Corona derdi

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Merhaba hanımlar günaydınlar hepinize. Ben bu saat oldu uyuyamadım stresten. Dün sabah çok rahatsızlandım. Acil ambulans cagirdik annem ve ben ambulansla hastaneye sevk edildik burdaki pandemi hastanesine. Bana görevli bir adet maske verdi giderken onu kullandım annem de taktı. Gittik tahlil falan yaptılar enfeksiyon hastalıkları birimine gittim orası kalabalıktı. Arasira gezindim sabit durmadım olduğum yerde bir kre kolonya sürebildim acil gittiğim ıcin kolonya yoktu yanimda. Ordayken iki defa maskemi degistirdim
Bir defa örnek almaları ıcin açmak zorunda kaldim. Eğer corona yoksa enfekte olmuş olabilir miyim? 4 5 saat durduk hastanede gelir gelmez çamaşırlarımı makineye attık yıkandı ben de dus aldım annem elini yüzünü yıkadı eşyaları kolonya ile sildik. Ne olur kızmayın yargılamayın anksiyete hastasiyim korkuyorum bulaşmış mıdır diye.

Kendinizi gözlemleyin 2 hafta boyunca ilk belirti çoğunlukla yüksek ateş.

Bu virüs hacimsel olarak çok yoğun bir virüs; bundan dolayı havada asılı kalamıyor. Yani öyle maskemi çıkardım nefesten havadan bulaştı diye bir durum olmuyor bu konuda şanslıyız. Ellerinizi virüslü bir yere temas ettirip ağzınıza ya da gözlerinize götürmediyseniz bir sıkıntı yok yani, ki siz de zaten hassas davranmışsınız. Enfekte olduğunuzu sanmıyorum dediğim gibi hava yoluyla bulaşması ancak enfekte olan birinin size doğru öksürmesi ya da hapşurması ile olur ancak. Bunlar olmadığına göre endişe etmeyin güzel güzel uyuyun :)

+ Dediğim gibi gözlemleyin kendinizi ama vesvese de etmeyin.

Kendinizi gözlemleyin 2 hafta boyunca ilk belirti çoğunlukla yüksek ateş.

Bu virüs hacimsel olarak çok yoğun bir virüs; bundan dolayı havada asılı kalamıyor. Yani öyle maskemi çıkardım nefesten havadan bulaştı diye bir durum olmuyor bu konuda şanslıyız. Ellerinizi virüslü bir yere temas ettirip ağzınıza ya da gözlerinize götürmediyseniz bir sıkıntı yok yani, ki siz de zaten hassas davranmışsınız. Enfekte olduğunuzu sanmıyorum dediğim gibi hava yoluyla bulaşması ancak enfekte olan birinin size doğru öksürmesi ya da hapşurması ile olur ancak. Bunlar olmadığına göre endişe etmeyin güzel güzel uyuyun :)

+ Dediğim gibi gözlemleyin kendinizi ama vesvese de etmeyin.
Çok teşekkür ederim ıçim rahatladı sagolun.

Canim bnim kendini gozlemle 1 haftada gosreriyo yavas yavas kndini ama korkmayın hastanede sureklu çalışanlar var şükür onlara bulasmiyosa sizebl bir günde bulaşmamistir insallahhh🤲

Bir kere maskenin ağzını açtınız diye hemen hasta olmazsınız. Ayrıca dünya nüfusunun %60 ının pozitif olması bekleniyor. Amaç ne kadar geç olursa o kadar iyi. Ama pek çoğumuz bu virüsten etkileneceğiz. Önleminizi alın ama korkunun ecele faydası yok onu da bilin. Allahın izniyle pek çok insan iyileşip kurtuluyor, kurtulmaya da devam edecek.

Back
X