotmail.com) TEKİRDAĞDAN SELAMLAR ALLAH'IM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
Değerli hocam bizi misafir ettiğiniz günden buyana, ekibinizle birlikte bize göstermiş olduğunuz yakın ilgiye alakaya ne... kadar teşekkür etsek azdır. 1 aylık kısa bir süre içerisinde doğru teşhisiniz ve tedaviniz sonucunda olumlu sonuçlar aldık. Keşke sizleri çok daha önceleri tanımış olsaydık, önce Allah'ın daha sonrada sizlerin sayesinde yılların çocuk özlemini sayenizde geride bırakacağız. Hocam ben tekrar ellerinizden öper size ve ekibinize şahsım ve eşim adına şükranlarımı sunarım. İyiki varsınız teşekkür ederiz ..

bizde kemal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. cumartesi günü görüşmemiz vardı. biz eşimle çok memnun kaldık ilgilerinden. sonuç olumlu olur olmaz bilemem Allah bilir ama bu işe moralle başlamak bize kendimizi iyi hissettiriyor umudumuz artıyor :)

bende reyap hastanesinde tüp bebek tedavisine başlıcam ınsallah yüzüm gülerr :)

görüşmeye gittiniz mi bilmiyorum ama gittiğinizde gerçekten çok memnun kalacaksınız. özellikle nesrin hanım çok atlı dilli. çok rahatlatıyor insanı. inşallah hepimiz iyi haberler alıp kucağımız dolu çıkarız :)

görüşmeye gittiniz mi bilmiyorum ama gittiğinizde gerçekten çok memnun kalacaksınız. özellikle nesrin hanım çok atlı dilli. çok rahatlatıyor insanı. inşallah hepimiz iyi haberler alıp kucağımız dolu çıkarız :)
İyi günler bende kardeşim için soruyorum corluda oturuyor kemal beyi duyduk nasıl birisi ve sonuç alan varmı ücreti ne kadar tüp bebegin bilgilendirir misiniz

bizde kemal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. cumartesi günü görüşmemiz vardı. biz eşimle çok memnun kaldık ilgilerinden. sonuç olumlu olur olmaz bilemem Allah bilir ama bu işe moralle başlamak bize kendimizi iyi hissettiriyor umudumuz artıyor :)
Basladinizmi acaba nasıl memnunmusinuz

salı günü gidicez inşallah ben istanbulu tercih etmıstım hatta randevumu bıle almıstım ama reyap önerildi ve bu yazılanlarıda okuyunca neden olmasın dedım ve burayı tercih ettim

salı günü gidicez inşallah ben istanbulu tercih etmıstım hatta randevumu bıle almıstım ama reyap önerildi ve bu yazılanlarıda okuyunca neden olmasın dedım ve burayı tercih ettim
açıkçası başka şeyler için bi çok hastaneye gittik tekirdağ civarında. içimiz en çok burada rahat etti. istanbulu bilemiyorum ama yol benim için çok sıkıntılı bi durum olduğu için hiç düşünmedik. çalıştığım için izin almakta çok olacaktı. en mantıklı reyap geldi ilk deneme için

İyi günler bende kardeşim için soruyorum corluda oturuyor kemal beyi duyduk nasıl birisi ve sonuç alan varmı ücreti ne kadar tüp bebegin bilgilendirir misiniz
ben mart ayında görüşmeye gittim o gün kan değerlerime guatra şekere falan bakıldı muayene etti ve smear testi yaptı bütün kadınlara zorunluymuş artık. herşeyi tek tek anlattılar. bugün adetimin 2. günü tekrar gittim hormon testlerim için kan testi yapıldı sabahtan öğleden sonra arayıp test sonuçlarını söylediler. ben çok memnun kaldım ilgilerinden. özellikle nesrin hanım ve fatma hemşireden. doktor beyde gayet ilgili tatlı dilli. istediğim zaman aklıma bişey takıldığında arayıp sorabiliyorum. her ayrıntıya dikkat edip araştırıyorlar. şimdi de adetimin bitmesini bekliyorum. bitince rahim filmi çekilecek. sonuçlara göre tüp bebeğe karar verilecek. inşallah faydalı olabilmişimdir :)

merhabalar
bizde kemal beye randevu aldık daha önce orhan ateşere gitmiştim ve kontrolde gayet temiz bi sıkıntı yok demişti yumurtlama testi yaptı sonuçlarınada iyi dedi.
bi arkadaşımın tavsiyesiyle kemal beyi duyduk eşimde varikosel vardı reyapta ameliyat oldu ve sayılarda artış yok ilaç kullanıyo bide keçiboynuzu suyu içiriyorum. toplam maliyet ne kadar olur acaba bilen birisi varmı? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hem korkuyorum hüsrana uğramaktan hemde umutluyum ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcası :(

ze Nasıl ne diyeceğimi bilmiyorum bende tüp bebek tedavisine kendisine gidip gelmeye başladım bir ay evvel herşey normal giderken rahim filminde bana sağ tüpümün sıvı akıttığını ve sabah erkenden ameliyata girmem gerektiğini söyledi bilinçsiz bir insan olsam o doktor ile devam edip kadınlığın bana sunduğu organından mahrum olarak yaşıcaktım oda yetmiyormuş gibi ameliyat risklerinden bahsederken bırakın bebeği düşünmeyi neredeyse hayatımın son bulacağını bana bizzat söyledi sadece yazıklar olsun diyorum ben Oray'a bir umut diye gittim ama hayatımı kararttı Kemal yıldız asla ve asla iki dünyada Hakkı'm geçti ise helal etmiyorum sadece yazıklar olsun para için insan hayatı bu kadar kolay olmamalı umarım diplomanızı elinizden alırlar siziAllah'ıma havale ediyorum

merhabalar
bizde kemal beye randevu aldık daha önce orhan ateşere gitmiştim ve kontrolde gayet temiz bi sıkıntı yok demişti yumurtlama testi yaptı sonuçlarınada iyi dedi.
bi arkadaşımın tavsiyesiyle kemal beyi duyduk eşimde varikosel vardı reyapta ameliyat oldu ve sayılarda artış yok ilaç kullanıyo bide keçiboynuzu suyu içiriyorum. toplam maliyet ne kadar olur acaba bilen birisi varmı? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hem korkuyorum hüsrana uğramaktan hemde umutluyum ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcası :KK43:
ze Nasıl ne diyeceğimi bilmiyorum bende tüp bebek tedavisine kendisine gidip gelmeye başladım bir ay evvel herşey normal giderken rahim filminde bana sağ tüpümün sıvı akıttığını ve sabah erkenden ameliyata girmem gerektiğini söyledi bilinçsiz bir insan olsam o doktor ile devam edip kadınlığın bana sunduğu organından mahrum olarak yaşıcaktım oda yetmiyormuş gibi ameliyat risklerinden bahsederken bırakın bebeği düşünmeyi neredeyse hayatımın son bulacağını bana bizzat söyledi sadece yazıklar olsun diyorum ben Oray'a bir umut diye gittim ama hayatımı kararttı Kemal yıldız asla ve asla iki dünyada Hakkı'm geçti ise helal etmiyorum sadece yazıklar olsun para için insan hayatı bu kadar kolay olmamalı umarım diplomanızı elinizden alırlar siziAllah'ıma havale ediyorum
merhabalar
bi arkadaşımın tavsiyesiyle kemal beyi duyduk eşimde varikosel vardı reyapta ameliyat oldu ve sayılarda artış yok ilaç kullanıyo bide keçiboynuzu suyu içiriyorum. toplam maliyet ne kadar olur acaba bilen birisi varmı? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hem korkuyorum hüsrana uğramaktan hemde umutluyum ne düşüneceğimi şaşırdım açıkcası :KK43:

Back
X