Corona..

''Korona morona orana burana korum ha'' bu cümleyi her gece yatmadan 99 defa okuyunca virüs bulasmıyormus 🙂
Komik durum bence hemde 99 kere ne kadar saçma bi şey değil mi allah diledikten sonra herşey olur ne dersen diyelim ama en önemlisi rabbim hepimizi korusun insallah:110:

Komik durum bence hemde 99 kere ne kadar saçma bi şey değil mi allah diledikten sonra herşey olur ne dersen diyelim ama en önemlisi rabbim hepimizi korusun insallah:110:
Di mi niçin 100 değil 1000 değil de 99 defa 😂😂

ben de korkuyorum ya ama dediğiniz gibi aslında. Neredeyse 2 haftadır birlikte olmuyoruz. Dün dışarıya çıktık diye 14 günlük karantina süresini tekrar başlattım. Bugün eşim istedi "he he" dedim geçtim, tık yok bende.
Beraber çıkmışsınız dışarı zaten, adamı niye reddettiniz? Kaldı ki beraber çıkmasanız bile aynı evin içinde birbirinizi görmeden ayrı odalarda olmadığınız sürece bulaşacaksa illa ki bulaşır, yemek yerken 1,5 mt mesafe bırakıp birbirinizi dokunduğu yeri dezenfekte etmiyorsunuzdur diye düşünüyorum :KK53:
Yazık ayol varlık içine yokluk çekiyor adam :KK70: :KK70:

Ay yazdıktan sonra da içime sinmedi ha, durduk yere sebep olmayayım diye :D
Sevişmeyin tamam valla benden çıksın olay :D

Beraber çıkmışsınız dışarı zaten, adamı niye reddettiniz? Kaldı ki beraber çıkmasanız bile aynı evin içinde birbirinizi görmeden ayrı odalarda olmadığınız sürece bulaşacaksa illa ki bulaşır, yemek yerken 1,5 mt mesafe bırakıp birbirinizi dokunduğu yeri dezenfekte etmiyorsunuzdur diye düşünüyorum :KK53:
Yazık ayol varlık içine yokluk çekiyor adam :KK70: :KK70:

Ay yazdıktan sonra da içime sinmedi ha, durduk yere sebep olmayayım diye :KK70:
Sevişmeyin tamam valla benden çıksın olay :KK70:
Yok merak etmeyin sebep olmazsınız. Birimizde varsa diğerine bulaşmıştır zaten. Olay benim psikolojik durumumdan kaynaklanıyor. Aklıma gelince modum da düşüyor hali ile moda giremiyorum yani. Ya ona bir şey olursa ya şu ya bu e aklıma geldikçe ne istek kalıyor ne bir şey.

Yok merak etmeyin sebep olmazsınız. Birimizde varsa diğerine bulaşmıştır zaten. Olay benim psikolojik durumumdan kaynaklanıyor. Aklıma gelince modum da düşüyor hali ile moda giremiyorum yani. Ya ona bir şey olursa ya şu ya bu e aklıma geldikçe ne istek kalıyor ne bir şey.
Ay valla yazdım da içime sinmedi sonra. Topluca deliriyoruz sanırım :KK53:
O açıdan bakınca haklısınız. Keyfiniz yoksa, ruh haliniz elverişli değilse olmaz tabii.

Back
X