Corona salgini varken dugun yapan tanidik.

Bugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir
Direkt şikayet, başka ihtimal göremiyorum. Bu cahillik değil, bile isteye toplum sağlığını tehlikeye atmaktır.
Yapanlar kadar bu davete gidenler de suçludur.

Ben de yalan olduğunu düşünüyorum. Evinde yapmış olsa da hiç mi konu komşu yok şikayet edebilecek, dağ başında mı yaşıyorlar? Üstelik canlı yayın açmış, bir ton insan görmüştür ordan. Birinin de mi aklına şikayet etmek gelmemiş?
Istediginizi dusunmekte serbetsiniz tabi artik sikayet eden komsu oldumu olmadimi bilmem

ben malım demek ki 2 buçuk ay erteledim belki de iptal bilemiyorum. kafayı yemiş insanlar cidden. böyleleri yüzünden en güzel mevsimleri evlerimizde işsiz geçiriyoruz ya yazıklar olsun.

Istediginizi dusunmekte serbetsiniz tabi artik sikayet eden komsu oldumu olmadimi bilmem
O kadar insan niye şikayet etmediniz yazmış hala şikayet etmiyorsunuz niye yaziyosunuz o zaman?? Instagram daki canlı video görüntülerini alıp şikayet edin boş boş yazacağını za

Benim Babanem vefat etti ve cenazeye hiç birimiz gidemedik iki amcam bi kuzenım ilgilendi defin işleriyle o kadar. Kimse kimseyle görüşmedi iki hafta oldu. Bu Ne cahillik böyle bi zamanda ne düğünü

2 sokak ötedeki anneme gitmeye korkuyorum . Tasiyiciysam birine bir sey olur diye kapı dışarı adim atmadim 23 gundur yuruyuse bile cikmadim butun vucudum sisti hareketsizlikten . Bunlar kalkmis düğün yapıyor hemen şikayet edin alsınlar cezayı otursunlar asagi

Düğünü olan, düğüne katılan, canlı yayınlayan, izleyip tepki vermeyen, buna gülüp eğlenen herkesin aklı ayrı tutulmuş olmalı. Yasak kardeşim, yasak arkadaşım, suç, vebali var günah! bu insanlar bizi çıldırtmak mı istiyor anlamadım
Insanlar gercekten gerizekali. Kesin artik emin oldum. Devlet daha napsin sokaga cikma yasagi bence de gelmeli ama insanlar da bilincli olsun artik ya hergun bas bas bagiriyorlar sokaga cikmayin diye. Herkesin basina da polis dikilmez ki.

89662839.ye söylüyorum ama dayanamayacağım yavv ben ağustos sonundaki nikahımı iptal ettim ortalık durulsa bile anamı babamı o kadar insanı riske atamam diye. Millet neyin kafasında ya. Sadece kendileri ölseler doğal seleksiyon diyeceğim de bize de bulaştıracaklar

Hangi birinin pesine duseyim
Siz değil yetkililer düşecek. Siz sadece mevki bildireceksiniz. Bunu yapmak bu kadar zor mu? Orada bir insana virüs bulaşıp ölse düğünü yapanlar kadar suçlu ve sorumlu olacaksınız, net!

Hemen e devlet uzerinden cimere sikayet et. Kesinlikle bilgin paylasilamiyor karsi tarafa
Ben vallahi bu corona yuzunden bir 2 isletmeyi sikayet ettim.ve istedigim.sonucu aldim.... korkmayin daha diyorum. Soyle gorsemde kurala uymayan sikayet etsem diye bekliyorum

konuya aklı başında herkesin yazacağı yorum belli, bunu buraya açana kadar adres belli elinizde görüntüler var polise haber verebilirdiniz.şu an sizin de toplum sağlığına karşı tutumunuz onlarla aynı.
geçen haberlerde vardı kızın biri sahile gidip selfie çekiyo ohh ne güzel boş sahilde oturuyorum temalı.sadece bir instagram paylaşımından bulup ceza yazdılar.
insanların peşine siz düşmeyeceksiniz kapı kapı.adres görüntü isim vs elinizde var, göreviniz buraya konusunu açmak değil şikayet etmekti.

Bugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir
Allah korusun cenazeye de beraber giderler. Tamamen cahillik

Back
X