• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ben de şimdi onu soracaktım.
filmdelisi filmdelisi eşin birilerine şaka yapmaya başladı mı malum 1 nisan? Benimki sabah sabah delirtti beni. Televizyonu açmış yarım ağız aa Müge anlıdaki avukat ölmüş coronadan diyor. Sigara böreği kızarıyor tavada bırakıp gidip bakamıyorum, neee kim ölmüş? Kim kim? Ne diyosun ya? Sorularının akabinde ocağı kapatıp koştum baktım gülüyor komik adam 🥴
Ha yok, bugün tükkan kapalı onun.
Tüm dünyayla aynı şeyi yaparsa eğlencesine zeval gelir, bizimki 364 gün şaklaban😂

Ben de babama whatsapptan deniz kenarında bira içerken veya dans gecesinden bir foto gönderip sonra nisan 1 diyeyim diye düşündüm de yemin ederim ikna edemem adamı çıkmadığıma, yüz yıl boyunca darlar beni, vazgeçtim :D

Ben de babama whatsapptan deniz kenarında bira içerken veya dans gecesinden bir foto gönderip sonra nisan 1 diyeyim diye düşündüm de yemin ederim ikna edemem adamı çıkmadığıma, yüz yıl boyunca darlar beni, vazgeçtim :KK70:
Kızım dur, tekneden olacağız ya.
Ben daha hava atıcam teknesi olan arkadaşlarım var diye, etme bunu bize

Şajskdkshsnskskdk

Çocuğunuz olmak istedim, gerçekten!

Emin misin? :D
Oğlan buna uyanırsa mçtık biz.
İlkokulda parmak yerine hocaya... Tövbeler olsun. Gizliliği mümkün mertebe bozmuyoruz ama daha akıllandıkça çocuk, yani en azından bizim zeka yaşımızı geçmeye başladığı günlere gelince, zorlanacağız gibime geldiyor. "Anne nah yok, şş cıs nah yok"

Back
X