Coronasavar

Bende sizi mutlu sanıyordum ,
Bir arkadaşım da boşanma kararı aldı. Kendim boşanacak gibi hissediyorum içime bir öküz oturdu resmen. Ama bazen hayırlısı ayrılmak oluyor.
İşler daha da çirkinleşmeden.

Biscolata erkekler??? Onlarda ne ayol? Googledan aratmak istiyorum fakat çekiniyorum

1 koca 3 çocukla zor olur senin ağırlaman, hiç yormayalım seni. Ben 2 tanesini rahatça alabilirim.
Birde yetmez 3 tane üçte yetmez beşte yetmez yedi tane, ver ver ver, ver Allahım ver demiş minik serçe, sana armağan ediyorum şuan bu şarkıyı

Zaten ünlülerin instagram paylaşımları diye bir magazin haberi okudum, herkes vileda ile poz vermiş
Corona en ile birlikte vileda ve camsil kıymete bindi zaten, elinde bunların ikisine alan temizlik yaptığını iddia ediyor

Niye ayol 2 tane alırım işte en yakışıklılarından

Zaten ünlülerin instagram paylaşımları diye bir magazin haberi okudum, herkes vileda ile poz vermiş
Ama vileda konusundan sorumlu kişi NeverOne

Birde yetmez 3 tane üçte yetmez beşte yetmez yedi tane, ver ver ver, ver Allahım ver demiş minik serçe, sana armağan ediyorum şuan bu şarkıyı
Beş tane yedi tane fazla, o kadar abartmayayım.
Üç tane olur ama tamam, bana uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…