• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yarim kilo sarma sardim bide pisiyo mercimek corbasi ve portakalli kek menum bu 🤣🤣

Sagol tatlis baktm sen varsin geldimmm diger pek tanidik arkadas goremedim ama tanisiriz karantina nasjl gidiyo

Gel tabii corona başlığını geyiğe çevirmeyelim diye bizi buraya kilitlediler :)) benim için çok farkı yok herzamanki durumdan 🥴 senin için zor olmalı 😂

Gel tabii corona başlığını geyiğe çevirmeyelim diye bizi buraya kilitlediler :)) benim için çok farkı yok herzamanki durumdan 🥴 senin için zor olmalı 😂
🤣🤣🤣 cok zorlaniyorumm beni taniyosun

🤣🤣🤣 cok zorlaniyorumm beni taniyosun

Alışıksın gezmeye gezmeyince ne haldesin düşünemiyorum :KK70:
Ben zaten kırk yılın başı parka çıkartıyordum kızımı onun dışında evdeydim hep. Şimdi hava da soğuk karantina olmasaydı da çıkmazdık :)
Arada yine de hevesleniyorum dışarıya çöp indirip rahatlıyorum 🥴

Benim şuna benziyorum diyebileceğim biri bile yok :KK70: küçüklüğümden beri benzettikleri onlarca kişi var ama sorun şu ki o Kişilerin hiçbiri birbirine benzemiyor:KK70:
Çocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadı :D
Bir ara da Asuman Krause'ye benzetirlerdi, bak öyle kalsam çogzel olurdu ahhah

Çocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadı :KK70:
Bir ara da Asuman Krause'ye benzetirlerdi, bak öyle kalsam çogzel olurdu ahhah
Hiç öyle hayal etmemiştim seni. :110: Benim için bir Catherine zeta jones bir bergüzar koreldin sen

Buradaki bir konudan sonra kendisinden soğumuş olsamda tarhana çorbası yaptım bugün.
Eşim köfte yapıyor yanına salata oldu bitti.

Benim şuna benziyorum diyebileceğim biri bile yok :KK70: küçüklüğümden beri benzettikleri onlarca kişi var ama sorun şu ki o Kişilerin hiçbiri birbirine benzemiyor:KK70:
Beni de kimseye benzetemiyorlar ama ben kendimi Monica Belluci ye benzetiyorum ve önemli olan benim fikrim. 🤪

Back
X