Coronasavar

Yarin esim öglenden sonra çalisiyor (home ofis). Yani öglenden önce kiz ondaaa ondaaaaaaaaa. Ben napacam? Uyuyacam. Uyumak! Yani sen yada Alicja Alicja yarin istediginiz gibi uyumaktan bahs edebilirsiniz. Kizgin emoji koymam. Hatta muhtesem emojisini koyarim.

Uyku gerçekten ne harika birsey yaaa

Benim kızımda sabahın 8 buçuğunda dikilecek ayağa, üstelik beraber uyuyacağız dolayısıyla kalkmak zorundayım :KK70:

Adamcağız hızlı gitmiyor bak ne güzel. Dün öpmüş, bugün kimbilir nereye gidecek olay :KK70:
Masa falan görürsün inşallah :KK70:

Yada halida olabilir. Kendimi donsuz gezerkende görme ihtimalim olabilir.

Yada bir lahmacunu çatal kasik ile yerken. O sirada heralda uyanirim, kabus gördügüm için.

Ben insanların ailesinden çok farklı olduğunu asla zannetmiyorum ve kabul etmiyorum, 5 sene değilse 10 sene, 10 değilse 15 sene sonra gün yüzüne çıkıyor senelerce sana dikte edilen şey
Benim ailem tam bir sentez olduğundan belirli bir kültürle yetişmedik.
E memur çocuğuyum da doğudan batıdan kaptık bir şeyler.
Bir yerli olmamak, bir kültüre ait olmamak gerçekten güzel.
Her yola geliyoruz yani😂
Ama öyle olunca herkesi kendin gibi zannedip olumluya açık, olumsuzu tolere edebilir zannediyorsun.

Yarin esim öglenden sonra çalisiyor (home ofis). Yani öglenden önce kiz ondaaa ondaaaaaaaaa. Ben napacam? Uyuyacam. Uyumak! Yani sen yada Alicja Alicja yarin istediginiz gibi uyumaktan bahs edebilirsiniz. Kizgin emoji koymam. Hatta muhtesem emojisini koyarim.

Uyku gerçekten ne harika birsey yaaa
Aidan uyandırır seni açma germe hareketleri yaparsınız
Kdjddj korunmayı unutmayın ha
Adamı çok yalap şap öpme ben de gorecem rüyamda

Yada bir lahmacunu çatal kasik ile yerken. O sirada heralda uyanirim, kabus gördügüm için.
O zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişir :D

Benim ailem tam bir sentez olduğundan belirli bir kültürle yetişmedik.
E memur çocuğuyum da doğudan batıdan kaptık bir şeyler.
Bir yerli olmamak, bir kültüre ait olmamak gerçekten güzel.
Her yola geliyoruz yani😂
Ama öyle olunca herkesi kendin gibi zannedip olumluya açık, olumsuzu tolere edebilir zannediyorsun.

Uyum sağladığını zannediyorsun ya da birbirine ama bir de bakıyorsun ya sen değişmişsin ya onlar 🥴

Benim kızımda sabahın 8 buçuğunda dikilecek ayağa, üstelik beraber uyuyacağız dolayısıyla kalkmak zorundayım :KK70:

8 bucukmu? Lükse bak! Benim kizim sabah saat 7de odaya daliyor. Perdeyi açmayi çalisiyor. "Bak disarisi isik, ben uyandim BEN UYANDIIIM" diye bagiriyor.

Sonra bir 10-15 dakika yine yatakta biraz yatiyor biz ile, oyalaniyor iste. Bikinca tekrar konusmaya basliyor ve mecburen asaga iniyoruz.

Ve ne yaptiysak, bu kiz daha geç uyanmiyor. Geç yatirmaya çalistik, yormaya çalistik. Hiçbirsey fayda etmiyor. Kurulu saat gibi :(

O zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişir :KK70:
Hayal ettim birden bu sahneden sevişme çıkmaz
Halıda donsuz oturmak normal değil kdkddk
Ondan dolayı kssjss neyse ya hayalleırımı yazmayayım

banlanamaö

Dalga geçmeyin gorumcemle ya. Severim de kendisini 🤣
Sadece aşırı kibar olacagim derken hep komik duruma düşen insanlardan.

Siz daha tanışmadınız mı anneyle?

Sevgilim benim anne babamla tanıştı ama iş ilişkimizden dolayı tanışmışlardı. Bir sevgili ciddiyetinde değildi yani.
Arada denk gelirse sohbet ediyorlar ama kimse birbirini yüzlemiyor :)

Ben sevgilimin annesi hariç herkesle tanıştım niyeyse asdfgh
Ama o tanışmalar da sevgili ciddiyetinde tanışmalar değildi. Ya tesadüfler, ya ofis ziyaretleri vs.
Tanıştığım herkesi 1'den fazla kez gördüm, sohbet ettim. Hepsi beni seviyor gibi, bilemiyorum artık :KK16:

Yalnız herkes sevgili olduğumuzu biliyor ama bir yandan 10 senedir evli muamelesi görüyoruz, bir yandan ortada sevgililik durumu yok gibi. Biz nasıl bu hale geldik hiç bilmiyorum :KK53:

8 bucukmu? Lükse bak! Benim kizim sabah saat 7de odaya daliyor. Perdeyi açmayi çalisiyor. "Bak disarisi isik, ben uyandim BEN UYANDIIIM" diye bagiriyor.

Sonra bir 10-15 dakika yine yatakta biraz yatiyor biz ile, oyalaniyor iste. Bikinca tekrar konusmaya basliyor ve mecburen asaga iniyoruz.

Ve ne yaptiysak, bu kiz daha geç uyanmiyor. Geç yatirmaya çalistik, yormaya çalistik. Hiçbirsey fayda etmiyor. Kurulu saat gibi :KK43:

Senin kızının ruhu yazlıkçı emekli memur olabilir mi ya, beslenme düzeni de maşallah :KK70:

Ben bugün yazdığın her şeye sasirdim ya 🤣
Benim ailemde de eşimin ailesinde de anne taraflarımız muhafazakar.
Ikimizin de baba tarafından sadece babalarımızın dini hassasiyetleri var
Kayınvalidem din konusunda kibirlidir.
En musluman odur, en cennete o gidecektir,
Acıksan senin ağzından çıkan şeyleri dinlemez mesela. Kendinden küçük bir insandan bir şey öğrenme ihtimali falan yoktur.
Ama herkes onu kendi haline bırakmış bu konuda
Kimse ciddiye almıyor 🤷🏻‍♀️
Ben de zamanla öğrendim.😅
Aynı benim kayinvalidem, herşeyi o bilir en iyi Müslüman o ve ekip arkadaşlarıdır. Bizim için bol bol dua eder. Arkadaşlarıyla sahilde içtiği caya bile ulvi bir anlam yükler, biz ne yapsak malayanidir 🥴
Başlarda didisiyordum bu konuda ama sonra bıraktım tamamen 😅

Aidan uyandırır seni açma germe hareketleri yaparsınız
Kdjddj korunmayı unutmayın ha
Adamı çok yalap şap öpme ben de gorecem rüyamda

Hmmm güzel bir fikir. Ancak ben Aidani kimse ile paylasmam. Beni ne sandin aaa, ben öyle kizlardan degilim. Namisli bir baci, platonik meshur askini herkes ile paylasmaz öyle aaa

O zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişir :KK70:

Sagol ama almayim biscolata erkegi. Gördükçe aklim buna geliyor, kendini begenmis smurf.

1585700044355.webp

Sevgilim benim anne babamla tanıştı ama iş ilişkimizden dolayı tanışmışlardı. Bir sevgili ciddiyetinde değildi yani.
Arada denk gelirse sohbet ediyorlar ama kimse birbirini yüzlemiyor :)

Ben sevgilimin annesi hariç herkesle tanıştım niyeyse asdfgh
Ama o tanışmalar da sevgili ciddiyetinde tanışmalar değildi. Ya tesadüfler, ya ofis ziyaretleri vs.
Tanıştığım herkesi 1'den fazla kez gördüm, sohbet ettim. Hepsi beni seviyor gibi, bilemiyorum artık :KK16:

Yalnız herkes sevgili olduğumuzu biliyor ama bir yandan 10 senedir evli muamelesi görüyoruz, bir yandan ortada sevgililik durumu yok gibi. Biz nasıl bu hale geldik hiç bilmiyorum :KK53:
Yüzlemiyor ne demek :)

Cidden o hale nasıl gelmişsiniz 😄 ama uzun süreli ilişkilerde bence aileler tanışsa bile çok yüz göz olmamalı. Bir şeyler bozuluyor yoksa o arada

Aynı benim kayinvalidem, herşeyi o bilir en iyi Müslüman o ve ekip arkadaşlarıdır. Bizim için bol bol dua eder. Arkadaşlarıyla sahilde içtiği caya ulvi bir anlam yükler, biz ne yapsak malayanidir 🥴
Başlarda didisiyordum bu konuda ama sonra bıraktım tamamen 😅

İşte ben onu hiç yapmıyorum ya didişmiyorum neden acaba 😅 kaynanamın da acayip laf sokmaları vardır aslında. Ama ben hep içimden tıs tıs tıs diye gülüp geçiyorum :KK70:

Back
X