- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt şikayet, başka ihtimal göremiyorum. Bu cahillik değil, bile isteye toplum sağlığını tehlikeye atmaktır.Bugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir
Istediginizi dusunmekte serbetsiniz tabi artik sikayet eden komsu oldumu olmadimi bilmemBen de yalan olduğunu düşünüyorum. Evinde yapmış olsa da hiç mi konu komşu yok şikayet edebilecek, dağ başında mı yaşıyorlar? Üstelik canlı yayın açmış, bir ton insan görmüştür ordan. Birinin de mi aklına şikayet etmek gelmemiş?
O kadar insan niye şikayet etmediniz yazmış hala şikayet etmiyorsunuz niye yaziyosunuz o zaman?? Instagram daki canlı video görüntülerini alıp şikayet edin boş boş yazacağını zaIstediginizi dusunmekte serbetsiniz tabi artik sikayet eden komsu oldumu olmadimi bilmem
Insanlar gercekten gerizekali. Kesin artik emin oldum. Devlet daha napsin sokaga cikma yasagi bence de gelmeli ama insanlar da bilincli olsun artik ya hergun bas bas bagiriyorlar sokaga cikmayin diye. Herkesin basina da polis dikilmez ki.Düğünü olan, düğüne katılan, canlı yayınlayan, izleyip tepki vermeyen, buna gülüp eğlenen herkesin aklı ayrı tutulmuş olmalı. Yasak kardeşim, yasak arkadaşım, suç, vebali var günah! bu insanlar bizi çıldırtmak mı istiyor anlamadım
Allah korusun bizde ondan korkuyoruz ya boşuna evde kapatıyoruz sanırım milleti gördükçe böyleAhanda buraya yazıyorum böylelerine birşey olmaz ben gibi evinden 30 gündür çıkmayan adama market poşetinden bulaşır
Sen dolu dolu yazmissin aferin sana bos insanO kadar insan niye şikayet etmediniz yazmış hala şikayet etmiyorsunuz niye yaziyosunuz o zaman?? Instagram daki canlı video görüntülerini alıp şikayet edin boş boş yazacağını za
Hangi birinin yoklamasini aliyim pesine dusuyumİnsan polisi arar
Bizim ne dusundugumuz onemli degil.
Hangi birinin pesine duseyimNeden buraya yazmak yerine şikayet etmediniz ??? Siz de sorumluluğunuzu yerine getirmediniz o zaman
Siz değil yetkililer düşecek. Siz sadece mevki bildireceksiniz. Bunu yapmak bu kadar zor mu? Orada bir insana virüs bulaşıp ölse düğünü yapanlar kadar suçlu ve sorumlu olacaksınız, net!Hangi birinin pesine duseyim
Allah korusun cenazeye de beraber giderler. Tamamen cahillikBugun facede gordum bi aile dostumuz toplamis eve kalabaligi dugun yapiyo canli yayin acmis millet dip dibe . Bu cahillik degilde ne ?. Sizin gorusunuz nedir
Bu mu savunmaniz .. yazikSen dolu dolu yazmissin aferin sana bos insan