tüp bebek için henüz erkendi fakat kafamda soru işareti olmaması için ve tüm kontrollerim yapılması için gittim. reyap hastanesi zaten başlı başına para avcısı. rahim filmi çekildim. orda çekildiğime pişman oldum. sabahtan aç gel 12,30da alacağız dediler saat 2 oldu sora sora zorla aldılar filme. anestezili çekildim. damar yolunu bulamayan hemşireler 3 kere aynı yerden elimin üstünden iğneyle elimi deştiler resmen. ayrıca odaya çıkıp kendime gelince hiç gelip ilgilenen olmadı. midem çok fazla bulanmasına rağmen hemşireler beni 3 kez doktorla görüşmek için onun odasına götürmeye çalıştılar. her seferinde mide bulantısından zorla yatağa döndüm tabii. en son odasına götürdüler ve odada 15-20 dakika beklememe ve kötü olmama rağmen umursayan olmadı. doktor bey zahmet edip odasının yanında yattığım odaya gelmediği için. saat 6 oldu bi mide bulantısı ağrısı vurup yatırdılar yatağa. doktor hiç yanıma gelmeden çıkıp gitti. eşime anlattı biraz. hemen ameliyat dedi.(sonrasında 4 doktora gösterdim filmde her şey yolunda) para için tabii ki.. bitmedi çıkış saatleri gelen hemşireler üzerini değiştirip çıkarlarken yakaladım elimdeki iğneyi çıkartmak için. bana çıkabilirsin falan diyen yok. nasıl giyinip çıktım nasıl eve geldim bilmiyorum. hakkımı da hiç birisine helal etmiyorum. bi daha reyap hastanesinin ve o doktorun olduğu yerden geçmem. hepsinden çıksın hakkım inşallah.