- 20 Kasım 2018
- 13.899
- 52.442
- 598
- 35
Seçtiğin talihli bir başlıkta içinden geçen gerçek yorumları yap da banlanmaya değsin bariAslında banlansam hayrıma olur diye düşünmeye başladım. Mayısta işlerim yoğun olacakmış, biraz çalışmam gerekecek ama siz buradayken çalışasım gelmiyor.Şimdi gidip BDV'de birilerine sataşıp, sizi de peşimden sürükleyip, toplu bir kıyım yapmayı planlıyorum. Hepimiz banlanırsak, gönül rahatlığıyla çalışabilirim.
Tükürüp kaç
Ahahah, aslında gerçek fikirlerimi yazıyorum da, salon kadını ağzıyla yazıyorum. İçimdeki Yıldız Tilbe'yi salmanın zamanı geldi gibi hissediyorum ben de.Seçtiğin talihli bir başlıkta içinden geçen gerçek yorumları yap da banlanmaya değsin bari
Hepimiz banlanırsak başlık sahipsiz kalır olmaz. Geride bir iki kişi bırakmak lazım en az.
Gerçek fikir derken onu kastediyorum zaten. İçinden geçtiği gibi yani. Sansürsüz, filtresizAhahah, aslında gerçek fikirlerimi yazıyorum da, salon kadını ağzıyla yazıyorum. İçimdeki Yıldız Tilbe'yi salmanın zamanı geldi gibi hissediyorum ben de.
Tenhada avlıyorlar, Çok ayrılmamak lazım.Selam kızlar.
Bir bir indiriyorlar bizi çok tedirginim.
Konularda birilerini etiketleyip çağırmakta yasak (geyik için) bilgin olsunAslında banlansam hayrıma olur diye düşünmeye başladım. Mayısta işlerim yoğun olacakmış, biraz çalışmam gerekecek ama siz buradayken çalışasım gelmiyor.Şimdi gidip BDV'de birilerine sataşıp, sizi de peşimden sürükleyip, toplu bir kıyım yapmayı planlıyorum. Hepimiz banlanırsak, gönül rahatlığıyla çalışabilirim.
Füze geliştirecekler herhalde direkt
Günaydın Limonsuzzz. Tam olarak 6:25'te yataktan kalktım, uyanmam daha da erken, çünkü küçük veledimi gece yanımıza almıştım, sabah dekmeleyerek uyandırdı sıpa. Çok uykum var çok.Günaydın
Sadece ben mi 7.30 ta uyandım ya
O kadar iyi anlıyorum kiGünaydın Limonsuzzz. Tam olarak 6:25'te yataktan kalktım, uyanmam daha da erken, çünkü küçük veledimi gece yanımıza almıştım, sabah dekmeleyerek uyandırdı sıpa. Çok uykum var çok.
Ben de uykusuzluğa rağmen sabah mutfağa giriştim, yemek, kek, kurabiye yaptım. Eşim uyanınca bu kadar şeyi ne zaman yaptın dedi, kendisi 8 buçukta uyandığı için... Bir de ona kızdım tabi.O kadar iyi anlıyorum kinormalde oğlum öğlen uyuduğu zaman biraz uyurdum. Hamur yoğurasım geldi nedense
Hamarat kadınBen de uykusuzluğa rağmen sabah mutfağa giriştim, yemek, kek, kurabiye yaptım. Eşim uyanınca bu kadar şeyi ne zaman yaptın dedi, kendisi 8 buçukta uyandığı için... Bir de ona kızdım tabi.Ya normalde erken kalkarım Limonsuzz ama evde kapalı kalmaktan mıdır nedir kalkasım gelmiyor artık.
Benden iki saat fazla ve kesintisiz uyuması kızmak için çok yerinde bir sebep bence. Gece üç kere uyandım ben bir de ya.Hamarat kadıno değilde eşine neden kızdın ki yine iyi erken uyanmış. 2 de de uyanabilirdi
Herkesin dengesi bozuldu tabi. Bi bana bişey olmadı galiba yaben tam bir ev kuşuyum o yüzden galiba
Seni dışlayasım var şuan.Günaydınben daha yeni uyandım
Bir yatak keyfi yaptım tek başıma sorma. Bir sağa bir sola döne döne.Seni dışlayasım var şuan.
Yatağını tahta kuruları basaa, yastığının elyafı söne, komşun matkapla duvarlara girişe Lyanna...Bir yatak keyfi yaptım tek başıma sorma. Bir sağa bir sola döne döne.
Tahta kurusu deme o konuda hassasımYatağını tahta kuruları basaa, yastığının elyafı söne, komşun matkapla duvarlara girişe Lyanna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?