Ahaha ya kıro bir şekilde hadi gel dürümcüye gidek dese ben de irrite olurdum da, sahilde buluştuk biraz takıldık. Sonra acıktık ahfha yakında da dürümcü vardı deniz kenarında, dedik oraya gidelim bari
Bayılırım şırdana
Zamanında erkek bir arkadaşla şırdan tartışması yapmıştık. Hayvanın cinsel organından yapıldığını iddia etti ve hararetle savunuyordu bu mükemmel fikrini.
O zamanlar akıllı telefon da yok tabii, internetten şak diye açıp gösteremiyorsun neyin ne olduğunu. Karanlık çağlar resmen
Konu en son cinsel organın dolma oyacağıyla oyulamayacağına bağlanmıştı da öyle ikna olmuştu
Yok artik!
ahhahahahaha
Seni böyle bir kiro görüntüde canlandiramadim
İkinci dateimiz daha güzeldi, üçüncü olmadıAynen couplegoals, endgame dedirtendir.
Kesin birakmissindir o hint kumasiniLyanna Mormont , oysa onun ile beraber kalsaydin ne güzel bdv konularin olurdu
Dürümde bir şey yok ya, nolucuk ki. Başka bir arkadaşımla da dürümcüye gitmiştik ahfah onunla sonra arkadaşlığa döndük.İlk buluşmada dürüm yemek de zor olur ya, gerilmedin mi?
Ben tecrübesiz zamanlarımda ilk buluşmada hamburger gömmüştüm asdfg Üzerime de ketçap dökmüştüm hiç hoş değildi. Ama 3,5 sene sürdü ilişkimiz
Aa-aa öyle değilmiymiş oo..Peki ya hayvanın neresinden yapılıyormuş?
Şagga şagga.
İkinci dateimiz daha güzeldi, üçüncü olmadı
Hala her şırdan gördüğümde dolma oyacağı geliyor aklıma
Bir de "ama koç yumurtası da var, kebabını yapıyorlar" diye savını desteklemeye çalışıyordu
Ne yaptınız melabaMelaba
Yemek yerken içme sayılıyor mu?Hepiniz ne aç insanlarmışsınız be
İlk buluşmada hep yemeğe gidilmiş. Ben biri hariç hep kahveye ya da içmeye çıktım
No gülümYemek yerken içme sayılıyor mu?
Ay ben onu sadece at olarak gördüm şimdi duyar kasmayayım diye hızlıca geçtimSakat at diye ayrı yazmıştım ya aklsdjakslda
Bu iğrenç esprime gülünmedi diye geri birleştirdim. Şeym on Çilek. Göremedin inceyi.
Ay ben onu sadece at olarak gördüm şimdi duyar kasmayayım diye hızlıca geçtim
Ahah göz ucuylan okuyorum öyle mesajlarıSeni düşündüm gerisini saymadım diyeceğim ama zaten saymadığım çok az şey kalınca seni düşünmediğimi anladım. : p
alşdjald.
Yalan yok sakat at severim her türlü, kelle paça, işkembe ciğeri ne varsa ama bir onu yemedim, yiyemedim.
Bir insan neden hayvanın şeyini yer mantığım bir türlü hiçbir açıklamayı almadı.
Nasıl bir tarif verem? Ana yemek falan mı?AbsolutPromise sen arada tarif ver ama. Çocuğa vegan lezzetli çeşit olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?