- 20 Kasım 2018
- 12.023
- 43.251
- 598
- 35
Alicja yapabilir bak onu ahahahcilek.yagmuru şuna gülüyorum ya:
Eki Görüntüle 2611340
Tam gülüyordu Turuncuya, kendine yazdığımı görmüş.
En son topik kapanırken herkes bana birer sayfa döşeyip döşeyip, "İnanmayan 233029 sayfa okusun" diyecek diye çok korkuyorum.
Hiç bozulma, hep böyle kal.3 defa okudum. Dedim lyanna neden kaset çıkartıyor, hadi çıkardı neden klibini izlemesinler? Dövmeden tanımalarına ne gerek var.. derken üçüncüde çaktım olayı
Bir eeey Arya demedigin kaldi
Evet zaten tirstim, bir miçmadigim kaldigi için bir düzeltme
ANONS
Cilek yagmuru hanfendisi gerçekten çok hanfendi, çok narindir. Simdiye kadar bir erkegin elini dahi tutmamistir. O kadar ki artik erkek nedir, kimdir bilmez bile. Cinsiyet bilmez, görmez, kaldi ki cinselligi bilsin garibanim.
O video sadece pis bir montajdir, cilek yagmuruna karsi oynanan pis bir oyunun parçasidir. Itibar etmeyeniz efenim.
Dövmeniz aynı ve aynı yerde diyollağ. Bilemem ben.
Burası vazgeçilmiş bölge, burada kural yok bebeim, site yok, burada tahtın brütüz varisi Turuncu ve çetesi var.
Sen esas3nity 'nın paylaştıklarını görecektin ah o neler paylaştı neler. Biz ar haya ettik.
İnanmayan 536 sayfa okusun.
Sen tabii tuvalette bekleyen eş oluyorsun bu durumda
cilek.yagmuru şuna gülüyorum ya:
Eki Görüntüle 2611340
Tam gülüyordu Turuncuya, kendine yazdığımı görmüş.
En son topik kapanırken herkes bana birer sayfa döşeyip döşeyip, "İnanmayan 233029 sayfa okusun" diyecek diye çok korkuyorum.
Alicja yapabilir bak onu ahahah
EvetSen tabii tuvalette bekleyen eş oluyorsun bu durumda
Muhtemelen benim sevgilimin diyeceği şeylerBen koronadan önce sevgilimi her gün, günde 16-17 saat falan görüyordum.
Bizim sonumuz da bu:
Eki Görüntüle 2611347
Kimisi için de böyle geçiyor karantina...
Nası yani?Biri kanamasını paylaşmış ya, off.
Nası yani?
Kaldırmış zaten görseli.RESIMDEKI GIBI AKINTIM OLDU YERLESME KANAMASI MI?
En yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah . Amin Allah razı olsun. Rabbim kimseyi evlâdın varligiylada yokluguylada sınamasın. Olmayacak yerlerde bir nebze umut aratmasın kimseye. Sağ olun...www.kadinlarkulubu.com
İlk sayfayı atmadım, tercih senin bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?