- 18 Ekim 2018
- 8.160
- 33.850
- 548
o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da benAktif ceza puanları yüksek olanları sistem 1 aya kadar bile banlayabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da benAktif ceza puanları yüksek olanları sistem 1 aya kadar bile banlayabiliyor.
Kapı gibi hatun, çinli olmadığını anlarlar bence.Çinli zannedip dövmeseler bari![]()
Boydan kurtarıyor zannediyorumKapı gibi hatun, çinli olmadığını anlarlar bence.
En azından tırsabilirler![]()
8-9 gün sonra aniden acil işim çıkabilirSiz asıl günlerce oğlu ve eşiyle vakit geçirip enerjisini atamayacağı için patlamaya hazır bomba gibi dönecek Gangsta'nın bu topikte yazacaklarından ürperin
8-9 gün eş, çocuk, çamaşır suyu, kolonya ve ev işi aman Ya Rabbiiiii:)))
Sen uslu çocuksun yoktur senin ceza puanın. İnek öğrenci yaa.o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da ben
Temenniler bu yöndeBoydan kurtarıyor zannediyorum![]()
Temenniler bu yönde
Yabana ne oldu ya biri anlatsın bana.
Yaban diye biri yok artıkTemenniler bu yönde
Yabana ne oldu ya biri anlatsın bana.
O da uzun gidiyor, hem gangsta hem yaban ağır oldu ya.Ben de anlamadım ban yiyecek birşey de yok profilinde ama![]()
O da uzun gidiyor, hem gangsta hem yaban ağır oldu ya.
Onlar gelene kadar ohooo karantina biter herhalde.
Yaban gibi hatun da nasıl ban alıyor anlamıyorum![]()
Hatunun da bozduk ayarını, iyi mi...Arlıyaban![]()
Kadın yıldı sonunda bize laf anlatmaya çalışmaktan, bastı küfrü herhalde.Arlıyaban![]()
Kadın yıldı sonunda bize laf anlatmaya çalışmaktan, bastı küfrü herhalde.
Burda arlı o bdv de yardırıyorKadın yıldı sonunda bize laf anlatmaya çalışmaktan, bastı küfrü herhalde.
HocamSen uslu çocuksun yoktur senin ceza puanın. İnek öğrenci yaa.
Hocaam ödev vardıı de bari bi de![]()
Benim bütün notlarım kesin beş pekiyidir.o ceza puanlarını görebiliyor muyuz? kendiminkini merak ediyorum da ben
He kesinBenim bütün notlarım kesin beş pekiyidir.![]()
Arkadaşım ben toplam 2 kere ban yedim bunca senede. Parlak kariyerime nazar boncuğu niteliğinde onlar da. Hayret bir şeysiniz ya.He kesin5 5 yemişsindir banları
![]()
Sana da sıra gelecek yafrım bekleArkadaşım ben toplam 2 kere ban yedim bunca senede. Parlak kariyerime nazar boncuğu niteliğinde onlar da. Hayret bir şeysiniz ya.![]()
2 mi vay beArkadaşım ben toplam 2 kere ban yedim bunca senede. Parlak kariyerime nazar boncuğu niteliğinde onlar da. Hayret bir şeysiniz ya.![]()