• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testi

Kendisi boyle bisey oldugunu bilmeden geldi corona falan yani aksamina gittigi dugunun sahibi aramis dugunde bulasmis herkese diye oda bunun uzerine test yaptiriyor ve pozitif cikiyor.bilincli gelmedi yani
Benim eşim pozitif bizde sizin gibi bı durum yaşadık oturmaya gittik hiç cikmazdik normalde ısrar edince gittik orda bı arkadaşımız pozitif çıktığını öğrenmiş eşim bı yaptırdı test pozitif çıktı dusununki ben ondan önce 3 gün eşimle yattım kalktım öptü beni yemek yedik herşeyi yaptık ben 7 gün sonra test yaptirdim negatif çıktı yanınızda öldürüp hapsirmadikca sizde o havayı solumadikca gecmiyo bence

Sizi bulmuşken bir şey sormam lazım İnşallah mesajımı gorursunuz Ben bunu korona topiginde arkadaşlara da sordum
Yazdığınız belirtilerin hepsinin olması mı gerek test yaptırmak için ? Çünkü onbeş gündür iyileşmeyen bir grip var bende Sadece ateşim yok Ama halsizlik boğaz agrisi öksürük gırla gidiyor Üstelik 14 iğne , grip ilaçları ve vitaminlere rağmen.. Yarın aile hekimine gideyim diyorum o beni yönlendirebilir mi test için acaba? Yoksa mutlaka ateş mi olmalı ?
Test yaptırmak için birçok şikayet söyleyin yoksa da hepsini söyleyin ki test yapsınlar ben öyle yaptım şahsen yoksa temasım olduğu halde test yapmiycaklardi

Sizi bulmuşken bir şey sormam lazım İnşallah mesajımı gorursunuz Ben bunu korona topiginde arkadaşlara da sordum
Yazdığınız belirtilerin hepsinin olması mı gerek test yaptırmak için ? Çünkü onbeş gündür iyileşmeyen bir grip var bende Sadece ateşim yok Ama halsizlik boğaz agrisi öksürük gırla gidiyor Üstelik 14 iğne , grip ilaçları ve vitaminlere rağmen.. Yarın aile hekimine gideyim diyorum o beni yönlendirebilir mi test için acaba? Yoksa mutlaka ateş mi olmalı ?
Merhaba yoo hepsi olması gerekmiyor. Atesiniz de olmasina gerek yok zaten sizin belirtilerinizle hastaneye giderseniz yaptirabilirsiniz. Ama niye igne kullandiniz onu anlamadim muayene olmussunuz nerde oldunuz ne düşündüler de igne yazildi size. Aile hekimi yönlendirir sadece ama farketmez direk hastaneye gitseniz de olur.

Kişide hastalık belirtileri varsa test yapıyorlar. Önce kan testi ve akciğer tomografisi. Eğer bunlarda görünmezse bu sefer ağız ve burundan sürüntü örneği alınıyor. Net sonuç bu son testte ortaya çıkıyor. Bunların hepsi iki gün sürüyor. Belirtileriniz yoksa hiç gitmeyin acile. Hasta olmayan bile virüsü kapar oralarda, bir sürü pozitif vaka oluyor çünkü. Bir de hamilesiniz, hiç gerek yok.

Kişide hastalık belirtileri varsa test yapıyorlar. Önce kan testi ve akciğer tomografisi. Eğer bunlarda görünmezse bu sefer ağız ve burundan sürüntü örneği alınıyor. Net sonuç bu son testte ortaya çıkıyor. Bunların hepsi iki gün sürüyor. Belirtileriniz yoksa hiç gitmeyin acile. Hasta olmayan bile virüsü kapar oralarda, bir sürü pozitif vaka oluyor çünkü. Bir de hamilesiniz, hiç gerek yok.
Aksam tanidiklardan birinde daha cikinca sabah dayanamadim gittim ama dediginiz gibi yapmadilar belirtiler yok diye cok kisa sure once temas etmissin 1haftaya belirti cikarsa gel dedi simdi bekliyorum bugun 2.gun su gunler bir an once gecse ins.

Test yaptırmasanız bile evde karantinaya girin. Eşinizle henüz görüşmediyeseniz geldi zaman ayrı odalarda yaşayın. Testi yaptırsanız bile belki virüs kuluçka döneminde olacak ve testte çıkmayacak. O sebeple önlem ve bekleme.

Aksam tanidiklardan birinde daha cikinca sabah dayanamadim gittim ama dediginiz gibi yapmadilar belirtiler yok diye cok kisa sure once temas etmissin 1haftaya belirti cikarsa gel dedi simdi bekliyorum bugun 2.gun su gunler bir an once gecse ins.
Zaten başta da belirttim, kişide hastalık belirtileri varsa yapılıyor bunlar.

Test yaptırmasanız bile evde karantinaya girin. Eşinizle henüz görüşmediyeseniz geldi zaman ayrı odalarda yaşayın. Testi yaptırsanız bile belki virüs kuluçka döneminde olacak ve testte çıkmayacak. O sebeple önlem ve bekleme.
Evet kendimi karantinaya aldim zaten bugun 2.gunumuz ins.bisey cikmadan atlatirim cok sagolun

Back
X