Corona virus gebelik takibi

Ladysea

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
660
504
303
Selam hanimlar bu aralar Corona virüsü Ülkemizde Anne adaylari yada gebeliğini yeni ögrenmiş Henuz kontrole gitmeyen Hamile arkadaslar Nasil bi yol izleyeceksiniz şu dönemde Hastaneye gitmek uygunmu bende tedirginim kontrole gitcektim ama hastaneler guvenlimi ki bilemiyorum Sizler ne düsünüyorsunuz ?

Gebeliğinin başında olanlar bence asm lere falan gitmeli tahlilleri falan orası da yapıyor. Onun dışında detaylı ultrasonum tetanoz aşım falan var ne yapacağım bilmiyorum.

Gebeliğinin başında olanlar bence asm lere falan gitmeli tahlilleri falan orası da yapıyor. Onun dışında detaylı ultrasonum tetanoz aşım falan var ne yapacağım bilmiyorum.
Allah Yardimcimiz olsun inşallah Canim bende gebeligimi yeni Ögrenmiş oldum bi kere gitmistim kontrole keseyi goremwmistim simdi yeniden gidecem ama corona yayiliyor nerde kimde belli degil biraz daha beklemek uygunmu ki kanamam felan yok .

Valla benim de haftaya ikili testim var ama hastane ortamına hiç giresim yok. Napcam ben de bilmiyorum.

Bende düşünüyorum ikili test için gidecem 1 hafta sonra ama gitsem bir dert gitmesem bir dert özele mı gitsem ay bilemiyorum ya

Evde yoğurt ,keciboynuzu pekmezi soğuk sıkım , c vitamini bol bol tüket. Birde bol su iç idrar yolu enfeksiyonu olmamak için . Bi müddet evde dur bencede sonra tahlillerinı yaptırınca dr takviyeleri verir . Ozamanâ kadar doğal şeylere aban Derim. Kaç hafyalik sin ? Bebeğin hayırlı olsun bende gebelik kontrolümü erteleyeceğim. Fırsat bulunca mutlaka tahlil yaptır değerlerin düşükse ona göre yol izlersin .

Valla benim de haftaya ikili testim var ama hastane ortamına hiç giresim yok. Napcam ben de bilmiyorum.
Aynen benimde 27sine ikili testim var,simdiden gözümde canlandiriyrm kimligi peceteyle alsam dokunmasam hic bir yere dokunmasam tam randevu saatinde orda olsam falan ellerimi hemen yıkasam oyy oyyy ,kaderden kacilmazda insanoglu korkuyr

Çok teşekkür ederim haftama gore 6+2 gebeyim benim riskli gebelik alanina girmem korkutuyor beni birde bu ay trambofoli testi yaptircakken hamile kaldigimi ogrendim biran evvel gidip pihtilasma varmi yokmu ogrenmem lazimdi simdilik coraspirin folicasit kullaniyorum ama tedirgindim virus yayilinca korktum

Aynen benimde 27sine ikili testim var,simdiden gözümde canlandiriyrm kimligi peceteyle alsam dokunmasam hic bir yere dokunmasam tam randevu saatinde orda olsam falan ellerimi hemen yıkasam oyy oyyy ,kaderden kacilmazda insanoglu korkuyr
Bilmiyorum ki ertelemek de düşünmüyor degilim

Eğer öyle ise Gİt mutlaka nolur nolmaz. İmkanıniz varsa özele gidin diyeceğim ama tahlilleri de orda yaptırmak insana çok koyuyor. Ben özele gidiyorum tahlilleri devlette yapıyorum . Zor zamandayiz Allah yardimcimiz olsun.

Bende düşünüyorum ikili test için gidecem 1 hafta sonra ama gitsem bir dert gitmesem bir dert özele mı gitsem ay bilemiyorum ya
ya canım özelde hastane ne yapacaz bnde bilmiyorum bn 13.hafta tam detaylı ultrasn zamanı yarın doktr randevm var ve 1 aydır bebişimi göremiyorum çokda görmk istiyorum ne yapyo neler olck merak ediyorum eldivenle maskeyle gitcem yarn yapck bişy yok

Benim haftaya cuma ikili test için randevum var. Eşim ya size bişey olursa gitmeyelim diyo, ben gitmemiz lazım haftası geçecek diyorum. Bilmiyorum kararsızım.

Bağışıklığı güçlendirmeye bakın kızlar. Kolonya ve maskeyi eksik etmeyin. Mecbur kalmadıkça gitmeyin hastaneye en azından şu önümüzdeki 15 gün boyunca.

Bağışıklığı güçlendirmeye bakın kızlar. Kolonya ve maskeyi eksik etmeyin. Mecbur kalmadıkça gitmeyin hastaneye en azından şu önümüzdeki 15 gün boyunca.
Biz ne yapicaz canim dogumumuz yaklasiyor insan ister istemez korkuyor

Çarşamba günü randevum vardı. Ne zamandır kan değerlerime bakılmıyor. Ama gitmeyeceğim.

Detaylı ultrason yaklaşıyor o önemli nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim cumlemizin yardimcisi olsun

Acil durum yoksa Erteleyebiliyosanız erteleyin derim. Keşke bizim de öyle şansımız olsaydı. gebe halimizle sağlık çalışanı olduğumuz için izinlerimiz iptal edildi ve çalışmak zorunda bırakıldık. Ben bile sürekli hastanede olduğum halde Hastane ortamını hiç tavsiye etmem şu ara

İkili test zamanım geldi, mecbur gidicem 2 hafta sonra. Özel arabamız da yok taksiyle nasıl olacak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…