- 10 Ocak 2015
- 2
- 0
- 1
- 47
- Konu Sahibi yeter sinan
ÇORLU REYAP OP.DR. KEMAL YILDIZ BEY VE EKİBİ SAYESİNDE 10 YILLIK ÇOCUK ÖZLEMİMİZE 1 AY GİBİ KISA BİR SÜREDE SONUÇ ALDIK. GİTMEDİĞİMİZ NE GATASI NE ARAŞTIRMA HASTANELERİ NE ÖZEL KLİNİKLER KALDI. BUNUN YANINDA AŞILAMA VE HORMON İLAÇLARINA HİÇ DEĞİNMİYORUM BİLE. BEN VE EŞİM BU DURUMU ARTIK KABULLENMİŞTİKKİ BİR DOSTUM SAYESİNDE KEMAL BEYLE TANIŞTIM. HEP BİR KARAMSARLIK HEP BİR KABULLENİŞ İÇİNDEYDİK, TAKİ 5 GÜN ÖNCE ALDIĞIMIZ SEVİNÇLİ HABERE KADAR. ARKADAŞLAR OLMAZ DEMEYİN OLUYOR. 1 AYLIK KISA BİR SÜREDE BÖYLE ŞAHANE SONUÇLAR ALACAĞIMIZI TAHMİN BİLE EDEMEZDİK. KESİNLKLE ABARTILI FİYATLAR VE RAKAMLAR YOK, KULAKTAN DOLMA SÖZLERE KESİNLİKLE KANMAYIN. TRAKYADA ÇORLU REYAP HASTANESİ, OP.DR. KEMAL BEY VE EKİBİ BİR NİMETTİR . BENİM KESİNLİKLE HASTANE VEYA PERSONELİYLE HASTA DOKTOR ARASINDA DIŞINDA BİR İLİŞİĞİM BULUNMAMAKTADIR. SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA EMAİL ADRESİMDEN YARDIMCI OLURUM(sinanmamal55@hotmail.com) TEKİRDAĞDAN SELAMLAR ALLAH'IM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
Değerli hocam bizi misafir ettiğiniz günden buyana, ekibinizle birlikte bize göstermiş olduğunuz yakın ilgiye alakaya ne... kadar teşekkür etsek azdır. 1 aylık kısa bir süre içerisinde doğru teşhisiniz ve tedaviniz sonucunda olumlu sonuçlar aldık. Keşke sizleri çok daha önceleri tanımış olsaydık, önce Allah'ın daha sonrada sizlerin sayesinde yılların çocuk özlemini sayenizde geride bırakacağız. Hocam ben tekrar ellerinizden öper size ve ekibinize şahsım ve eşim adına şükranlarımı sunarım. İyiki varsınız teşekkür ederiz ..
Değerli hocam bizi misafir ettiğiniz günden buyana, ekibinizle birlikte bize göstermiş olduğunuz yakın ilgiye alakaya ne... kadar teşekkür etsek azdır. 1 aylık kısa bir süre içerisinde doğru teşhisiniz ve tedaviniz sonucunda olumlu sonuçlar aldık. Keşke sizleri çok daha önceleri tanımış olsaydık, önce Allah'ın daha sonrada sizlerin sayesinde yılların çocuk özlemini sayenizde geride bırakacağız. Hocam ben tekrar ellerinizden öper size ve ekibinize şahsım ve eşim adına şükranlarımı sunarım. İyiki varsınız teşekkür ederiz ..