Elbette fingirdemek fjjddj ben de deniyeyim el mahkum lyannanın gerisinde kalamam layık olmam lazımHangisi daha zevkli çikartamadim, denizde fingirdemek mi, fingirdeyenleri izleyip, çikamadiklari ile dalga geçmek mi?
Ah ah bir tatil olsaaaa
Kıız, ben de lisede kovuldum evden annemle kavga ettik de. Yazlıktalardı "Giderim ülen" dedim gururumdan. Ormanlık alan nasıl gidecen?
Gittim bahçeye saklandım.
"Yavreem yavremm nere gittin" diye anamı çığrındırana kadar da "Buradayım" demedim. "Ohh arayın" dedim.
Kısa bir maceraydı ama bence günahını hala ödüyorum
Elbette fingirdemek fjjddj ben de deniyeyim el mahkum lyannanın gerisinde kalamam layık olmam lazım
hem egzersiz yapmış olurum
Hem suyun kaldırma kuvvetinden yararlanırım
Teşekkür ederimKizlar simdi ciddi birsey diyecegim, siz hiç kitap çikarmayi düsünmediniz? ÖzelikleLyanna Mormont ve Yokuspokus
Betimlemeleriniz o kadar harika ki. Kitap çikarirsiniz büyük ithimal ile anira anira gülüp bir çesit hayvanimsi sesleri çikarip yarim günde bitiririm gibime geliyor
Gözünün önünde dükler uçuşunca slip arka planda kalıyorDüktense pembe slipe daha çok gülerdim ben
Fingirdemek daha keyiflidirHangisi daha zevkli çikartamadim, denizde fingirdemek mi, fingirdeyenleri izleyip, çikamadiklari ile dalga geçmek mi?
Ah ah bir tatil olsaaaa
Ahahhas bekçi deme ya ömrüm bekleyerek geçmesin sonra.Dükleri özel ilgi alanı olan birini görmek üzerimdeki bu dük yükünü aldığı için seviniyorum şu an.
Geçmiş olsun Lyanna, seni benim bana verdiğim yetkiye dayanarak " Kutsal Dük bekçisi" ilan ediyorum.
Tövbe de be elimde kalırSon dük bükücü
Neyse bende aynı durumdayım bekar olsam da fkdkdk fark etmıyorDaha fingirdemek için erken oldugu için, el mahkum fingirdeyenleri izleyecegim.
Ay bu çok kötü olduuu
Ahahhas bekçi deme ya ömrüm bekleyerek geçmesin sonra.
Dur dur tut içinde, 00.00dan sonra başlıyor kırmızı noktalı yayın. Şu an genel izleyicideyizDaha fingirdemek için erken oldugu için, el mahkum fingirdeyenleri izleyecegim.
Ay bu çok kötü olduuu
Daha fingirdemek için erken oldugu için, el mahkum fingirdeyenleri izleyecegim.
Ay bu çok kötü olduuu
Dur dur tut içinde, 00.00dan sonra başlıyor kırmızı noktalı yayın. Şu an genel izleyicideyiz
Bükemediğim dükü öbeceksin o zamanBükmesin bence.
Erken mi vihh saati mi varmış?
Günaydın sevgilim negsel bir gün değil miğğ, kahvaltıdan önce biraz daha sebişelim mii demiş ünlü bir şair.
Olm illa çekiyorsunuz konuyu, sonra bana patlıyor kabak.Bükemediğim dükü öbeceksin o zaman
Bükemediğim dükü öbeceksin o zaman
Terbiyesizleşmicem tutacam kendimiElbette.
Öpüp başına da koyacaksın.
Terbiyesizleşmicem tutacam kendimi
Büyüklere saygı.Elbette.
Öpüp başına da koyacaksın.
Kışkırtmaya çalışıyorlar vander, kışkırma annem. Ben parmaklarımı zor tutuyorum şu an.Terbiyesizleşmicem tutacam kendimi
Öpmek baş var bir dük var tamamla kendim küçüğüm bir pedagoğa başvuracamTutma bak üçtür tutuyorsun, ağrı yapar sonra.
Küçüklere sevgiyi unutma o olmazsa anlamı kalmıyorBüyüklere saygı.
Kışkırtmaya çalışıyorlar vander, kışkırma annem. Ben parmaklarımı zor tutuyorum şu an.
Gelme bu oyunlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?