Coronasavar

En rezil anım derken bambaşka şeyler düşünmüstüm Night, benden bile daha rezil anılar çıkar.

En rezil anım derken bambaşka şeyler düşünmüstüm Night, benden bile daha rezil anılar çıkar.

Merak etme anlattım anlattım onlardan bir başkasını da.
Ne tatminsiz hatunlar çıktınız yahu nabalım daha halıya mı sçalım? Hayret bişi.

Şirkete öyle gittiğimi düşünmek istemiyorum. Şirket bahçesinde inip günaydııın diye diye donumda elbiseyle...

Yani dışarı çıkarken çantamı, telefonumu hatta bazen montumu giymeyi unuttuğum olmuştu ama eteğini donun içinde unutmak

@lyanna mormont neyse ya ödül törenlerinde filan ünlüler bilerek öyle giyiyorlar siz ne anlarsınız modadan diye çemkirseydin keşke
Tabii benim ünlü olmamam, ortamın Cannes Film Festivali olmaması, yerde kırmızı halı yerine bozuk kaldırım olması falan ufak detaylar

Terfi gelirdi, o saatten sonra donu çıkarıp aha böyle sallardın ne olacak yani

Caps or didnt happen

Bence bir dna testi yapsak, kayip olmus kardesim olabilirsin

Harika bir rezillik hikayesi

Yaa şaka maka en büyük korkumdur biliyor musun lyanna, eteğin çoraba filan sıkışması yüzlerce defa kontrol etmeden çıkmam kabinden iş yerinde

Mobeselerde vardır da silinmiştir artık ahfha
İzleyip izleyip güldüler mi acaba "ahdha salağa bak hala fark etmedi" diye

O kılıkla çekmiş olabileceğim film pek iyi bir film olmazdı karıştırma ahaha

3 film birden Civciv Çıkacak Kuş Çıkacak

Bunların hiç biri rezıllık değil değilll ben de yaşadım bunlarıııı

Arkadaşım götümü açtım sokaklarda gezdim, donumu kafama giydim sütyenimle halay çektim, rakım tabelası önünde eğildim gelene gidene "Ce ee benimki bakııın" dedim. Ne istiyonuz ne anlatayım yani? Alla alla.

Sinirlendi sinirlendi susun

Bence bir dna testi yapsak, kayip olmus kardesim olabilirsin

Harika bir rezillik hikayesi
Neyse ki mahallede şanım yürümedi, "lyanna işe donla gidiyormuş, artık nerede çalışıyorsa...." diye

Yaa şaka maka en büyük korkumdur biliyor musun lyanna, eteğin çoraba filan sıkışması yüzlerce defa kontrol etmeden çıkmam kabinden iş yerinde
Bir süre ben de aynada bakmadan çıkmıyordum. Hayır yolda tanımadığım insanlar yine neyse de, müdürüme kabak gibi totişimle gidip iş anlatmak istemem yani

Film gibi rezillik hikayesi inş teliyle çekip bunu satan olmamıştır dkdkdk @lyanna mormont
Kızım benim selülitli bacağımı, ev donumu kim napsın. Yoldan geçenlerin gününü şenlendirdim ahahah

Bu arada egzersiz yapacağız ne yapalım diye düşünen olur ya hani. Yanlışlıkla falan aklınıza gelmiştir

Bu profilde canlı yayın kayıtlı bir pilates seansı var, başlangıç serisi.
Tavsiye ederim.

Neyse ki mahallede şanım yürümedi, "lyanna işe donla gidiyormuş, artık nerede çalışıyorsa...." diye

Normalde işine donsuz mu gidiyon
@Alicja 'ya rakıp geldi dostlar bakın, Lyanna "Donsuzum" diyor, "Donsuz püfür püfür oh ne rahat, serinliği hisset" diyoor.

Ben egzersiz hakkımı ev işinde kullanıyorum, thanks

`