Allah Yardimcimiz olsun inşallah Canim bende gebeligimi yeni Ögrenmiş oldum bi kere gitmistim kontrole keseyi goremwmistim simdi yeniden gidecem ama corona yayiliyor nerde kimde belli degil biraz daha beklemek uygunmu ki kanamam felan yok .Gebeliğinin başında olanlar bence asm lere falan gitmeli tahlilleri falan orası da yapıyor. Onun dışında detaylı ultrasonum tetanoz aşım falan var ne yapacağım bilmiyorum.
Aynen benimde 27sine ikili testim var,simdiden gözümde canlandiriyrm kimligi peceteyle alsam dokunmasam hic bir yere dokunmasam tam randevu saatinde orda olsam falan ellerimi hemen yıkasam oyy oyyy ,kaderden kacilmazda insanoglu korkuyrValla benim de haftaya ikili testim var ama hastane ortamına hiç giresim yok. Napcam ben de bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim haftama gore 6+2 gebeyim benim riskli gebelik alanina girmem korkutuyor beni birde bu ay trambofoli testi yaptircakken hamile kaldigimi ogrendim biran evvel gidip pihtilasma varmi yokmu ogrenmem lazimdi simdilik coraspirin folicasit kullaniyorum ama tedirgindim virus yayilinca korktumEvde yoğurt ,keciboynuzu pekmezi soğuk sıkım , c vitamini bol bol tüket. Birde bol su iç idrar yolu enfeksiyonu olmamak için . Bi müddet evde dur bencede sonra tahlillerinı yaptırınca dr takviyeleri verir . Ozamanâ kadar doğal şeylere aban Derim. Kaç hafyalik sin ? Bebeğin hayırlı olsun bende gebelik kontrolümü erteleyeceğim. Fırsat bulunca mutlaka tahlil yaptır değerlerin düşükse ona göre yol izlersin .
Bilmiyorum ki ertelemek de düşünmüyor degilimAynen benimde 27sine ikili testim var,simdiden gözümde canlandiriyrm kimligi peceteyle alsam dokunmasam hic bir yere dokunmasam tam randevu saatinde orda olsam falan ellerimi hemen yıkasam oyy oyyy ,kaderden kacilmazda insanoglu korkuyr
Kisitli ki test haftalari en fazla bir hafta ertelicen sncta,Bilmiyorum ki ertelemek de düşünmüyor degilim
Doğru da insan korkuyor ya çok kararsizimKisitli ki test haftalari en fazla bir hafta ertelicen sncta,
Çok teşekkür ederim haftama gore 6+2 gebeyim benim riskli gebelik alanina girmem korkutuyor beni birde bu ay trambofoli testi yaptircakken hamile kaldigimi ogrendim biran evvel gidip pihtilasma varmi yokmu ogrenmem lazimdi simdilik coraspirin folicasit kullaniyorum ama tedirgindim virus yayilinca korktum
ya canım özelde hastane ne yapacaz bnde bilmiyorum bn 13.hafta tam detaylı ultrasn zamanı yarın doktr randevm var ve 1 aydır bebişimi göremiyorum çokda görmk istiyorum ne yapyo neler olck merak ediyorum eldivenle maskeyle gitcem yarn yapck bişy yokBende düşünüyorum ikili test için gidecem 1 hafta sonra ama gitsem bir dert gitmesem bir dert özele mı gitsem ay bilemiyorum ya
Biz ne yapicaz canim dogumumuz yaklasiyor insan ister istemez korkuyorBağışıklığı güçlendirmeye bakın kızlar. Kolonya ve maskeyi eksik etmeyin. Mecbur kalmadıkça gitmeyin hastaneye en azından şu önümüzdeki 15 gün boyunca.
Amin canim cumlemizin yardimcisi olsunÇarşamba günü randevum vardı. Ne zamandır kan değerlerime bakılmıyor. Ama gitmeyeceğim.
Detaylı ultrason yaklaşıyor o önemli nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İkili test zamanım geldi, mecbur gidicem 2 hafta sonra. Özel arabamız da yok taksiyle nasıl olacak bilmemSelam hanimlar bu aralar Corona virüsü Ülkemizde Anne adaylari yada gebeliğini yeni ögrenmiş Henuz kontrole gitmeyen Hamile arkadaslar Nasil bi yol izleyeceksiniz şu dönemde Hastaneye gitmek uygunmu bende tedirginim kontrole gitcektim ama hastaneler guvenlimi ki bilemiyorum Sizler ne düsünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?