Coronasavar

Ay vibratör falan deyince ahfhah ben size sex shop maceramı, çekyatta su içmelerimi falan anlattım mı ahfhaah

Yok ırzımı korumayacağım. Şimdi mecburen koruyorum.

Robertolarımı yollayayım sana bu gece. Bir rahat huzur vermiyorlar anam. Bak yatarken 5 kere kendi ekseninde dön, sonra sağa ve sola tavşan gibi zıplayarak "Roberto bağa huzur verme, tırmala beni kaşı beni" diye çığır 4 kere. Sonra fızıltı halinde "Vegasta yaşanan vegasta kalır" deyip avcunun içine üfle, sonra öpüp başına koyarken "Başın başıma" de. Tamam o gece tamam yani.

Roberto değil de Teoman olsa olma mı?
Yıllardır vazgeçmedim adamdan ya. Resmen yanlış erkek seçimlerimin ayaklı kanıtı gibi

Bu tam olarak ben

Okuyup okuyup bir teyze edasıyla ne yazıyür bu gadınlar diyorum

Valla ben de sen gibiyim bacım sanki başka bir dil konuşuyorlar biz bu hayatta birşeyleri eksik mi bıraktık ne yaptık bu gece sorgulayacağım kendimi

Valla ben de sen gibiyim bacım sanki başka bir dil konuşuyorlar biz bu hayatta birşeyleri eksik mi bıraktık ne yaptık bu gece sorgulayacağım kendimi
Hep bu @idrakyollariiltihabi yüzünden. Yoksa @Night Club hiç bilmez öyle şeyleri

Ben zenci hayal edıyordım dkdkd sorry

Ya size bir şey sorucam benım 2 gozumde bozuk bir daha bozuk
Daha bozuk olan göz gece ısıklar kapatılınca daha kötü görüyor

Hep bu @idrakyollariiltihabi yüzünden. Yoksa @Night Club hiç bilmez öyle şeyleri

Canım benim işte gerçek dost. Tabi ki, ne bileceğim, ben ki ömrümde çük nedir bilmem hep duyduğumu söylüyorum. Asla bilmem ne çük bilirim ne zenci çikolata kas adonis ohh. Bilmem asla.

`