• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ya hep kendi fesatlıkları ve cinsiyetçilikleri yaban :KK70:

Neverone için arkadaşımın eşi yerine eşimin arkadaşı yazmışım yanlışlıkla :KK70: Eşim dedim ya hemen erkeksin dediler, neden, çünkü bir kadın (neverone) ancak bir kadınla arkadaş olabilir, o yüzden ben erkek olmalıyım ki eşim kadın olsun. Hiç erkekle kadının arkadaş olabileceğini düşünmeid pis cinsiyetçiler :KK70:

Evli de değilim bu arada :KK70:
Bugünün kaybedenler klübüne seni aldılar Iyanna, ne etsek boş.
Yarına yeni bakire kurban bulalım, 1 hafta idare eder🤣

Bu topicte kendimi halis gibi hissediyorum bazen 😄
images.webp

Cinsellik başlığında mantar olmuş bir abla vardı. Dediğim gibi tıp mı okumuş yoksa son sınıf mı neydi. Ama vajina nasıl yıkanır yıkanmaz phı var mı yok mu bunları bilmiyordu. Ama kimliğini gösterdi inandım 😄 bu da mesajının ana fikrine geliyor işte bu ülkenin eğitim sisteminin canını yiyim

Olabilir cidden. Buralardada yanlis hatirlamiyorsam bir "saglikçi" ile o zarin, aslinda zar olmadigini, vajina girisinde bir siskinlik oldugunu tartismistim. Demistim ki bir kadinin bakir olup olmadigi, belli olmuyor diye. Antatomi üzerine çok bilgisizlik var. Yazik aslinda.

Ya hep kendi fesatlıkları ve cinsiyetçilikleri yaban :KK70:

Neverone için arkadaşımın eşi yerine eşimin arkadaşı yazmışım yanlışlıkla :KK70: Eşim dedim ya hemen erkeksin dediler, neden, çünkü bir kadın (neverone) ancak bir kadınla arkadaş olabilir, o yüzden ben erkek olmalıyım ki eşim kadın olsun. Hiç erkekle kadının arkadaş olabileceğini düşünmeid pis cinsiyetçiler :KK70:

Evli de değilim bu arada :KK70:
Nasılmış zan altında kalmak.
Bizim üzerimize gelirlerken gülüyordün gevrek gevrek. 🥴
Herkese sıra gelecekti birgün.
Şimdi sen düşün 🤣

El işi sanat diye dışarından ithal ederiz, gangstayı hedef gösteririz, yalan mı kadının çizer boyarlığı var.
Ahahha genç kızları ağına mı düşüreceksin :D

Nasılmış zan altında kalmak.
Bizim üzerimize gelirlerken gülüyordün gevrek gevrek. 🥴
Herkese sıra gelecekti birgün.
Sen sen düşün 🤣
Ahahd benim işim kolay yabanım. Kadın mıyım kadınım, bekar mıyım bekarım. Her türlü ispatlarım.
Ya Alicja Alicja Hanım halı üzerinde sağa sola dönmelerini, masanın üstündekileri yere fırlatıp yaptığı eylemleri nasıl ispatlayacak yapmadığını :D

Seninle hiç uğraşmadım ama ben :(

Ahahha genç kızları ağına mı düşüreceksin :KK70:

Ahahd benim işim kolay yabanım. Kadın mıyım kadınım, bekar mıyım bekarım. Her türlü ispatlarım.
Ya Alicja Alicja Hanım halı üzerinde sağa sola dönmelerini, masanın üstündekileri yere fırlatıp yaptığı eylemleri nasıl ispatlayacak yapmadığını :KK70:

Seninle hiç uğraşmadım ama ben :KK43:

Şu an eski arkadaşlarıma attığınız iftiraların doğrusunu anlatmaya çalışıyorum :işsiz:

Arkadaşlar niye bu kadar daldan dala atlıyorsunuz konularda ya? İki saat ortalıkta olmayınca yanlış gezegene inmiş gibi hissediyorum vallahi. Sabahları bir konu seçsek, bütün gün sadece ondan bahsetsek? Bize de kolaylık olur.

Bir de kim erkekmiş ya? Yakışıklı mıymış? Bekar mıymış? Foto atıyor mu?

Ahahha genç kızları ağına mı düşüreceksin :KK70:

Ya Alicja Alicja Hanım halı üzerinde sağa sola dönmelerini, masanın üstündekileri yere fırlatıp yaptığı eylemleri nasıl ispatlayacak yapmadığını :KK70:

Seninle hiç uğraşmadım ama ben :KK43:
Ama güldün. :KK43:
Demedin ki benim yaban bacımın üzerine gitmeyin.
Bak filmdelisi filmdelisi destek oldu o süreçte bana, kötü gün dostu kendisi
Alicja Alicja zaten beni dile düşüren kişinin kendisi, Allah'a havale ettim ben onu :KK43:

Beni gınayan köyneyiğimi giysin. Diyeceklerim bu kadar :KK16:

Arkadaşlar niye bu kadar daldan dala atlıyorsunuz konularda ya? İki saat ortalıkta olmayınca yanlış gezegene inmiş gibi hissediyorum vallahi. Sabahları bir konu seçsek, bütün gün sadece ondan bahsetsek? Bize de kolaylık olur.

Erkek benmişim, 30 yaşımda öğrendim ben de bu gerçeği :D

Ben koptuğum yerde bırakıp, güncelden 2 sayfa okuyup devam ediyorum.
Yoksa olmuyor anacım olmuyor, bir süre anlamış gibi yapıp ‘ne dii la bunlar’ dye brain storming yapıp köşeme çekiliyorum🤣

Ama güldün. :KK43:
Demedin ki benim yaban bacımın üzerine gitmeyin.
Bak filmdelisi filmdelisi destek oldu o süreçte bana, kötü gün dostu kendisi
Alicja Alicja zaten beni dile düşüren kişinin kendisi, Allah'a havale ettim ben onu :KK43:

Beni gınayan köyneyiğimi giysin. Diyeceklerim bu kadar :KK16:

Bak hala yaaa yazmasaydın bacım 2 haftadır bir yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışıyorum hepiniz ateşe odun atıyorsunuz, soruyorlar halıya çok mu bastın diye :110:

Back
X