- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
Merhaba hanımlar günaydınlar hepinize. Ben bu saat oldu uyuyamadım stresten. Dün sabah çok rahatsızlandım. Acil ambulans cagirdik annem ve ben ambulansla hastaneye sevk edildik burdaki pandemi hastanesine. Bana görevli bir adet maske verdi giderken onu kullandım annem de taktı. Gittik tahlil falan yaptılar enfeksiyon hastalıkları birimine gittim orası kalabalıktı. Arasira gezindim sabit durmadım olduğum yerde bir kre kolonya sürebildim acil gittiğim ıcin kolonya yoktu yanimda. Ordayken iki defa maskemi degistirdim
Bir defa örnek almaları ıcin açmak zorunda kaldim. Eğer corona yoksa enfekte olmuş olabilir miyim? 4 5 saat durduk hastanede gelir gelmez çamaşırlarımı makineye attık yıkandı ben de dus aldım annem elini yüzünü yıkadı eşyaları kolonya ile sildik. Ne olur kızmayın yargılamayın anksiyete hastasiyim korkuyorum bulaşmış mıdır diye.
Bir defa örnek almaları ıcin açmak zorunda kaldim. Eğer corona yoksa enfekte olmuş olabilir miyim? 4 5 saat durduk hastanede gelir gelmez çamaşırlarımı makineye attık yıkandı ben de dus aldım annem elini yüzünü yıkadı eşyaları kolonya ile sildik. Ne olur kızmayın yargılamayın anksiyete hastasiyim korkuyorum bulaşmış mıdır diye.