• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

E ben buranın odtülü ırkığıyım jddjs öyle dedınız
Pipili dediniz mecbur pisleşicem

Benim pek müzik kulağım yok çok istedim bir enstrüman çalayım. Gitarı kendi kendime öğrenmiştim hatta ama pek sarmadı ezbere çalmaktan başka bir işe yaramayınca.
Benim genel ilgi alanım bir şeyler üretmek. Örgü, dikiş, marangozluk vs. Elimle bir şeyler üretmeliyim ama hiçbirinde ben bu işte ustayım diyecek seviyede değilim. Sürekli bir fikir gelir yeni bir şeyler yapmaya çalışırım falan.
Korona muhabbetinden önce seramik kursuna gidecektim ellerimi çamura bulamak istiyordum. Şu an gidemediğim için mi bilmiyorum ama galiba aradığım "ben kendimi bununla ifade ederim" dediğim şey de oydu

Bende piano çalmak istiyorum. Yillardir aslinda fakat hiç dersini almadim. Bu sene, eger bu bosanma isi biterse ve kendime ait evim olursa, ilk isim kursa gitmek olacak. Piano kadar harika bir enstrüman yok bence.

Yok be sadece lyanna seviyesine çektim o flüt begenmezz
Ona şöyle ağır bir şey lazım
Hobaa yine okka altına gittim :D
Ulan doğru düzgün kültür sanat konuşuyordum, müzik yeteneğim yok, flüt bile çalamam diyordum....
Şu an bizim aramızda seviyesini korumaya çalışan 3nity 3nity ve Yabanelma Yabanelma 'yı çok iyi anladım :(
Gerçekten çok zormuş kızlar, haklıymışsınız :D

Küçük ama dolgun değil ki zaten :KK43:
Çok kilo alıp verdim bir dönem. Onlar da nasibini aldı bu durumdan.

Neyse biz dük muhabbeti yapalım. Kendi memelerimize girersek çıkamayız 😁
Kilo etkiliyor gerçekten. Keşke böyle elimizde olsa da şöyle olsun diye hemen acısız ağrısız parasız şekillendiriversek.

Back
X