Çok teşekkür ederim sağolun.Coksukur ben gecırmedım ama cevremde gecıren cok kısı var eşimde dahil. Kafanıza takmayın.. Cevremde bunu yasayan herkes bugun gayet normal hayatını yasıyor. Gecmıs olsun.
Size de çok çok geçmiş olsun. Şifa dilerim.Ben evden calismama, 11 marttan beri insan yuzu görmememe ragmen bulasti virus..Benim bugün 17. Günüm hala pozitifim. Ağır geçirmedim ama sadece 5 dakika lavabo temizliği sonrası dün tüm gün yattım. Doktor normal 2 ay böyle devam edecek dedi.
Yememde hiç sıkıntı olmadı çok şükür. Meyve de yiyorum. Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun yengenize...böyle korkular kurarsanız kafanızda psikolejik olarak etkilenirsiniz siz iyileştiniz. Çevremde olan yengem var. ağır geçirdi astımı var o bile hemen toparladı benden dinç, 15 gün sonra işine başladı . vitamin kullanın bir süre meyve yiyin bol su için bunları yaptı yengem geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim sağolun. Kayınpederim getirdi bal zencefil bugun. Eşim ona başladı. Sizede çok geçmiş olsunBenim de kardesim gecirdi su an iyi motiveni yuksek tut bal zencefil zerdecal tuketsin esinde bogaza cigere iyi geliyor gecmis olsun
Insallah cok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Doktor geçici bir süreç dedi o yüzden icim rahatladı biraz sizde korkmayınSize de çok çok geçmiş olsun. Şifa dilerim.
Bana dün kan tahlili yapıldı eve hemsire gönderdi işyerim antikor bakıldı, o tahlil e göre işbaşı verdiler bugun. İnşallah tez zamanda atlatırsın ız sizde.
Geçmiş olsun. Yazın atlattım bende. Sadece koku ve tat kaybı yaşadığım içindir belkide bende uzun süren halsizlik durumu olmadı. 10 gün koku ve tat alamadım. Sonra yavaş yavaş eski halime döndüm. Siz daha ağır geçirdiğiniz için etkileride uzun sürecek demekkiHerkese merhaba. Sadece işe gidip geldiğim halde, market misafirlik gezme yapmadığım halde iş arkadaşımdan corona bulaştı... Maske mesafe temizlik, herşeye rağmen olacaksa oluyor demekki...
15 zor günün ardından çok şükür diyelim yine de.
Eşim pozitif, ama bende geçirdiğim için bugun artık iş başı yapacağım.
Eşim baya kötü, öksürüğü çok....
Ben daha iyiyim ilaçlarım bitti toparlandım...
8 saat çalıştığım, ayakta ve hareketli bir işim var. Aynı zamanda yaptığımız ürünleri sevkiyata müşteriye ben gönderiyorum. Hata kaldırmıyor yani işim. Korkuyorum, ya yapamazsam diye. Halsiz düşersem diye acayip tedirginim.
Bu durum 1 2 ay sürer dediler. Şirket doktorum da. Kardeşim de...
Bugun ilkkez markete çıktım. Çöp attım tuhaf geldi... Az biraz ortalığı topladım ama hemen yoruluyorum.
Siz geçirenler, ilk zamanlar işe döndüğünüzde veya evden çalışanlar ve evde olanlar nasıl atlattın ız. Bu korkular endişeler sizdede oldumu?
Ne bileyim stres yapıyorum düşündükçe...
4 12 gideceğim yarım gibi evde oluyorum işte...
Çok teşekkür ederim. Sağolun. İnşallah bende tez zamanda toparlarım.Geçmiş olsun. Yazın atlattım bende. Sadece koku ve tat kaybı yaşadığım içindir belkide bende uzun süren halsizlik durumu olmadı. 10 gün koku ve tat alamadım. Sonra yavaş yavaş eski halime döndüm. Siz daha ağır geçirdiğiniz için etkileride uzun sürecek demekki
Çok teşekkür ederim. Sağolun. İnşallah bende tez zamanda toparlarımGeçmiş olsun. Yazın atlattım bende. Sadece koku ve tat kaybı yaşadığım içindir belkide bende uzun süren halsizlik durumu olmadı. 10 gün koku ve tat alamadım. Sonra yavaş yavaş eski halime döndüm. Siz daha ağır geçirdiğiniz için etkileride uzun sürecek demekki
Dün zaten işyerim eve hemsire yolladı. Kan alındı antikor bakıldı ona göre işbaşı yaptırıyor lar bugun. Beslenmem iyi bol meyve tüketiyorum da ayreten vitamin c aldım ama kokuyor içemedim...Kendinizi daha iyi yada rahat hissetmek için isterseniz tekrar test yaptırın öyle işe başlayın (yani iş yeriniz test sonucu çıkana dek izin veriyorsa)
Birde vitamin takviyeside alabilirsiniz
Evet dedim ya biraz stres yapıyorum. Çok Sağolun.Eşim de ben de 2 ay önce atlattık eşim mimar 3 şantiyesi var sürekli ayakta gün içinde yemek dışında oturmaz her zamanki gibi işbaşı yapıyor extra dan yoruldum öldüm bittim demiyor çok şükür ben kendimde de bi değişiklik hissetmedim bence siz gözünüzde çok büyütüyorsunuz rahat olun
Çok teşekkür ederim sağolun. Beni ne maceralar bekliyor bakalım bugunbende geçirdim biraz halsizlik tat koku kaybı şeklinde
10 gün sonra işbaşı verildiği için şirketim 3 gün daha gelme pazartesi başla dediler
16. gün başladım uyku hali oldu az az sadece çok hafif de halsizlik
şimdi iyiyim bin şükür yeter ki böyle atlatalım bulaşmış veya bulaşacak olan hepimiz
10 günden sonra sını uzatamıyorum dedi aile hekimim.Öncelikle geçmiş olsun, ben de 2 aydan biraz fazla oldu geçireli. Bir süre daha kendinizi iyi hissetmemek normal çünkü vücut bir savaş verdi. Biz geçirdikten 1 ay kadar sonra eyvah tekrar olduk galiba diye test vermeye gidecek kadar yoğun ağrılar hissetmiştik. Vücut direnci düşüyor diye oluyormuş meğer.. Bence imkanınız varsa aile hekiminize gidip birkaç günlük daha rapor alın bolca dinlenin. Kan değerlerinize baktırıp takviye vitamin alabilirsiniz daha iyi hissedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?