• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Heh anlarsın beni o zaman.
Bu arada biz düğünde oynamadık zaten.
Millet eğlendi, biz taki törenine dikildik.
Eşimin halası ve bileziği ile 838383 pozumuz var ve 800 kişilikti düğün 🤣
Hahah ya düğünü aileler için yapınca böyle oluyor işte. Benim de en sevdiğim kısım takıydı. :KK8: :KK70:

Bence işin en eğlenceli kısmı düğünden sonra eve gidip takıları saymaktı onu unutmuşum :KK45:

Giriş müziği kardeşi olmuşuz biz 😄

Düğünde esktra birşey olmamıştı. Ama öncesinde eşim kendi hazırlanması bitmediği için beni kuaförden alamamıstı onu bekleseydim çekime geç kalacaktık. Arkadaşı aldı beni ve yengemi kuaförden. Fotoğrafçıya gittik benim koca hala yok, yengem dalga geçiyor bırakıp kaçtı seni herhalde diye🥴 bizden sonraki çift geldi bizim çekimi ele geçirmeye çalıştı, onlarla bir fasıl tartıştım 🤣 sonra eşim geldi bir fasılda onunla tartıştım. Müthiş keyifli bir çekim yaşadık anlayacağınız 🥴

Birde kış ortası evlendik. Düğün günü de çok soğuk ve kar yağışlıydı. Eşimin halası ve benim kuzenim farklı yerlerden düğüne gelirken kayıp düşüp hastanelik olmuşlardı. 😭. düğünden hastaneye gidenler vardı ziyaret için. O kara kışta evlenmemiz için baskı yapan kayinvalidemi de kınıyorum buradan 🙄

Hahahaha o fotograflari görmek isterim :KK70::KK70:

Kaynana niye baski etmis dügünü kis günü yapmak için ve dahada önemlisi, sen niye kulak astin?

Benim arkadaşım nikahtan sonra giydi converselerini, masaları hızlıca gezip takıları topladılar sonra ortada göbek attık bütün gece :KK70:
Nasıl yani yalı kazığı gibi dikilip, canından bezene kadar fotoğraf çekilmediler mi 🤣

Birde bizde gelin ve damadın yanında takı gözleyecisi olur aile büyüklerinden, bu iş için önceden tayin edilir bu kişi 🤣 kim ne kadar takmış bunlarda önemli konular :KK70:

Nasıl yani yalı kazığı gibi dikilip, canından bezene kadar fotoğraf çekilmediler mi 🤣

Birde bizde gelin ve damadın yanında takı gözleyecisi olur aile büyüklerinden, bu iş için önceden tayin edilir bu kişi 🤣 kim ne kadar takmış bunlarda önemli konular :KK70:
Yok bizim sülalede de arkadaşlarda da öyle dikilme olmaz pek. Çiftler masaları gezer, o esnada da goygoy döner zaten. Hızlıca masaları gezip sonra vur patlasın çal oynasın.

@Loreth Yabanelma Yabanelma @GangstaWalk 3nity 3nity @Loreth @Alicja NeverOne NeverOne @idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Ayrıca düğününüzle ilgili komik veya saçma bir olay var mı?

AbsolutPromise AbsolutPromise cilek.yagmuru cilek.yagmuru ve @Vander siz de hangi şarkıları isterdiniz?

Ben ilk dans şarkımız şu olsun istiyorum, AbsolutPromise AbsolutPromise gibi bütün detayları planlamadım henüz :KK53:

Sevgilimle konuşmuştuk bunu. Ben bunu önerdim, o bir şey önermedi, güzel bu dedi. Sonra dans ettik :KK53:
O gün geldiğinde neye karar veririz bilmiyorum.

Bdv'ye şey diye konu açayım mı, sevgilim bana giriş şarkısı önermedi. Hiç heves göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? asdfg

Bence işin en eğlenceli kısmı düğünden sonra eve gidip takıları saymaktı onu unutmuşum :KK45:

Yaa bu benim hayalim biliyor musun :KK70:
Düğünle ilgili en güzel hayalim altını önüme serip bağdaş kurarak "sehiz bin sehiz yüz sehsen sekiz, sehiz bin sehiz yüz sehsen dohuz" diye saymak ve sevgilime o an hayatı sorgulatmak :KK70:
Dalga geçmiyorum bu arada çok ciddiyim. Psikolojik bir sorunum mu var acaba :110:

Ben ilk dans şarkımız şu olsun istiyorum, AbsolutPromise AbsolutPromise gibi bütün detayları planlamadım henüz :KK53:

Sevgilimle konuşmuştuk bunu. Ben bunu önerdim, o bir şey önermedi, güzel bu dedi. Sonra dans ettik :KK53:
O gün geldiğinde neye karar veririz bilmiyorum.

Bdv'ye şey diye konu açayım mı, sevgilim bana giriş şarkısı önermedi. Hiç heves göremiyorum, sizce ne yapmalıyım? asdfg

Yaa bu benim hayalim biliyor musun :KK70:
Düğünle ilgili en güzel hayalim altını önüme serip bağdaş kurarak "sehiz bin sehiz yüz sehsen sekiz, sehiz bin sehiz yüz sehsen dohuz" diye saymak ve sevgilime o an hayatı sorgulatmak :KK70:
Dalga geçmiyorum bu arada çok ciddiyim. Psikolojik bir sorunum mu var acaba :110:

Absolut hiç düşünmemiş ama lütfen. Kız sadece çıkardı playlist koydu önümüze :D

Düğüne dair hayalinin altın saymak olması düşündürdü beni biraz :D

Kesinlikle açmalısın canım. Mesela benim sevgilim asla öyle önerisiz duramaz.
Kapanış müziği ve bob marleyi önerdiğimde evet bende isterim güzel fikir demişti. Sonuçta hayat arkadaşlığı bunu gerektirir. Bence düğün planlarını askıya bile alman gerekebilir bana kendisi hiç samimi gelmedi.

Absolut hiç düşünmemiş ama lütfen. Kız sadece çıkardı playlist koydu önümüze :KK70:

Düğüne dair hayalinin altın saymak olması düşündürdü beni biraz :KK70:
Ben dün anneme şeyi sordum ablam evlendi ona takıldı akrabalar tarafından bende evlenirsem takılacak mı ona göre evleneceğim 😄😄

Nasil yani? Striptease mi?? :KK57:

:KK70::KK70::KK70:

Evet onun gibi bisey :D
Seker oglan yazip youtube da incelesinize :D
Bi pantalon atlet kaliyo kemer cuzdan corap ceket gomlek cikiyo bizimki atlet giymez oylelikle kurtuldu :D

Ya ama onemli tabi sonra aa onlar mutlaka .. takmistir demediler mi size. :KK53:

Bir akrabamız da hepimizde en fazla 2 çocuk var sizde çok var haksızlık olacak 😂😂 insanlar neler düşünmüş ya
Altın da çok pahalandı zaten :D

Ben çeyrek dışında bilmem hiç nerede ne takılır. Mesela diyorlar ya evlenirken erkek tarafı şu kadar şunu takar, kız tarafı bunu yapar falan. Bizde kimse bilmez onları. Evlenirsem kesin çok ucuza giderim ben :D

Altın da çok pahalandı zaten :KK70:

Ben çeyrek dışında bilmem hiç nerede ne takılır. Mesela diyorlar ya evlenirken erkek tarafı şu kadar şunu takar, kız tarafı bunu yapar falan. Bizde kimse bilmez onları. Evlenirsem kesin çok ucuza giderim ben :KK70:
Seni alan yaşadı ya tekneniz bilem var.
Altın maltın işlerini de bilmiyorsun gözün açılmadan alacaklar 😄

Back
X