Corona virüs ve hamilelik..

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Arkadaslar iyi geceler hepinize. 3 hafta sonra kan uyusmazligi ignesi olmam lazım onu devlette yaptırmayı dusunuyodum. Simdi aldi beni bi stres onumuzdeki gunlerde ne olacak. Kontrollere gitmeyi zaten bıraktık mecbur ama dogum nasil olacak kafayi yemek uzereyim. Bulasirsa ne yaparim karnimda bebekle tedavide olamam insanin aklina neler geliyor

Kardeşimde hamile.
Mecburen kontrole gidiyor sıkı önlem alıp.
Allah yardımcınız olsun

Hamileyim ve cok endiseliyim su surec gecsin oyle baslayin bence
Bu süreç en az 3 ay en az o da devam eder. Nasıl bekleyeceksiniz ya da bekleyecek. Bence beklemekten vazgeçin ve güzel bir özel ayarlayin kendinize
Sizin daha varmış siz biraz daha bekleyebilirsiniz belki. Allah herkese sağlık versin. İnşallah sikinisiz alırsınız kucağınıza

Aminde gelecegi kestiremiyoruz. Ben artik doguma kadar hastaneye gitmeyi dusunmuyorum. Ozellerde goz boyuyo bilmiyorum. İnsallah bu salgin biran once biterde normale doneriz

Benim dogumum haziranda. Simdi bekliyorum bi sıkıntı olmadikca gelme dedi doktor. Igneyi eczaneden alip vurdurmak oluyo mu acaba muayene olmak gerekiyo mu illaki onu merak ediyorum simdi

sakin olun. bu zamana kadar devlette mi takip oldunuz? ozelde mesaj atip soru sorabileceginiz doktor yok mu?

eger hastaneye gitmeniz gerekiyorsa guzelce korunursunuz. eldiven ve maske takarsiniz. eve gelince de bi guzel yikanirsiniz. burnunuza tuzlu su cekip sirkeli su ile gargara yaparsiniz.

Bende hamileyim,korkuyorum tabi ki üstelik 40 yas ikiz bebek riskli bir grubum,guvenilir bi ozel bulmaya calisin derim
Dogum yapacagim hastane bellide. Ben kan uyusmazligi ignesi ozelde pahaliya cikiyo diye devlette yaptiririm demistim. Simdi onun cok onemi yokta devlette olsa ozelde insan hastaneye adimini atmaya korkuyo.

Hep özele gittim. Gecen gun kontrolum vardi aradim gelme dedi nasil oldugumu sordu ama insanin elinde degil iste sakin olmak. Evde bide 2 yasinda bi kızım daha var. Ne icin endiselenecegimi sasirdim

Hep özele gittim. Gecen gun kontrolum vardi aradim gelme dedi nasil oldugumu sordu ama insanin elinde degil iste sakin olmak. Evde bide 2 yasinda bi kızım daha var. Ne icin endiselenecegimi sasirdim
tecrubeliymisiniz zaten. panikleyecek bir sey yok ki. normal zamanda evinizde sosyal izolasyonda kalin. hastaneye gitmeniz gerekirse once doktorunuza gitmek zorunda olup olmadiginizi sorun ve doktorunuz nasil soyluyorsa oyle hareket edin. telaslanmak sadece sizlere zarar verir, evinizdeki cocugunuz da huzursuz olur.

Ben doğuma kadar gitmeyeceğim hastaneye bilmiyorum nasıl olacak sezeryan olacağım 30 haftaya girdim normalde bu hafta kontrolüm vardi gitmedim
Bende çok korkuyorum doğum için gittiğimde virüs kaparsam diye cunku doktorla hemşirelerle temas edeceğiz birde doğumu başka şehirde yapmam gerekiyor bulunduğum yerde özel hastane yok

Direk eczaneden alinip yapilabilen bir igne degil o,mor receteli satiliyor.En son 2018 de bana yapildiginda da liste fiyati 2000 kusurdu ignenin.Maske eldiven takarak ve guvenlik onmelerini iyce uygulayarak gideceksiniz mecburen cunku onemli bir durum rh uyusmazligi.

Ben doktoruma sormuştum erteleyelim demişti. En son gittiğimde daha vaka yoktu ama hastanede girişte ateş kontrolü, desenfektan, maske ve galoşla girmiştim. Mecbur kalırsanız en azından bu şekilde gidin.

Ben ozelde yaptirdim o ignenin bi ucreti yok. Devlete gitmeyin bence. Oncesinde sizden kan alacaklar, sonucuna gore belki igneye gerek olmayabilir

Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Saglik ocagina ası icin gitmem lazim
1-2 hafta sonra detayli ultrason zamanim basliyor ne yapicam bilmiyorum. Normal kontrollere zaten gitmiyoruz ama detayliya cok onem veriyorum

Ilk gebelikte doğumdan sonra olmuştum.
Şuan ki gebeliğim de ise geçen günlerde kontrole gittim dr aylık kan tahlili yapacağız bi sorun olmadığı muddetce yine doğumdan sonra iğne olacaksın demişti..
Kan tahlilini yaptırdın mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…