- 20 Kasım 2018
- 16.106
- 61.158
- 598
- 36
Ay ne meraklı çıktın göstermeyeAklına kazımana gerek yok ben sanat için soyunurum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne meraklı çıktın göstermeyeAklına kazımana gerek yok ben sanat için soyunurum![]()

Olmaz bana büyük çizTamam gülüsü daha rahat çizerim ama mavi donunu çıkarmasan da olur, dük çizeceğim hepinize nasıl olsa.
@Vander sen göstersen yeter ablam, hepsine seninkini çizeceğim.
Olmaz bana büyük çiz![]()
Yok, Hagrid götürsün diye şununla sahte Hogwarts mektubu ayarlamaya çalışıyorum şuan kendime. İsteyen buyursun. Umut fakirin ekmeği.Noldu federaller götürdü mü hepinizi?![]()
Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir andaNoldu federaller götürdü mü hepinizi?![]()

Bu müziği en az 10 tekrarda dinlemiş birine bulaşmamalısınız; ciddiyim:
Hey dostum, biz kampta ateşi böyle söndürürüz.
Belki pusuda yeni yemler bekliyoruzdur.Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir anda![]()
Merhaba tatlı kız sen yeni misin?Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir anda![]()
Bende sayfayı yenileyip duruyorum herkes kayboldu bir anda![]()
Nerdeeee....Noldu federaller götürdü mü hepinizi?![]()
Sen yokken yabamadık alicjamAniden benim kız uyanınca of şu an çok eğleniyorlar ben katılamıyorum demiştim ama görüyorum ki sadece 2 sayfa konuşmuşsunuz, aferin![]()
Ben zaten yapamıyorum da...Neyi yapamadınız![]()
Aniden benim kız uyanınca of şu an çok eğleniyorlar ben katılamıyorum demiştim ama görüyorum ki sadece 2 sayfa konuşmuşsunuz, aferin![]()
Eller işliyor demek. Kolay gelsin o zaman o ellere.Eller işliyor burada eller, müziğimi açtım, nü çizimlere geçtim. Cohzel olacak.
Ben zaten yapamıyorum da...
Geyik yani. Goygoy.
Bu müziği en az 10 tekrarda dinlemiş birine bulaşmamalısınız; ciddiyim:
Hey dostum, biz kampta ateşi böyle söndürürüz.