- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
27 kişi var arkadaşlar bilginize![]()
Zaten bu başlık yanlışlıkla eksiye, oradan da onedio ya falan düşecek bu gidişle.
Artık adli tatilden sonra açarız hepimiz birer başlık boşanıyoruz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 kişi var arkadaşlar bilginize![]()
Zaten bu başlık yanlışlıkla eksiye, oradan da onedio ya falan düşecek bu gidişle.
Artık adli tatilden sonra açarız hepimiz birer başlık boşanıyoruz diye![]()
Gide gele gerçekten yoruluyor insan![]()
Durdu durdu tam yerinde geldiAHHAHAHAHA hönkürdüm buna, hiç beklemediğim anda geldi piskadın ahfhahha
Desperate housewivesZaten bu başlık yanlışlıkla eksiye, oradan da onedio ya falan düşecek bu gidişle.
Kim sardı yine minnoş başlığımızaArkadaşlar begenıler yağıyor hayırlısı amin çok şükür ben küçüğüm yaptım bir hata
Abla sen ya kupayı kaldırıyorsunyani bir iki muhabbet etmissek hala kaynanalarimiza ani giris yapabiliriz
prensiplerimiz var, burasi KK![]()
Çilek yavrum 29 kişi var ne diyorsun senı tanımıyorum zaten
Alternatif başlık önerileri: KK nın kudurmuş kadınları, kadınların bir araya gelince dükten başka bir şey konuşmaması, sürekli dük muhabbeti yapıp yatakta ölü gibi yatan kadın...Zaten bu başlık yanlışlıkla eksiye, oradan da onedio ya falan düşecek bu gidişle.
Abla sen ya kupayı kaldırıyorsun
Ya dondurma yalıyorsun
Olayın ne.![]()
Abla sen ya kupayı kaldırıyorsun
Ya dondurma yalıyorsun
Olayın ne.![]()
Aklıma 90ların bütün o fesat şarkıları akın etti bir andaDurdu durdu tam yerinde geldi![]()
Bilmiyorum ki zaten hiç bir şey bilmiyorumKim sardı yine minnoş başlığımıza![]()
Vardım odtüye dedim olayım doktor
Azdım kudurdum bir pipili bile yoktur
Ne edeyim dedim ki kk beni doyur
Duyan gelmiş, burada lezbiyen çoktur
Eyy pipili karantinada seks yok mudur
Rahat mı battı bana sehpa ayağı boktur.
Shsjjs @Vander al conım.